Marco Polo [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Re: Marco Polo (2014)

Μετά και το 7ο είμαι μεταξύ καλή και πολύ καλή (τείνω προς το δεύτερο), γενικά αξίζει σαν σειρά και την προτείνω σε όποιον δεν την έχει ξεκινήσει ακόμη.

Re: Marco Polo (2014)

Για μένα και οι 2 σειρές είναι Πολύ Καλές στο σύνολο τους..

Έχουν κάποιες διαφορές στα στοιχεία τους βέβαια.. απλώς να πω ότι το Marco Polo είναι σε πιο σοβαρό ύφος..

Ειναι καλυτερη απο το Davinci ?

Διαφορετικό ύφος τελείως , το Marco Polo μοιάζει σε αισθητική με ταινίες από την Κίνα (Τίγρης και Δράκος , Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού , Hero κτλ) και όντως είναι αρκετά πιο ρεαλιστικό και "ανατολίτικο" απο άποψη σκηνοθεσίας και διαλόγων.

Μετά και το 7ο είμαι μεταξύ καλή και πολύ καλή (τείνω προς το δεύτερο), γενικά αξίζει σαν σειρά και την προτείνω σε όποιον δεν την έχει ξεκινήσει ακόμη.

πως το βλεπεις χωρις υποτιτλους

Απάντηση: Marco Polo (2014)

To τρίτο επεισόδιο μου άρεσε λιγότερο σε σχέση με τα δυο προηγούμενα .
Μου φάνηκε πιο αργό .

Πολύ καλό έως εξαιρετικό το 8ο , όσο πάει η σειρά βελτιώνεται.

πως το βλεπεις χωρις υποτιτλους

Έχω άριστη γνώση της Αγγλικής , βέβαια αν υπάρχουν περίεργες προφορές με δυσκολεύουν κάποιες φορές αλλά αυτό είναι σπάνιο.

Εξαιρετικά τα 8-9-10 , να σας πω επίσης ότι η σειρά μένει στην μέση στο τέλος του 10ου οπότε ελπίζω να υπάρξει και 2η (και γιατί όχι και παραπάνω) σαιζόν.

Είχα πει ότι θα την κρατήσω να την δω στις διακοπές αλλά τελικά δεν άντεξα.

Ναι.. έχει πχ και το House of Cards που αρέσει πολύ.. (δεν το έχω δει..)

Γενικά βλέπω ότι τα κατάφερε και σε άλλο είδος σειράς, και εύχομαι να τα πάει πολύ καλά και με το Daredevil! ;)
.. όπως και με τις άλλες που ετοιμάζει..

εχω δει τα 1-2-3 τις τρεις τελευταίες μέρες, παρότι ξεκινώντας δεν με ενθουσίασε, τελικά όσο προχώραγε τόσο περισσότερο με κράταγε... Μου αρέσει πολύ φωτογραφία - μουσική - κουστούμια - σκηνικά, και γενικά το αποτέλεσμα με ικανοποιεί... λίγο καλύτερες ηθοποιίες να υπήρχαν από 1-2 βασικούς χαρακτήρες, και δεν θα είχα κανένα παράπονο. Πολύ καλή πάντως και από εμένα (με βάση τα τρία πρώτα που έχω δει ώς τώρα).

Αν και τη ξεκίνησα λίγο διστακτικά, η σειρά μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω μια τόσο προσεγμένη σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα γυρίσματα κόστισαν αρκετά εκατομμύρια. Υπάρχουν στιγμές που σε κάνουν να ξεχνιέσαι ότι βλέπεις σειρά κι όχι ταινία.
Αν πρέπει να βρώ κάποιο αρνητικό;
Με επιφύλαξη θα ήθελα τον Μαρκο Πόλο λίγο διαφορετικό. Πάντα με επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζω πως μπορεί να εξελιχθεί.

Eξαιρετικα καλη παραγωγη,εχω δει μεχρι το 6,την παρασταση κλεβει ευκολα ο Κουμπλαι σε αντιθεση με τον Μαρκο Πολο που ειναι αρκετα υποτονικος.Εμενα μου αρεσει πολυ ο καγκελαριος των Σονγκ,καθε σκηνη που παιζει ειναι πολυ δυνατη!

Πολύ καλό το 4ο !
Συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο ο Χαν στη σειρά .
Νομίζω έχει κλέψει τις εντυπώσεις ο ηθοποιός που τον παίζει .

Όντως με το 5ο ανέβηκε η πλοκή της σειράς!

Αναμένω για την συνέχεια!

Re: Απάντηση: Marco Polo (2014)

Πολύ καλό το 4ο !
Συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο ο Χαν στη σειρά .
Νομίζω έχει κλέψει τις εντυπώσεις ο ηθοποιός που τον παίζει .

Μετά το 5ο-6ο αρχίζει να μειώνεται η παρουσία του Χαν και αναλαμβάνουν πιο ενεργό ρόλο άλλοι χαρακτήρες (o Polo , o Καγκελάριος και η αδερφή του Mei Lin, η Βασίλισσα Chabi και ο Πρίγκιπας Jingim).
Στην επόμενη σαιζόν καθοριστικός θα είναι και ο Ahmad (θα το δείτε γιατί στο τελευταίο).