Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

να σου πω....
βελόνες όχι κι έτσι...

Αλλά μου θυμίζει το ανέκδοτο με το γάιδαρο που πεινούσε και διψούσε και επειδή δεν ήξερε τι να διαλέξει πέθανε από τη δείψα και την πείνα.

Φυσικά με γαιδάρους καμμία σχέση, αλλά απ τα δυό, κανένα από τα δυό...

Τι δίλημμα κι αυτό...

Re: Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

"Ι 'd rather stick needles in my eyes" :blink:

Κώστα δυστυχώς ακόμα και με βελόνες στα μάτια ,τα αυτιά θα ακούνε...
Προτείνω ζυμάρι με συμιγδάλι για καλύτερη ηχομόνωση...
:coool:

Είπα να μην πάρω θέση αλλά...

Τεσπα.

Σαν ρεπερτόριο θα προτιμούσα Μαρινέλλα-Ρέμο.Είναι πιο light για τα γούστα μου (δεν είμαι του πολύ λαϊκού)
Επίσης ο Ρέμος έχει φωνή άλλο αν δεν αρέσει σε πολλούς.(Μην το κάνουμε το θρεντ όπως του Χατζηγιάννη)

Ο Τερζής σαφώς έχει φωνάρα ,αν και "σπάει" τελευταία.Δεν μου πάνε όμως όλα τα τραγο'υδια του (ένας "Παλιόκαιρος" δεν φέρνει την άνοιξη).Η Πέγκυ το ίδιο.Συμπαθής κουκλίτσα,τίμια σε αυτό που υπηρετεί,δεν καβάλησε κανένα καλάμι,δεν το παιξε ποιοτικιά κλπ...Αλλά η φωνή της είναι μόνο για τα τραγούδια που λέει.Και επειδή δεν μ αρέσουν τα τραγούδια της δεν μ αρέσει και η φωνή της.Περιορισμένη.Αλλά όπως είπα και παραπάνω μου είναι πολύ αγαπητή για διάφορους και άγνωστους λόγους.

Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα να τους δώ.Μόνο στην δικιά μου πάω..:grinning-smiley-043

Αλλά Νικόλ για να σε βγάλω απ το δίλημμα..

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!

Οχι το ίδιο βράδυ,αλλά μιλάμε για τελείως διαφορετικά σχήματα και μουσικές.Και εφόσον σου αρέσουν και οι τέσσερις καλλιτέχνες που ταλαντεύεσαι..

..και στα δύο Νικόλ..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Κώστα δυστυχώς ακόμα και με βελόνες στα μάτια ,τα αυτιά θα ακούνε...
Προτείνω ζυμάρι με συμιγδάλι για καλύτερη ηχομόνωση...
:coool:

Μαϊντανό στ' αυτιά!

Ο τρόπος του Οβελίξ...

Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... το γεγονός του πως κάποιος μπορεί να μην ακούει αυτό το είδος μουσικής δεν σημαίνει ότι οι τραγουδιστές που ανέφερα δεν έχουν καλές φωνές.

Καλά,πως τολμάς και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις εδώ μέσα;
Εδώ είμαστε τα χρυσά αυτιά και αυτοί οι άφωνοι που αναφέρεις μας προκαλούν αηδία και κώφωση.
Καταλάβαμε επίσης με τι κουμάσια κάνεις παρέα,αφού σου προτείνουν σαν τρόπο διασκέδασης,την έξοδο σε τέτοιου είδους ποταπά νυχτερινά κέντρα.

ΣΥΝΕΛΘΕ όσο είναι νωρίς!!!!!

Την επόμενη φορά,τόσο εσύ όσο και τα κουμάσια σου,κανονίστε ποιοτική διασκέδαση και τα διλλήματά σας να είναι τέτοια που να μπορούμε να σου δώσουμε την απαραίτητη κατεύθυνση.

Περιμένουμε λοιπόν να μας ρωτήσεις:
"Παιδιά,έχω κανονίσει με μια παρέα να βγούμε για ξεφάντωμα και τρελό κέφι.Ποιους από τους παρακάτω ν´ακούσουμε;
Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"

Δοκίμασέ το και θα δεις ότι και τ´ακούσματά σας θα γίνουν ποιοτικότερα,αλλά και φθηνότερα θα την βγάλετε,αφού δεν θα χρειαστείτε 10 μπουκάλια ουίσκι για να κάνετε κέφι,αλλά μερικά σκέτα καφεδάκια για να μην σας πάρει ο ύπνος.

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Εδώ είμαστε τα χρυσά αυτιά και αυτοί οι άφωνοι που αναφέρεις μας προκαλούν αηδία και κώφωση.
Καταλάβαμε επίσης με τι κουμάσια κάνεις παρέα,αφού σου προτείνουν σαν τρόπο διασκέδασης,την έξοδο σε τέτοιου είδους ποταπά νυχτερινά κέντρα.

Την επόμενη φορά,τόσο εσύ όσο και τα κουμάσια σου,κανονίστε ποιοτική διασκέδαση και τα διλλήματά σας να είναι τέτοια που να μπορούμε να σου δώσουμε την απαραίτητη κατεύθυνση.

