Τον αμοιρο τον τσολια τον ρωτησε κανενας πως αισθανθηκε οταν αυτα τα καημενα τα παιδακια παραλιγο να τον καψουν ζωντανο μεσα στο φυλακιο του?
Όχι βέβαια, γιατί δεν ήταν το φυλάκιο του Ευζώνου αλλά του επόπτη και γιατί όταν άρχισαν τα επεισόδια, πριν καεί το φυλάκιο, τους απομάκρυναν από τις θέσεις τους.Τον αμοιρο τον τσολια τον ρωτησε κανενας πως αισθανθηκε οταν αυτα τα καημενα τα παιδακια παραλιγο να τον καψουν ζωντανο μεσα στο φυλακιο του?
........Τελικά, είναι αλήθεια ότι οι διάφοροι Εισαγγελάτοι, Κακαουνάκηδες και Τριανταφυλλόπουλοι βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Ελπίζω, όχι ανεπανόρθωτα....
Οχι αγαπητέ είναι φρούτα που το κλίμα της Ελλάδας και οι Ελληνες τους ευνοούν.
Εδώ γίνεται κουβέντα για ένα μήνυμα που ούτε ξέρει κανεις τι είναι, απο ποιόν γράφτηκε και φυσικά αν είναι αλήθεια και όχι urban .............
Αυτός ο μάγκας που έγραψε το e-mail γιατί δεν έγραψε και ένα όταν πήγαν να κάψουν τους τσολιάδες οι φίλοι του.Όταν μεγαλώσει και τουν κάψουν το αμάξη σε κάποια πορεία τότε τι θα πεί ο μάγκας δεν πειραζει παιδειά θα πάρω άλλο, εσείς συνεχίστε τον αγώνα σας.
Μετά από έγκριση της Πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου προωθεί ψήφισμα της Κοσμητείας της Σχολής ΝΟΠΕ προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας:
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Η Κοσμητεία της Σχολής ΝΟΠΕ, σήμερα, 20-3-2007, σε έκτακτη συνεδρίασή της (αριθμ. 124/20-3-2007) καταδικάζει τη χρήση βίας και την παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται.
Ειδικότερα, εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που συνελήφθηκαν κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου 2007 και δικάζονται την Τετάρτη 21-3-2007 με βαρύτατες κατηγορίες.
Η Κοσμήτορας
Καθηγήτρια Γιαννούλα Καρύμπαλη - Τσίπτσιου
Μετά από έγκριση της Πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου προωθεί ψήφισμα της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας:
Ψήφισμα
Στη συνεδρία 4/20-3-2007 η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. απασχολήθηκε με τη σύλληψη και προσαγωγή σε δίκη φοιτητών της Σχολής που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου 2007. Η Κοσμητεία καταδικάζει ομόφωνα τα αποτρόπαια επεισόδια που έλαβαν χώρα, με αποκορύφωμα τη σύληση του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Παράλληλα, καυτηριάζει τη στάση των δυνάμεων καταστολής που, αντί των υπαίτιων για τα επεισόδια, συνέλαβαν φοιτητές, μεταξύ των οποίων και πολλούς από τη Σχολή μας, που απλά διαδήλωναν υλοποιώντας σχετικές αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων.
Γνωρίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι φοιτητές μας συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία και εν γένει είναι παρόντες στους χώρους της Σχολής μας. Επιπρόσθετα δεν διαπιστώθηκε παραβατική συμπεριφορά από μέρους τους κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των τελευταίων μηνών. Γι´αυτό θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν προβεί στις πράξεις που τους αποδίδονται και ζητούμε τον άμεσο τερματισμό της δίωξής τους, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν απερίσπαστοι στις σπουδές τους.
σωστό είναι αυτό. Ή θα πρέπει οι πανεπιστημιακές αρχές να εκλέγονται αυστηρώς από μέλη ΔΕΠ και μόνο, ή να δοθεί και ένα ποσοστό ψήφου (καθώς το διδακτικό είναι κατά το δέον μέρος μόνο του έργου που επιτελεί ένα πανεπιστήμιο) σε όλους τους φοιτητές απευθείας, όχι μέσω εκλεκτόρων οι οποίοι είναι γνωστό πώς ψηφίζουν και ποιους αναδεικνύουν.
Όταν οι κάμερες τρέχουν για να αποσπάσουν δηλώσεις από τον αρχιεπίσκοπο, αυτός δεν οφείλει να σκέφτεται και να απαντά σαν τέτοιος? Σαν θεσμικό όργανο?
Το να καταχράται τον τίτλο του για να προβάλει την προσωπική του άποψη, μου φαίνεται κάπως.
Σόρρυ για το offtopic, αλλά πριν ακόμη κάνει οποιαδήποτε δήλωση και μόνο που τον βλέπω στο γυαλί μου γυρνάει τα μέσα μου για το πως γίνεται η επιχείρησή του (εκκλησία) να κολυμπάει στα δίς και τον κοσμάκι να τον τρώει η μαύρη η αρκούδα.
Σόρρυ και για το offtopic Νο2: ...ο κάθε έλληνας πολίτης δεν θυμάμαι να είχε ποτέ το δικαίωμα να εκφράσει γνώμη. Αυτό γίνεται μόνον όταν αυτή, (η γνώμη), εξυπηρετεί άλλου είδους συμφέροντα κυβερνώντων.
Σπύρο μου παρασύρεσαι και δεν ερμηνεύεις σωστά τα γραπτά μου. Όχι απλώς δεν απαγορεύεται να έχει γνώμη για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα, επιβάλλεται να έχει γνώμη για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα. Το πρόβλημα υπάρχει λοιπόν όταν δεν εκφράζει γνώμη για όλα, αλλά για ό ,τι εξυπηρετεί τις βραχυπρόθεσμες προθέσεις του και το προφίλ του και μόνο!
Πώς βέβαια να εκφράσεις άποψη για την Χούντα όταν την έχεις ορκίσει ως Ιερά Σύνοδος της οποίας γραμματέας έχεις διατελέσει? Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο δεν είναι η στάση του λαού αλλά η στάση της επίσημης Εκκλησίας που πρωτοστατεί στο "διαφωτισμό" των υπόδουλων Ελλήνων. Πού ήταν η Εκκλησία λοιπόν κατά τη διάρκεια της επταετίας να ξεσηκώσει τους πολίτες κατά της δικτατορίας και μάλιστα της γηγενούς όπως έκανε κατά την ελληνική επανάσταση? Τόσο πολύ άλλαξε η στάση της μέσα σε 150 χρόνια? Άλλαξαν οι αρχές της για ελευθερία και ισότητα ή μήπως "δεν άξιζε τον κόπο"? Πού ήταν τότε τα ξεσηκωτικά κηρύγματα και τα δάκρυα για το χαμό της ελληνικής ψυχής? Τότε λέγαμε μόνο ανέκδοτα μάλλον...
Ο ρόλος του "ποιμένα" (=βοσκού) Σπύρο είναι πιο πολύπλοκος από αυτόν που ο Χριστόδουλος έχει επιφυλάξει στο "ποίμνιό" (=κοπάδι) του. Αν αυτό είναι ικανοποιημένο με τα ανδραγαθήματά του, τότε εμένα μου περισσεύει αφού δεν ανήκω σε αυτό και δεν περιμένω και περισσότερα βέβαια.
ΥΓ. Το πόσο κακός είναι ο Χριστόδουλος δεν με ενδιαφέρει ούτε εμένα. Το πόσο κακό συνεχίζει να κάνει η Εκκλησία, με ενδιαφέρει.
ΥΓ2. Όσο για το 80% των Ελλήνων που "διάβαζε", σαφώς και είναι έτσι άσχετα αν δεν φωτογραφίζονταν όλοι με του χουντικούς και δεν έδωσαν όλοι τις "ευλογίες" τους τόσο εμφανώς ούτε κατέχουν σήμερα αξιώματα "ελέω θεού".
Οχι ακριβώς .
Εδώ γίνεται επωνυμη καταγγελία , από ένα κατηγορούμενο για σωρεία παραβιάσεων του ΠΚ , για κατάφορη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η οποία έχει επιβεβαιωθεί απο 500 πλευρές ( δηλαδή το athens indymedia , τον ιό της "Ε" , τις εφημερίδες Κόντρα και Εξέγερση , τον Αλαβάνο και τον Λαζόπουλο )
Επειδη εχω την αμυδρα εντυπωση πως φωτογραφιζεις τα δικα μου κειμενα, εχω να σου πω τα εξης:Δε βγάζεις άκρη Διονύση, μην το ψάχνεις.
Μερικοί πιπιλίζουν την καραμέλα του ότι υπάρχει ένα κομμάτι των φοιτητών σε πανεπιστήμια που παίρνουν το πτυχίο τους μέσω κομματικών και άλλων κυκλωμάτων και νομίζουν ότι αυτό αρκεί για να τους βάλουν όλους στο ίδιο καλάθι. Οι πιο μετριοπαθείς θα σου πουν ότι οι μισοί είναι "αιώνιοι φοιτητές" και οι άλλοι μισοί παίρνουν στη "ζούλα" το πτυχίο τους. Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε, μην ξεχάσετε να αλλάξετε πλευρό όμως.
Έχουν και το θράσος, γιατί περί θράσους πρόκειται, να εξισώσουν τα δημόσια πανεπιστήμια της Ελλάδας με τα αντίστοιχα ιδιωτικά "πανεπιστήμια" από τα οποία το 99% τελειώνει χωρίς να ξέρει να βγάλει τα μάτια του.
