Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

δεν νομιζω οτι ο κυριος Λυμπεροπουλος εχει τοποθετηθη ...

δεν μας ειπε ποιο διδυμο προτιμα
.

"μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω :blink:
απ την Κική κι απ την Κοκό ποιά να διαλέξω; :nounder:
την Κική την αγαπώ, μα μ αρέσει κι η Κοκό"
:guitarist:

Λοιπόν, γκάιζ, πείτε ό,τι θέτε. Ο Ρέμος είναι από τις έξοχες, έξοχες φωνές που μας έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Δεν προκύπτουν κάθε μέρα τέτοιοι τραγουδιστές, (και τέτοιοι Pop συνθέτες σαν τον Χατζηγιάννη). Έξοχη και προικισμένη φωνή, για το Ρέμο μιλάω. Εκφραστική, εκτεταμένη, αρρενωπή. Προσπαθήστε να παρακάμψετε τα στερεότυπα. Δε λέω να τα γκρεμίσετε, όπως έκανε ο Μίκης, που του εμπιστεύθυκε τραγούδια του. Λέω να προσπαθήσετε. Τουλάχιστον αυτό.

Μου θυμίζετε εκείνο το αρτηριοσκληρωτικό άρθρο για "πικάπ" και "ηχεία", που είχε γράψει κάποτε εκείνος ο δυσκοίλιος ο Α. Ανδρικάκης, πριν μια 25ετία, όπου διερωτάτο γιατί το ξύλο αυτού του "ηχείου" έγινε ηχείο, και όχι ψευδοροφή, (υπονοώντας τον Τόλη). Ή τον Ν. Χατζηαποστόλου που άκουγε το όνομα Π. Τούντας και του πήγαινε η πίεση 35. Ασχέτως γούστου, απελευθερωθείτε από τα στερεότυπα ρε. Τόσο δύσκολο είναι;

Last edited:
Ηδη έχω τήν κακή συνήθεια νά καπνίζω,οπότε δυσκολεύομαι νά αποκτήσω και δεύτερη...
Ο Μίκης πάντως έδωσε τραγούδια και στήν Αλέξια καί στόν Πάριο..
Συγχωρεμένος ασφαλώς,αλλά επιμένω στόν Γκαλέτι..

ορισμένοι κάποια πράγματα θέλουν να τα βλέπουν λάθος.

Η Νικόλ ζήτησε μιά γνώμη.
Ο Κώστας είπε κάτι σαν "καλύτερα να χάσω το φως μου"
Εγώ προσωπικά αναρωτήθηκα αν υπάρχει όντως δίλημα, γιατί από τα δυό δεν θα διαλέξω κανένα.
Είναι καθαρές τοποθετήσεις.
Δεν θυμάμαι τι θέση πήραν άλλοι.
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά
Όλα τα άλλα είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΎ.

Όταν τίθεται ένα ερώτημα και μάλιστα διαζευκτικό, ας έχει υπόψη ο ερωτών ότι η απάντηση που ενδέχεται να λάβει μπορεί να είναι και "κανένα εκ των δύο"

Αν αύριο τεθεί το ερώτημα:
σας αρέσει η Ζήνα ? Θα απαντήσω όχι
σας αρέσει ο Ζάππα ? Θα απαντήσω ναι.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν φοβάται να τη λέει.

Ασχέτως γούστου, απελευθερωθείτε από τα στερεότυπα ρε. Τόσο δύσκολο είναι;

Ποιά στερεότυπα?
Δεν ΜΟΥ αρέσει ο Ρέμος.
Δεν μου αρέσει κάποιος που τραγουδούσε ροκ κάποτε και τώρα τραγουδάει λαϊκό (αν μπορεί να είναι λαϊκό αυτό το πράγμα).

Μου αρέσει πχ ο Γαϊτάνος....

Αλλά δε ρωτήθηκα (-με)...

