Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Δεν έχω μαζεμένα τίποτα γιατί απλά δεν μ´ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν.
Στο συγκεκριμένο νήμα όμως,μπήκε η κοπέλα και ρώτησε κάτι.
Αν εσύ πιστεύεις ότι οι απαντήσεις που της δόθηκαν ήταν αυτές που περίμενε ν´ακούσει και όχι άλλη μία επίδειξη ελιτίστικης συμπεριφοράς,τότε ναι,απέκτησα πρόβλημα.

Κατά τα άλλα,εξακολουθώ να σ´εκτιμώ σαν άνθρωπο και συνομιλητή.

Εάν εκτιμούσες τήν όποια ενδοφορουμική σχέση έχουμε με τον καιρό αποκτήσει δέν θάκανες τέτοιες αναφορές.
Και εάν είχες παρακολουθήσει τά δρώμενα θά διαπίστωνες ότι ουδέποτε παρεμβαίνω εδώ και καιρό σέ μουσικές πού δέν μού αρέσουν..

Εάν εκτιμούσες τήν όποια ενδοφορουμική σχέση έχουμε με τον καιρό αποκτήσει δέν θάκανες τέτοιες αναφορές.
Και εάν είχες παρακολουθήσει τά δρώμενα θά διαπίστωνες ότι ουδέποτε παρεμβαίνω εδώ και καιρό σέ μουσικές πού δέν μού αρέσουν..

Αυτό τώρα,που κολλάει;
Δηλαδή αν εσύ γράψεις κάτι που θα μ´ενοχλήσει σαν Παναθηναικό,αυτόματα πρέπει εγώ να το λάβω σαν μη εκτίμηση προς όλους τους Παναθηναικούς συνφορουμίτες,άρα και προς το πρόσωπό μου;

Τεσπα,άλλο ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε.

Η βαθιά εμπάθεια,αποκλείεις να υφίσταται και σε όσους δεν ακουν τους συγκεκριμένους;

Συνήθως οι μειοψηφίες έλκουν αντιπάθειες από τίς πλειοψηφίες.
Θά σού απαντήσω προσωπικά στήν ερώτηση..
Εχω επανειλημένα γράψει ότι ακούω ελληνική μουσική...Και σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες..
Ομως θεωρώ σκουπίδια πολλά από τά ´έντεχνα´και τά άλλα τά σκυλάδικα...
Τά τελευταία είκοσι χρόνια η Ελλάδα εκτίθεται σέ επίπεδο πολιτισμού διαρκώς με τήν μουσική πού παράγει...
Μια ολόκληρη χώρα ακούει γκούτσια και τά συναφή..Ο ´σιδερένιος´έδειξε τον δρόμο σε μιά έτοιμη να αποβλακωθεί,χώρα...
Δέν επιθυμώ να έχω καμιά σχέση μέ όλο αυτό το σκουπιδαριό γιατί προσβάλλομαι σάν άνθρωπος...
Επειδή όμως ο καθείς μόνον τον εαυτό του μπορεί νά ελέγξει δέν σκοπεύω να ´σώσω´τόν κόσμο...
Μακριά από μένα τέτοιες σκέψεις...Γι´αυτό και ποτέ δεν έχω γράψει κατά τού heavy metal ή μουσικών πού δέν γουστάρω..
Γράφω γι´αυτά πού με ενδιαφέρουν και εκφέρω γνώμη μόνον γιά ότι έχω ακούσει..
Και εδώ μέσα καυγάδες στήν μουσική έχω κάνει μέ ανθρώπους πού δέν ακούν mainstream.Ανήκουν και αυτοί στίς μειοψηφίες...
Αυτά.
Και επαναλαμβάνω ότι η παρέμβασή μου δέν έχει να κάνει μέ τήν ερώτηση τής Νικόλ..

Αυτό τώρα,που κολλάει;
Δηλαδή αν εσύ γράψεις κάτι που θα μ´ενοχλήσει σαν Παναθηναικό,αυτόματα πρέπει εγώ να το λάβω σαν μη εκτίμηση προς όλους τους Παναθηναικούς συνφορουμίτες,άρα και προς το πρόσωπό μου;

Τεσπα,άλλο ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε.

Ξαναδιάβασε τά πόστ σου και θά δείς ότι δέν στέκει η παρομοίωση πού κάνεις...

Δεν καταλαβαίνω την "ειρωνία" που κολλάει ..

α. Κανείς δεν χλεύασε ή ειρωνεύτηκε την Νικόλ.
β. Δεν υπάρχει ελιτισμός στη Μουσική
γ. Ολες οι μουσικές προτιμήσεις χωρούν στην κατηγορία.

Και εγώ είχα ανοίξει θρεντ για την χορευτική μουσική.Απλά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ,το άφησα το θρεντ έτσι..
Κανείς δεν με ειρωνεύτηκε για τις επιλογές μου και τις προτιμήσεις μου.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός πως μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν τους σωστούς τρόπους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι ο τρόπος που διασκεδάζω εγώ και τα "κουμάσια" που κάνω παρέα είναι δική μου υπόθεση. Λυπάμαι πραγματικά...

