Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαρινέλλα-Άντωνης Ρέμος
μάρτυρας είπαμε , όχι μαρτυριάρης :slapface:
το καταθέτω...:ears:
μάρτυρας είπαμε , όχι μαρτυριάρης :slapface:
το καταθέτω...:ears:
Καταγγέλλω τον Σωκράτη Τ. διότι εξ αιτίας της υπογραφής του έχασα δέκα λεπτά από την ζωή μου , προσπαθώντας να καταλάβω πως μπήκε το ζωύφιο μέσα στην οθόνη μου . :bang::bang:
Σωκράτη Τ. με ρεζίλεψες ....στην γυναίκα μου , η οποία αμέσως κατάλαβε ότι δεν μπήκε ζωϋφιο στην οθόνη
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει και είστε και παρεπιδημούντες....:smash:
με το μέρος της είναι βρε....:award:
Οταν δεν εννοει αυτα που γραφει αλλα "υποννοει", ειναι ειρωνικο. Μια χαρα το καταλαβα![]()
Σωκράτη Τ. με ρεζίλεψες ....στην γυναίκα μου , η οποία αμέσως κατάλαβε ότι δεν μπήκε ζωϋφιο στην οθόνη
"Γέλα κυρία μου! Γέλα μαζί μου..." :guitarist:
Eπιτέλους, κανείς δεν ρωτάει για τον Κώστα Καφάση?
Είναι πολύ πιο αυθεντικός από τους δήθεν εμπορικούς Ρέμους δεν νομίζετε?
Λοιπόν πήγα τελικά πριν 2 βδομάδες Μαρινέλλα-Ρέμο κι ήταν απίστευτα... η γυναίκα δεν παίζεται! :worshippy::worshippy::worshippy:
Έχει φωνάρα, έχει τρομερή κίνηση για την ηλικία της και πρέπει να ομολογήσω πως ο Ρέμος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν υπάρχει κάποιος που να του αρέσει και δεν έχει πάει ακόμη, να πάει οπωσδήποτε!!!
Στον Τερζή πήγα την προηγούμενη βδομάδα, έκανε πολύ ωραίο πρόγραμμα, αλλά η Πεγκούλα μου τα χάλασε λίγο δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμενα.
Αυτό το Σάββατο έχει Κουρκούλη-Κοκκίνου-Θεοδωρίδου... για να δούμε!!!!
Νικόλ μάλλον πρέπει να πάρεις το τίτλο του επίσημου reviewer. :antlers:
![]()
για τα μπουζούκια; δε θα το έλεγα... απλά έτυχε αυτήν την περίοδο!
![]()
...ι πρέπει να ομολογήσω πως ο Ρέμος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.!
έτυχε ή πέτυχε ...... δεν έχει και πολύ σημασία.
Να περνάς καλά Νικόλ.:ernaehrung004:
![]()
είμαι καλό παιδί, πάντα ακούω τους μεγαλύτερους... λέμε τώρα!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.