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Ηδη έχω τήν κακή συνήθεια νά καπνίζω,οπότε δυσκολεύομαι νά αποκτήσω και δεύτερη...
Ο Μίκης πάντως έδωσε τραγούδια και στήν Αλέξια καί στόν Πάριο..
Συγχωρεμένος ασφαλώς,αλλά επιμένω στόν Γκαλέτι..
Συγχωρεμένος; Για το πού θα δώσει τις συνθέσεις του;

Χα!

A.Τό αλάθητο τού Πάπα.
Οι Μπαλάντες μέ τόν Πάριο γελοιοποιήθηκαν,όσο γιά τήν Αλέξια ασχολίαστη..
Ο Ρέμος??
Χά.
Τίς συνθέσεις άς τίς δώσει όπου θέλει.Εμένα επιτρέπεται να μήν μού αρέσουν οι ´όπου θέλει'??

Δεν καταλαβαίνω για ποιό πράγμα πρέπει να απολογηθώ ξαφνικά...

Στο πρώτο μου ποστ αναφέρθηκα στην χορευτική μουσική οπου βέβαια κανείς δεν πήρε αρνητική ή ειρωνική θέση.

Στο δεύτερο προσπάθησα να απαλύνω την πίκρα της Νικόλ γράφοντας αστειευόμενος για άλλες καταστάσεις και για τους ΑΒΒΑ (εξού και το smiley) για τους οποίους,όπως και τους Muse ,με πειράζετε πολλάκις μεν,χαριτωμένα δε.!

Υπάρχει κάτι το μεμπτό στα παραπάνω,δεν καταλαβαίνω ?
Ελπίζω να έγινα κατανοητός μιας και φαίνεται ο Σπύρος στράβωσε Σαββατιάτικα.

Λάρρυ φαίνεται οτι έχω γίνει εύκολος στόχος ..Καλά θα κάνεις τα διπλά ποστ (στα οποία αφαιρείς τα smileys και διαβάλλονται) να τα κάνεις κράτει όπως και τις ειρωνείες.Οχι σε εμένα..
Δεν έχω ειρωνευτεί κανέναν εδώ μέσα,(αν και θα μπορούσα γιατί φοριέται) αντιθέτως σέβομαι τα ακούσματα όλων και τις ώρες που περνάνε με τους δίσκους τους και τις παρουσιάσεις τους.

Υ.Γ.Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το ξαφνικό μέτωπο Λάρρυ-Σούρλα αλλά δεν βαριέσαι..:afro:

Tό ύφος τού πόστ μου Δημητρη έδειξε απορία και όχι 'στράβωμα´.Οταν ´στραβώνω´τό δείχνω..
Πιθανώς δέν κατάλαβα τό χιούμορ σου στό δεύτερο πόστ...
Οπως δεν κατάλαβα τά περί απαλύνσεως τής πίκρας..
Δηλαδή εάν εγώ ρωτήσω ´είστε Οσφπ ή ΠΑΟ'και λάβω απαντήσεις ´ούτε τό ένα ούτε τό άλλο´θά πικραθώ??
Περί ´μετώπου´τώρα ασχολίαστο..Διαφέρουμε στήν κατατομή μέ τόν Larry.
Y.Γ.
Συμφωνώ μέ τό σχόλιο τού Παναγιωτίδη..
Καί επαναλαμβάνω ότι δέν θα ασχολιόμουν μέ μουσικά σκουπίδια εάν δέν έβλεπα τά χτεσινοβραδυνά σχόλια,περί ´χρυσών αυτιών´.
Αυτά.

Μα Σπύρο μου για τα "χρυσά αυτιά" θέλησα να"απαλύνω" την πίκρα της Νικόλ.

Δεν είσαι ο μόνος που ενοχλήθηκε από τον συγκεκριμένο κύριο και τα ποστ του..:7SFGSFG:

Κατά τα άλλα οκ !:ernaehrung004:

Μα Σπύρο μου για τα "χρυσά αυτιά" θέλησα να"απαλύνω" την πίκρα της Νικόλ.