Αλλά τι περιμένεις, οι περισσότεροι από τους κύριους αυτούς δεν έχουν περάσει ούτε έξω απο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Επειδη εχω την αμυδρα εντυπωση πως φωτογραφιζεις τα δικα μου κειμενα, εχω να σου πω τα εξης:
1. Η καραμελα αυτη εχει ονοματεπωνυμο, και ειναι υπαρκτο προσωπο, τουλαχιστον ως προς το παραδειγμα μου. Εφοσον δεν γνωριζεις οτι ο αλλος που το...πιπιλαει, εχει περισσοτερα στοιχεια απο σενα και ξερει τι λεει, να εισαι πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου σε παρακαλω.
2. Δεν μπαινουν ολοι στο ιδιο καλαθι ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ. Δεν αγορασαν ολοι το πτυχιο τους απο τα ιδιωτικα. Κακα παραδειγματα υπαρχουν ενθεν και ενθεν , οπως και καλα
3. Οταν μιλας για θρασος, θα συνιστουσα να περιορισεις το...δικο σου πρωτα οσον αφορα τον τροπο που αναφερεσαι σε αλλους και τα γεγονοτα που αναφερουν
4. Οπως μπορει να συμβαινει αυτο σε ορισμενες περιπτωσεις στα ιδιωτικα, να εισαι σιγουρος, πως αυτοι οι φοιτητες του δημοσιου, με οσα συμβαινουν (και οσα συνεβαιναν) ειναι το ιδιο αμορφωτοι, χωρις να αναφερουμε και αλλους παραγοντες.
5. Η σιγουρια που εχεις για το ποιος εχει περασει μεσα η εξω απο αυτα που μερικοι θεωρουνε ως ανωτατα και που εχουν δυστχως μετατραπει σε κατωτατα των περιστασεων Ιδρυματα δειχνει και τον δογματισμο των αποψεων σου.
Τελος οι κυριοι αυτοι εχουν ονομα και επωνυμο. Και ΔΕΝ κρυβονται
1) To ότι υπάρχουν και τέτοια άτομα το γνωρίζουν και οι πέτρες. Δεν ανακαλύψατε την Αμερική. Απλά είπα ότι αυτοί αποτελούν μία μειοψηφία και όχι την πλειοψηφία όπως θέλεις να το παρουσιάζεις.
2) Όσοι είναι σε ιδιωτικά ΕΧΟΥΝ αγοράσεις το πτυχίο τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - είτε με δίδακτρα είτε με άλλες αδιαφανείς διαδικασίες ΚΑΙ δίδακτρα.
3) Δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα, για να πω την αλήθεια, αλλά όποιος έχει τη μύγα....
4) Έχω περάσει και από ελληνικά ιδιωτικά "πανεπιστήμια" και από ΑΕΙ - με διαφορετικούς ρόλους. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να συγκρίνω το επίπεδο των σπουδών. Ο καθένα είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει / ότι τον βολεύει.
5) Είπα οι περισσότεροι απο αυτούς που ισχυρίζονται τα παραπάνω δεν έχουν περάσει απ'έξω, όχι όλοι. Κατώτερα των περιστάσεων σίγουρα είναι τα περισσότερα από τα ΑΕΙ. Εξακολουθούν όμως να είναι κατά πολύ ανώτερα από τα αντίστοιχα ιδιωτικά - στη χώρα μας πάντα.
Η ανωνυμία είναι επιλογή μου και δικαίωμά μου. Κι εγώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όντως λέγεσαι Βασίλης Σωκρατίδης, δε με νοιάζει και δεν έχω διάθεση να το ψάξω και σίγουρα δεν κρίνω τις απόψεις σου με βάση το επώνυμό σου. Αυτά είναι εύκολες λύσεις όταν θέλουμε να υποβαθμίσουμε τα γραφόμενα κάποιου.
1. Απο καραμελα βλεπω πως υποβιβαστηκε σε.... γεγονος που δεν πρεπει να γενικευτει. Προοδεουμε. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι η πλειονοτητα. Αλλος ηταν ο λογος..
2. Εντελως αυθαιρετη επιχειρηματολογια που δε θελω καν να σχολιασω
3. Ναι, εχω τη μυγα. Εχουμε καποιο προβλημα?
4. Ομοιως και εγω. συμφωνουμε , ιδιως στο τελευταιο.
5. Αποψη σου. Αλλα θα ηθελα συγκεκριμενα να μου πεις σε ποια συγκεκριμενα σημεια ειναι καλυτερα
Εδω εχουμε καποια διαφωνια. Η ανωνυμια η δικη σου ειναι δικαιωμα σου, οπως και η αποδεδειγμενη δικη μου επωνυμια. Σε αυτο το site με ξερουν αρκετοι, δοξα τω θεω. Εγω αναφερθηκα σε αυτα που εγραψες, , τα οποια αναφερονταν σε δικα μου κειμενα, απευθυνομενος φανερα και επωνυμα και απ'ευθειας σε εσενα. Κατι που δεν εκανες εσυ. Δεν εχω αναγκη να υποβαθμισω κανενος τα γραφομενα. Ενιοτε υποβαθμιζονται μονα τους απο το υφος και την επιχειρηματολογια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.