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός πως μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν τους σωστούς τρόπους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι ο τρόπος που διασκεδάζω εγώ και τα "κουμάσια" που κάνω παρέα είναι δική μου υπόθεση. Λυπάμαι πραγματικά...

Για τον Σωκράτη λυπάσαι; :chinscratch::huh2:
Είναι ο μόνος που είπε για "κουμάσια" και αναφέρθηκε στον τρόπο που διασκεδάζεις. Οι άλλοι είπαμε πως εμείς, δεν θα πηγαίναμε ούτε δεμένοι - τίποτα περισσότερο ή λιγότερο :eek:

Νικόλ μου μην ξανακάνεις το σφάλμα να αποτανθείς σε αυτήν την κατηγορία.

Βλέπεις τι γίνεται για τους "απλούς θνητούς",κοινώς λαουτζίκο..
Εδώ μέσα είναι άλλη χώρα,χωρίς ελληνικά,πίστες,μπουζούκια,και τέτοια ποταπά.Εδω έχω γλυτώσει στο τσακ το λυντσάρισμα και πολλοί δεν μου μιλούν επειδή έχω κόλλημα με τους Abba !:bigcry:
Θα την βγάλεις εσύ καθαρή με Τερζή,Ρέμο,Ζήνα και Μαρινέλλα ?:rifle:

Που πας κορίτσι μου ????? :grandpa:

Υ.Γ. Φυσικά ο Κώστας ο Λυμπερόπουλος τοποθετήθηκε σωστότατα και ελπίζω να μην τα έβαλες μαζί του.Αλλοι εξυπνάκηδες φυτιλιάσαν το θέμα σου..:argue:-bye-

Δημήτρη ποιό post σου ισχύει??Το 50 ή το 56??Μοιάζουν εντελώς αντιφατικά...
Στό πρώτο λές ότι ποτέ δέν είχες πρόβλημα και στό δεύτερο ότι δέν σού μιλάνε κάποιοι λόγω Abba.....

Dimitris Ioannou Δεν καταλαβαίνω την "ειρωνία" που κολλάει .. (post No 51)

α. Κανείς δεν χλεύασε ή ειρωνεύτηκε την Νικόλ.
β. Δεν υπάρχει ελιτισμός στη Μουσική
γ. Ολες οι μουσικές προτιμήσεις χωρούν στην κατηγορία.

Και εγώ είχα ανοίξει θρεντ για την χορευτική μουσική.Απλά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ,το άφησα το θρεντ έτσι..
Κανείς δεν με ειρωνεύτηκε για τις επιλογές μου και τις προτιμήσεις μου.[/QUOTE]

Dimitris Ioannou( post 56)
Νικόλ μου μην ξανακάνεις το σφάλμα να αποτανθείς σε αυτήν την κατηγορία.

Βλέπεις τι γίνεται για τους "απλούς θνητούς",κοινώς λαουτζίκο..
Εδώ μέσα είναι άλλη χώρα,χωρίς ελληνικά,πίστες,μπουζούκια,και τέτοια ποταπά.Εδω έχω γλυτώσει στο τσακ το λυντσάρισμα και πολλοί δεν μου μιλούν επειδή έχω κόλλημα με τους Abba !
Θα την βγάλεις εσύ καθαρή με Τερζή,Ρέμο,Ζήνα και Μαρινέλλα ?

Που πας κορίτσι μου ?????

Υ.Γ. Φυσικά ο Κώστας ο Λυμπερόπουλος τοποθετήθηκε σωστότατα και ελπίζω να μην τα έβαλες μαζί του.Αλλοι εξυπνάκηδες φυτιλιάσαν το θέμα σου..

Δημητρη μου :worshippy::worshippy:

Dimitris Ioannou;293872 [I said:
Υ.Γ. Φυσικά ο Κώστας ο Λυμπερόπουλος τοποθετήθηκε σωστότατα και ελπίζω να μην τα έβαλες μαζί του.Αλλοι εξυπνάκηδες φυτιλιάσαν το θέμα σου..:[/I]argue:-bye-

δεν νομιζω οτι ο κυριος Λυμπεροπουλος εχει τοποθετηθη ...

δεν μας ειπε ποιο διδυμο προτιμα

τρζη - μαρινελα
ζηνα - ρεμο ............???

.

δεν νομιζω οτι ο κυριος Λυμπεροπουλος εχει τοποθετηθη ...

δεν μας ειπε ποιο διδυμο προτιμα

τρζη - μαρινελα
ζηνα - ρεμο ............???

.

εσυ τι επαθες τωρα!!!!:ADFADF1::ADFADF1: μπερδεψες και τα διδυμα !!!!!! :smash::smash: