Μαρινέλλα...η Diva

.Απ´οτι κατάλαβα απο τους φανατικούς τού ξενου ρεπερτορίου ,ροκ πρεπει ναταν ο Μπακαλάκος,βασει των λεγομενων τους και το μεγαλειωδες εργο του´Αγροτικά´.Κρατει βρε.Συμφωνώ με συνονοματο Δημοκηδη.Θα επανέλθω.Παντως χιλιες φορες Μοσχολιού και μητροπάνος παρα σαχλά τραγουδακια πόπ της δεκαετιας του 80,που εχουν εντελώς ξεχαστεί και εδω τους γινεται μνημόσυνο.Και ελπιζω να μη κατηγορηθώ επειδή και ενα μέρος της ελληνικής μουσικής ειναι και τμημα του εαυτού μου.

o Στελιος δεν ειπε οχι στις εταιρειες ? δεν ειπε οχι στα τεραστια ποσα που
του εδιναν για να εμφανιστη στη νυκτερινη Αθηνα ?
δεν ειπε οχι οταν του προσφεραν το μεγαλυτερο ποσο που δωθηκε ποτε σε Ελληνα για μια συναυλια στο καραισκακη ?
Μπορουσε να ειχε τεραστια περιουσια...
και οταν ελεγε ,προτιμω το ψαρεμα απο ....το εννοουσε.

Απάντηση: Re: Μαρινέλλα...η Diva

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
...ακούς εκεί ροκ ο Καζαντζίδης κι ο Μητροπάνος!
Σοβαρά; Πότε είπαν "όχι" και σε Τί;
o Στελιος δεν ειπε οχι στις εταιρειες ? δεν ειπε οχι στα τεραστια ποσα που
του εδιναν για να εμφανιστη στη νυκτερινη Αθηνα ?
δεν ειπε οχι οταν του προσφεραν το μεγαλυτερο ποσο που δωθηκε ποτε σε Ελληνα για μια συναυλια στο καραισκακη ?
Μπορουσε να ειχε τεραστια περιουσια...
και οταν ελεγε ,προτιμω το ψαρεμα απο ....το εννοουσε.

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα...η Diva

Σπύρος Σούρλας said:
Και ελπιζω να μη κατηγορηθώ επειδή και ενα μέρος της ελληνικής μουσικής ειναι και τμημα του εαυτού μου.

Ασφαλώς όχι. Αλλά καλού-κακού δεν φωνάζεις κανέναν Εξορκιστή; -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαρινέλλα...η Diva

Ασφαλώς όχι. Αλλά καλού-κακού δεν φωνάζεις κανέναν Εξορκιστή; -bye-
Kωστα αυτος ο αφρο-ναυτης ειναι και εξορκιστης ?

Re: Απάντηση: Μαρινέλλα...η Diva

Σπύρος Σούρλας said:
.Απ´οτι κατάλαβα απο τους φανατικούς τού ξενου ρεπερτορίου ,ροκ πρεπει ναταν ο Μπακαλάκος,

O Mπακαλάκος ήταν ατάλαντος, πλην τίμιος. Ο κόσμος τον ξέχασε σ ένα 6μηνο και δικαίως. Τουλάχιστον έγραφε μόνος του τα τραγούδια του και δεν τον έλουζαν με σαμπάνιες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ρεμπετό-μαγκες όσο καταφέρνω και τους κρατώ μακριά μου. Αλλά νιώθω τιμημένος¨εγώ δεν θα διενοούμην ποτέ να πώ κάποιον απ τους δικούς μου "λεβένταγα". Ενώ αυτοί...Ροκ και καλά! :Banane0:

Αυτά από έναν ...φανατικό του ξένου ρεπερτορίου:flipout:
Α να μην ξεχάσω: τα ...ποπ που λές είναι ακριβώς τα αντίστοιχα της Μοσχολιού. Εγώ για άλλο πράγμα μίλησα

Καλά ρε παιδιά, θα τσακωνόμαστε τώρα ποιός είναι ροκ και ποιός όχι; Αυτό είναι η αξιολογική κλίμακα; Η μας έπιασε fusion μανία και όλοι οι καλοί πρέπει να 'ναι σώνει και καλά ροκ; Μην τρελλαθούμε!

Πάντως συμφωνώ με τον Στέλιο ότι ο Καζαντζίδης έδωσε μάχες στη ζωή του με τα κυκλώματα της νύχτας και με την ΜΙΝΩΣ και αυτό το σέβομαι απόλυτα. Ήταν και καταπληκτική φωνάρα, αν και σε πολλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Απλά έχω μόνιμο overdose λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος!

…δεν ξέρω για τα υπόλοιπα παιδία, αλλά κάτι παιδί μεταναστών, κάτι αρκετά χρόνια εκτός Ελλάδας ίσως η ελληνική μουσική ήταν ένα από τα πράγματα που με κράταγε κοντά στην Ελλάδα όταν ζούσα μακριά της… βρέθηκα είτε από τύχη είτε μετα από επιδίωξη σε συναυλίες τον πετρα-αστέρων της εποχής μου (83-93) τις περισσότερες φορές ήταν συγκλονιστικό να βλέπεις του U2, INXS, Midnight Oil, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Enya (και αρκετές σούπες που καλύτερα να μην τις αναφέρω… ) όταν ομως επιστρέφοντας για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα άκουσα τον Μητροπανο να τραγουδά ένα βράδυ συγκινήθηκα… καλό παλικάρι ο μακαρίτης ο Michael Hutchence τον Inxs αλλά sorry καλύτερος από το Μητροπανο δεν ήταν… πάντοτε εκφράζω προσωπική άποψη…

…ααα το είπαμε… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… ;)

Σημ. Messier Λυμπε…η 5η του Mahler με έχει βάλει σε μπελά από το Σάββατο που την ακούω…

GeonX said:
Σημ. Messier Λυμπε…η 5η του Mahler με έχει βάλει σε μπελά από το Σάββατο που την ακούω…

για προσδιόρισέ μας αυτό τον "μπελά" σύγγαβρε: Καλός; Κακός; ή μήπως σαν του Τουρέ;:smile:

Καλός... αλλά να αυτό το adagietto μου πέφτει λίγο σε σχέση με το υπόλοιπο έργο… λες θα το συνηθίσω … ???

Πάρε 1η, 2η, 6η - κατά προτίμηση με αυτή τη σειρά.
Ακουσέ τες καλά και μετά ξαναγυρνάς στην 5η.
It's been tried and tested: it works! ;)
…OK συνεπώς δεν είμαι ο μόνος… Thnxs :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαρινέλλα...η Diva

O Mπακαλάκος ήταν ατάλαντος, πλην τίμιος. Ο κόσμος τον ξέχασε σ ένα 6μηνο και δικαίως. Τουλάχιστον έγραφε μόνος του τα τραγούδια του και δεν τον έλουζαν με σαμπάνιες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ρεμπετό-μαγκες όσο καταφέρνω και τους κρατώ μακριά μου. Αλλά νιώθω τιμημένος¨εγώ δεν θα διενοούμην ποτέ να πώ κάποιον απ τους δικούς μου "λεβένταγα". Ενώ αυτοί...Ροκ και καλά! :Banane0:

Αυτά από έναν ...φανατικό του ξένου ρεπερτορίου:flipout:
Α να μην ξεχάσω: τα ...ποπ που λές είναι ακριβώς τα αντίστοιχα της Μοσχολιού. Εγώ για άλλο πράγμα μίλησα

Που την ειδες την τιμιοτητα αρχηγέ.Με τις επιδοτησεις του Υπουγειου Πολιτισμού επι Μελίνας κονομαγε και εκανε συναυλίες με το ζορι και πηγαιναν τα κομματικα στελέχη του πρωτου Πασοκ.Να μην ξεχνιομαστε κιόλας.