Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
o Στελιος δεν ειπε οχι στις εταιρειες ? δεν ειπε οχι στα τεραστια ποσα πουΚωστας Λυμπεροπουλος said:...ακούς εκεί ροκ ο Καζαντζίδης κι ο Μητροπάνος!
Σοβαρά; Πότε είπαν "όχι" και σε Τί;
Σπύρος Σούρλας said:Και ελπιζω να μη κατηγορηθώ επειδή και ενα μέρος της ελληνικής μουσικής ειναι και τμημα του εαυτού μου.
Kωστα αυτος ο αφρο-ναυτης ειναι και εξορκιστης ?Κωστας Λυμπεροπουλος said:Ασφαλώς όχι. Αλλά καλού-κακού δεν φωνάζεις κανέναν Εξορκιστή;![]()
Σπύρος Σούρλας said:.Απ´οτι κατάλαβα απο τους φανατικούς τού ξενου ρεπερτορίου ,ροκ πρεπει ναταν ο Μπακαλάκος,
Stellios papa said:Kωστα αυτος ο αφρο-ναυτης ειναι και εξορκιστης ?
Δαμιανός Δημητριάδης said:Καλά ρε παιδιά, θα τσακωνόμαστε
ε ..οχι και τσακωνομαστε, παιζουμε.....
Δαμιανός Δημητριάδης said:Α έτσι; τότε δεν πειράζει καθόλου που δεν είναι ο Καζαντζίδης!
GeonX said:Σημ. Messier Λυμπε…η 5η του Mahler με έχει βάλει σε μπελά από το Σάββατο που την ακούω…
…OK συνεπώς δεν είμαι ο μόνος… ThnxsΚωστας Λυμπεροπουλος said:Πάρε 1η, 2η, 6η - κατά προτίμηση με αυτή τη σειρά.
Ακουσέ τες καλά και μετά ξαναγυρνάς στην 5η.
It's been tried and tested: it works!![]()
Κωστας Λυμπεροπουλος said:O Mπακαλάκος ήταν ατάλαντος, πλην τίμιος. Ο κόσμος τον ξέχασε σ ένα 6μηνο και δικαίως. Τουλάχιστον έγραφε μόνος του τα τραγούδια του και δεν τον έλουζαν με σαμπάνιες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ρεμπετό-μαγκες όσο καταφέρνω και τους κρατώ μακριά μου. Αλλά νιώθω τιμημένος¨εγώ δεν θα διενοούμην ποτέ να πώ κάποιον απ τους δικούς μου "λεβένταγα". Ενώ αυτοί...Ροκ και καλά! :Banane0:
Αυτά από έναν ...φανατικό του ξένου ρεπερτορίου![]()
Α να μην ξεχάσω: τα ...ποπ που λές είναι ακριβώς τα αντίστοιχα της Μοσχολιού. Εγώ για άλλο πράγμα μίλησα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.