Δεν είσαι ο μόνος που ενοχλήθηκε από τον συγκεκριμένο κύριο και τα ποστ του..:7SFGSFG:

Κατά τα άλλα οκ !:ernaehrung004:

Δέν κατάλαβα τό ύφος τού δεύτερου πόστ σου.Πάντως δέν σέ μέμφθηκα γιά οτιδήποτε.:smile::smile:

Δέν κατάλαβα τό ύφος τού δεύτερου πόστ σου.Πάντως δέν σέ μέμφθηκα γιά οτιδήποτε.:smile::smile:

Δεν μου πέτυχε στο γραπτό η "διακωμώδηση του απελπισμένου άσχετου" .

Σε live σκίζω πάντως !!:flipout::BDGBGDB55:

Άσχετο. Υπάρχει λέει εθνικό πάρκο "Τα Χρυσά Αυτιά" (Golden Ears) κοντά στο Βανκούβερ, στον Καναδά. Φαντάζομαι ελαφάκια να βόσκουνε κάτω από πανύψηλα κωνοφόρα και κρυμμένα μεγάφωνα να παίζουν μόνο τον Καναδό Gould :flipout:

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος

Άσχετο. Υπάρχει λέει εθνικό πάρκο "Τα Χρυσά Αυτιά" (Golden Ears) κοντά στο Βανκούβερ, στον Καναδά. Φαντάζομαι ελαφάκια να βόσκουνε κάτω από πανύψηλα κωνοφόρα και κρυμμένα μεγάφωνα να παίζουν μόνο τον Καναδό Gould :flipout:

Aυτό τό θέλω σέ πλήρη ανάπτυξη(τό πάρκο,εννοείται..):ernaehrung004::ernaehrung004:

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός πως μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν τους σωστούς τρόπους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι ο τρόπος που διασκεδάζω εγώ και τα "κουμάσια" που κάνω παρέα είναι δική μου υπόθεση. Λυπάμαι πραγματικά...

Ελπίζω να μην απευθύνεσαι σ´εμένα Νικόλ.
Ο χαρακτηρισμός "κουμάσια" ήθελε να δείξει ακριβώς το αντίθετο.
Ότι εσύ και η παρέα σου που ήθελε να πάει σε αυτούς τους καλλιτέχνες,δεν έκανε κάτι κακό και ως εκ τούτου,το να γράφουν κάποιοι για μαϊντανούς στ´αυτιά,δεν ήταν και ότι καλύτερο...

Επειδή το όλο θέμα κάπου εξετράπη και κάποια καλοπροαίρετα (θέλω να πιστεύω) πειράγματα έλαβαν διάσταση δυσανάλογη των προθέσεων των αστειευομένων, θα ήθελα προσωπικά , αν κάπου εθίγη η Νικόλ με το σχόλιό μου περί ζυμαριού, να ζητήσω συγνώμη.
Δεν υπήρχε από μέρους μου η παραμικρή πρόθεση προσβολής των επιλογών της για διασκέδαση.
Προφανώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα καθενός να διασκεδάζει ή να ψυχαγωγείται, κατά το δοκούν.
:ernaehrung004:

Αυτό εξυπακούεται. Απλώς καλό είναι να μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς.

Σωκράτη, εννοείται πώς δε θέλαμε να θίξουμε τη Νικόλ ή τους φίλους της. Άλλωστε, μπορεί να μην είναι τόσο της μουσικής, αλλά στις ταινίες μου ρίχνει στ' αυτιά.

Τι να κάνουμε, το πείραγμα είναι στη φύση μας. Λίγα μου σέρνει ο Ντοκ για τους Joy Division;

Μη γίνουμε και Hi-End στα καλά καθούμενα.

Το νου σας, ρεμάλια!
Θα τα π(ι)ούμε στην έκθεση! :ernaehrung004: