Marco Polo [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Marco Polo (2014)

Τα 10 επεισόδια αναφέρονται στα πρώτα 5 χρόνια της παρουσίας του στην Μογγολία οπότε θεωρητικά υπάρχει πρόβλεψη για 3-4 σαιζόν.

Οι στέπες και οι έρημοι που βλέπουμε βέβαια δεν ανήκουν στην Μογγολία και την Κίνα καθώς τα γυρίσματα έγιναν στο Καζακστάν.

Το τρίτο επεισόδιο καλό θα έλεγα και αυτό , γενικά η σειρά έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το επίπεδο της βαθμολογίας του IMDB (8,5). Θα έβαζα ένα 7/10 έως τώρα.

Θα ήθελα και άλλες σεζόν. Περιμένω βγουν υπότιτλοι για να τα δω Μόνο το πρώτο εχω δει

Απάντηση: Re: Marco Polo (2014)

Θα ήθελα και άλλες σεζόν. Περιμένω βγουν υπότιτλοι για να τα δω Μόνο το πρώτο εχω δει

Ετοιμάσου και για το 2ο. Βγήκε απ´το φούρνο πριν λίγο... :beatnik2:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λοιπόν μετά τα 2 πρώτα..
Όντως έχουμε μία πολύ καλή παραγωγή με υπέροχη φωτογραφία.. η σειρά μου θύμισε ανάλογες ταινίες του είδους!

Η παραγωγή θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή του GOT.. (μην ξεχνάτε ότι μεγάλο μέρος του GOT είναι CGI..)

Ο Marco όντως δεν φαίνεται πολύ τώρα στην αρχή.. αλλά ο χαρακτήρας του τώρα αναπτύσεται.. πιστεύω να τα πάει καλύτερα παρακάτω!
Εάν όντως σκέφτονται να πάνε την σειρά αρκετά παρακάτω θα είναι πολύ ωραίο!

Μου άρεσε πολύ αυτό το πρώτο δείγμα και περιμένω και καλύτερα!
Η σειρά μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα επίπεδα..

Ψηφίζω πολύ καλή την σειρά, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει το GOT! :cool:

Απάντηση: Marco Polo (2014)

Στο 2ο επεισόδιο όλα τα λεφτά ήταν ...
η σκηνή με την Κινέζα .
Ακόμα μου άρεσαν και οι διάλογοι των δυο αδερφών πριν τη μάχη .

Εννοείς την σκηνή που ήταν τελείως γυμνή φαντάζομαι! - No spoiler! :p

Χμ.. προσπαθώ να θυμηθώ εάν έχω ξαναδεί τέτοια σκηνή.. :cool:

Φυσικά για αυτήν τη σκηνή μιλάω .

Στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν θα τους βγει καλή η σκηνή , μπορώ να πω το χειρίστηκαν καλά .

Δεν την θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη σκηνή γιατί έως το 5ο έχει δείξει πολλές παρόμοιες.:p

Παραπιπτόντως το 5ο ήταν το καλύτερο έως τώρα , είχε αγωνία , ανατροπές και επιτέλους ανέλαβε ο Μάρκο ενεργό ρόλο (έστω και αν το έκανε απο ανάγκη , όποιος δει το επεισόδιο θα καταλάβει τι εννοώ) , ανέβηκε πάντως επίπεδο η σειρά θα ανεβάσω και εγώ την βαθμολογία μου σε 8/10.

Καλό ήταν και το 3ο.. η σειρά αρχίζει να αποκτάει μία πλοκή!

Πριν την πέσεις σε κάποια καλό είναι να ρωτάς και πια είναι! :p
.. και πόσο πάει η "τιμή" της.. :p

Yperion πότε θα ψηφίσεις ? :cool:

Απάντηση: Re: Marco Polo (2014)

Δεν την θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη σκηνή γιατί έως το 5ο έχει δείξει πολλές παρόμοιες.:p

Παραπιπτόντως το 5ο ήταν το καλύτερο έως τώρα , είχε αγωνία , ανατροπές και επιτέλους ανέλαβε ο Μάρκο ενεργό ρόλο (έστω και αν το έκανε απο ανάγκη , όποιος δει το επεισόδιο θα καταλάβει τι εννοώ) , ανέβηκε πάντως επίπεδο η σειρά θα ανεβάσω και εγώ την βαθμολογία μου σε 8/10.

καλα,3 δεν εχουν κυκλοφορησει,πως εχεις δει 5;

3 γι´αυτούς που διαβάζουνε (Ελληνικά)...
Γι´αυτούς που βλέπουν κυκλοφόρησαν όλα...