"Παιδιά,έχω κανονίσει με μια παρέα να βγούμε για ξεφάντωμα και τρελό κέφι.Ποιους από τους παρακάτω ν´ακούσουμε;
Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"

Δοκίμασέ το και θα δεις ότι και τ´ακούσματά σας θα γίνουν ποιοτικότερα,αλλά και φθηνότερα θα την βγάλετε,αφού δεν θα χρειαστείτε 10 μπουκάλια ουίσκι για να κάνετε κέφι,αλλά μερικά σκέτα καφεδάκια για να μην σας πάρει ο ύπνος.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Πήγαινε να δεις και να ακούσεις Μαρινέλλα, δεν ξέρεις τι γίνεται σε 1, 2, 5 χρόνια. Είναι και κάποιας ηλικίας...
Στο Ρέμο δε θα δώσεις σημασία ούτως ή άλλως, θα σου φανεί πολύ λίγος δίπλα της. Οπως και οποιοσδήποτε άλλος (και όχι άδικα).

Ο χώρος είναι ό,τι καλύτερο, μετά το Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ...

Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"

:grinning-smiley-043

δεν θα χρειαστείτε 10 μπουκάλια ουίσκι για να κάνετε κέφι,αλλά μερικά σκέτα καφεδάκια για να μην σας πάρει ο ύπνος.

φίλε Σωκράτη μας έχεις παρεξηγήσει. Τα δυνατά ξύδια δεν τα πίνουμε. Εδώ...μόνο Βενεδικτίνη -bye-

Καλά τήν επόμενη φορά θά παρουσιάσω τήν νέα μου διατριβή:'Ο Ηρακλής και η συμβολή του στήν στρουκτούρα τού σύγχρονου ελληνικού και ευρωπαϊκού τραγουδιού´.Τύμπανα τά χαστούκια τού Μπέου..

Σταύρο Λάντσια fulvia
Σαββίνα Γιαννάτου ή
Ανδρέα Καρακότα;"

Κάτι τέτοια έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και μοίραζε δωρεάν εισιτήρια στόν ´λαό´γιά να επισκέπτεται τά ´πολιτιστικά ´αυτά κέντρα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό...-bye--bye-

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

...........................................

Οταν δε, μετα την Μαριλελλα τραγουδαγε ο Ρεμος.... αστα να πανε.

Μου θυμιζε τον εαυτο μου στο μπανιο (με κρυο νερο μαλιστα)

εσύ αγόρι μου είσαι άρρωστος, δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο Ντίνος....:worshippy:

ΚΛΑΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout::flipout:

:ernaehrung004::ADFADF1:

"Κάτι τέτοια έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και μοίραζε δωρεάν εισιτήρια στόν ´λαό´γιά να επισκέπτεται τά ´πολιτιστικά ´αυτά κέντρα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό...
"

Μακρυά από εμένα και ο συγχωρεμένος και το , του.

Περιμένω τα σχόλια και από άλλα χρυσά αυτιά για ν´απαντήσω.

Τι άλλα δηλαδή,κανά-δυο ακόμα.

"Κάτι τέτοια έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και μοίραζε δωρεάν εισιτήρια στόν ´λαό´γιά να επισκέπτεται τά ´πολιτιστικά ´αυτά κέντρα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό...
"

Μακρυά από εμένα και ο συγχωρεμένος και το , του.

Περιμένω τα σχόλια και από άλλα χρυσά αυτιά για ν´απαντήσω.

Τι άλλα δηλαδή,κανά-δυο ακόμα.

Bλέπω τάχεις καιρό ´μαζεμένα´στά ´χρυσά αυτιά´.Πέστα αγόρι μου να ξεθυμάνεις..

Δεν έχω μαζεμένα τίποτα γιατί απλά δεν μ´ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν.
Στο συγκεκριμένο νήμα όμως,μπήκε η κοπέλα και ρώτησε κάτι.
Αν εσύ πιστεύεις ότι οι απαντήσεις που της δόθηκαν ήταν αυτές που περίμενε ν´ακούσει και όχι άλλη μία επίδειξη ελιτίστικης συμπεριφοράς,τότε ναι,απέκτησα πρόβλημα.

Κατά τα άλλα,εξακολουθώ να σ´εκτιμώ σαν άνθρωπο και συνομιλητή.

Δεν συνηθίζω να μπαίνω σέ threads πού δέν μέ αφορούν....
Αλλά όταν ρωτά κάποιος κάτι δέν λογοκρίνονται οι απαντήσεις,υποθέτω..
Δεν θα ασχολιόμουν κάν εάν δέν διάβαζα το αυριανιστικό σου σχόλιο,που αν μή τι άλλο δείχνει καί βαθειά εμπάθεια...
Τώρα τά περί ´χρυσών ´αυτιών τα θεωρώ χοντράδες ολκής....Και καλό θάταν να μήν υπάρχουν τέτοιες εκφράσεις γιατί θά μπορούσα να σού απαντήσω αναλόγως μέ άλλου τύπου ´χρυσά....´.
Η παρέμβασή μου λοιπόν δεν αφορά στήν ερώτηση τής Νικόλ αλλά στήν δική σου αναίτια χοντράδα