Μαρινέλλα...η Diva

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μαρινέλλα...η Diva

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
Περνάς, περνάς! με τα τσαρούχια!
ας όψεται ο νόμος του Πεπονή για τα άτομα με ειδικές ανάγκες :p
Ψιχαλίζει; :p

Σόρρυ για την παρέμβαση,

Καλοί μου Ντοκ, ΚΛ, Μουκ,

νομίζω ότι, καλώς ή κακώς, τελικά κάνουμε αυτό, που πολλοί υποψιαζόντουσταν ότι θα κάναμε, και το χρησιμοποιούσαν ως 'άλλοθι' για να μην γράφουν τίποτε στην κατηγορία μουσική...

Νομίζω ότι με εννοείτε,

Τώρα, και γω μπορώ να παραθέσω δεκάδες ροκ τύπους, που κάποια στιγμή έκαναν τα αντίστοιχα της ιστορίας του Ρουφογάλη. Ας το αφήσουμε, δεν είναι αυτό το θέμα του τόπικ

Μπράβο στον GeonX για το άνοιγμα των θεμάτων για Μαρινέλλα και Χριστοδουλόπουλο,

το έχουμε πει πολλές φορές : "happy new ears''.

ΥΓ.: Ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους........:music-smiley-005:

Θυμάμαι τον Μπέλλο να μας απειλεί με ανάβασμα θεμάτων για το ρεμπέτικο, κλπ.,κάποιες θηλυκές υπάρξεις για το ανέβασμα θεμάτων για σύγχρονη ελαφρά ελληνική μουσική, .....

τώρα που επιτέλους έγραψε κάποιος, ας παρακολουθήσουμε την κουβέντα....

αν μας έπιαναν και αυτοί από τα μούτρα, τότε με κάτι θέματα σαν του Ξενάκη, θα είχαμε γίνει οι ''άνθρωποι χωρίς πρόσωπο'' :flipout:

Δημοκηδής said:
Νομίζω ότι με εννοείτε,

Μην το "βαραίνεις" Σπύρο: πλάκα κάνουμε, με όλο το θάρρος, like old friends do. Κι εμάς μας αρέσει να παρακολουθούμε ε, αν διαφωνήσουμε τώρα άμα μας πούν τον Τερζή ροκά δεν έγινε και τίποτα.
Κανείς δεν αγορεύει νομίζω, κουβέντα γίνεται.
Και έτσι πρέπει. Οταν γράφω εγώ τα δικά μου και δεν βγαίνει κανείς από κάτω να πεί τίποτα νομίζεις ότι μ αρέσει;

Απλή παράθεση απόψεων κάνουμε. Η απόλυτη συμφωνία ποτέ δεν επιτυγχάνεται. Όποιος έχει κάτι να πει, το γράφει. Απλούστατο είναι.

Σχετικά με το happy new ears: τη στιγμή που τώρα γράφω, ακούω ενα κομάτι με τίτλο "Flexibility" (δεν λέω ποιάς Θεάς είναι), το οποίο δεν μιλάει σίγουρα για ταλαιπωρημένες αρθρώσεις. :)

Κε Λυμπεροπουλε αληθεια, τι ειναι Rock. Αν ειναι ο Morisson kai o Richards να υποθεσω οτι για να ειναι καποιος ροκ πρεπει να εχει καμμια δεκαρια βαρβατες παθολογιες (Addiction, ναρκισσισμο, Κε Σουρλα παρακαλω συνεχιστε.........).

Τα γραφω αυτα γιατι οι καλες μουσικες μου αρεσουν και εμενα. Οπως εγραψα και αλλου ειμαι βεβαια κολημενος σε στερεοτυπα. Το παλευω ομως.

Panagiotis Manopoulos said:
Κε Λυμπεροπουλε αληθεια, τι ειναι Rock. Αν ειναι ο Morisson kai o Richards

Αυτοί ήταν στην εποχή μου, Παναγιώτη.
Τι είναι Σήμερα, μάλλον εσύ είσαι πιο αρμόδιος ν απαντήσεις. ;)

Πάντως, αν θέλεις να φύγουμε απ το Ροκ, εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλλιτέχνης γενικότερα που να είναι αυτό που λέμε "νορμάλ"...
Δημιουργικός καλλιτέχνης εννοώ - γιατί υπάρχουν και ...οι άλλοι

Αυτοί ήταν στην εποχή μου, Παναγιώτη.
Τι είναι Σήμερα, μάλλον εσύ είσαι πιο αρμόδιος ν απαντήσεις. ;)

Πάντως, αν θέλεις να φύγουμε απ το Ροκ, εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλλιτέχνης γενικότερα που να είναι αυτό που λέμε "νορμάλ"...
Δημιουργικός καλλιτέχνης εννοώ - γιατί υπάρχουν και ...οι άλλοι

Και εγω θα συμφωνησω σε αυτο. Τι θα ηταν ο Edvard Munch χωρις την καταθλιψη του, o Bowie χωρις την υεροψια του kai o Curtis χωρις ολα αυτα:D
Νορμαλ καλλιτεχνες υπαρχουν, το θεμα ειναι γιατι δε μας αρεσουν;:nounder:

Σημερα δεν υπαρχει ροκ. Υπαρχουν ροκ μουσικες. Αυτες νομιζω τις γνωριζεις εξισου καλα με εμενα :grinning-smiley-043

Δε νομίζω

Ροκ υπάρχει και σήμερα, όπως υπήρχε και στα '70s του Παναγιωτίδη (και του Ντοκ, και του υποφαινόμενου). Στα '60s του Λυμπε, δε ξέρω: ήμουν αγέννητος...//;-)

Εμείς, πόσο είμαστε διατεθειμένοι (έστω, έχουμε το κουράγιο) να το ψάξουμε
;

Last edited:
Ειπαμε τον Ιγγυ στον σπονσοραρε η Εμπορικη Τραπεζα στο Βυρωνα. ΚΑι τον εφερε ο Δημος. Στη συναυλια των Stones τα πραγματα ηταν χειροτερα απο τα μπουζουκια που γραφουμε πιο πανω. Τοσα ρολεξ ανα τετραγωνικο μετρο πρωτη φορα εβλεπα.

Οι περισστεροι φιλοι μου ακουνε ροκ. ΑΝ ειναι ομως αυτοι ροκ ατομα τοτε ειναι και η Μαρινελλα. Αν η Μαρινελλα δεν ειναι ροκ, δεν υπαρχει ροκ σημερα. Μονο ροκ μουσικη:music-smiley-005:

Re: Δε νομίζω

Σπύρος Κωστόπουλος said:
Ροκ υπάρχει και σήμερα,

έτσι νομίζω κι εγώ. Προσπαθούν βέβαια να το ...ομογενοποιήσουν, σαν τα light ("μηδέν θερμίδες, όλη η γεύση!" :rolleyes: γίνονται αυτά τα πράγματα; ), αλλά ...δεν τους βγαίνει. Οχι ακόμα.

Last edited:
Re: Δε νομίζω

έτσι νομίζω κι εγώ. Προσπαθούν βέβαια να το ...ομογενοποιήσουν, σαν τα light ("μηδέν θερμίδες, όλη η γεύση!" :rolleyes: γίνονται αυτά τα πράγματα;), αλλά ...δεν τους βγαίνει. Οχι ακόμα.
Συμφωνω με τη μονη διαφορα οτι νομιζω οτι τους ... βγαινει.

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα...η Diva

Panagiotis Manopoulos said:
Και εγω θα συμφωνησω σε αυτο. Τι θα ηταν ο Edvard Munch χωρις την καταθλιψη του, o Bowie χωρις την υεροψια του kai o Curtis χωρις ολα αυτα:D
Νορμαλ καλλιτεχνες υπαρχουν, το θεμα ειναι γιατι δε μας αρεσουν;:nounder:

...η Χρύσπα χωρίς τον τιμοκατάλογό της
icon12.gif