Marvel - Legion [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 5 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 26.7%
  • Καλή

Votes: 2 13.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 4 26.7%

• Total voters
    15
Re: Legion (2017, FX)

Ένα αριστουργηματικό επεισόδιο. Μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν να το γυρίσουν έτσι.
Είχα να βιώσω τέτοιο ξεδίπλωμα πλοκής με μουσική από το αποκορύφωμα του ταξιδιού στο The Fountain.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ετοιμαστείτε.. θα πέσουν σαγονάκια.. :p

BTW.. καλά έκανα που το σύγκρινα με το φινάλε του Matrix 1.. :cool:

Και όπως φαίνεται θα έχουμε καλό λόγο για την επόμενη σεζόν! :cool:

περιμενω 1080. Θεωρητικα μεσα στην μερα θα ειναι διαθεσιμο για να το δω το βραδυ. Αν δεν ειναι,θα την βγαλω με 720.. τετοια μας λες και δεν θα μπορεσω να περιμενω αλλη μερα :)
Αλλωστε το προγραμμα εχει και expanse για αυριο

Αα ναι θέλω να μου πεις πως πάει το Expanse στο θέμα του.. γιατί το έχω αφήσει λίγο πίσω.. :cool:

Oh f*ck !!
Είναι δυνατό να μας πετάνε τέτοια σκηνή στο τέλος ?? :eek:
(Στην μέση των τίτλων..)

Μας τσίτωσαν για τα καλά!!

Οι κυβερνητικοί πρέπει να είναι από πίσω!

Μένει να δούμε λοιπόν..
πως ακριβώς θα πάει η 2η σεζόν..

Πόσο θα πάρει η διάσωση του David..
και πότε θα γίνει η αναζήτηση του Oliver..

Λογικά θα δούμε πάλι και την Lenny..

Έκλεισε ωραία, χωρίς όμως το απίστευτο κρεσεντο του προηγούμενου επεισοδίου. Εύκολα η πιο ενδιαφέρουσα φετινή σειρά.

Eξαιρετικο κλεισιμο για εναν χαρακτηρα που ομως δεν ξερω αν μπορει να κολλησει με το υπολοιπο Marvel universe .

Ισως κινηματογραφικα οπου τα μπατζετς ειναι τρελλα αλλα μεσα στην σειρα θα εχει τρελλο ενδιαφερον αν προσπαθησουν να ενταξουν κι αλλους γνωστους χαρακτηρες των κομικ.

Eξαιρετικο κλεισιμο για εναν χαρακτηρα που ομως δεν ξερω αν μπορει να κολλησει με το υπολοιπο Marvel universe .

Ισως κινηματογραφικα οπου τα μπατζετς ειναι τρελλα αλλα μεσα στην σειρα θα εχει τρελλο ενδιαφερον αν προσπαθησουν να ενταξουν κι αλλους γνωστους χαρακτηρες των κομικ.

δεν το εχεις βαρεθει αυτο το πραγμα; προσωπικα, δεν αντεχω αλλο την προσπαθεια να χτιζουν franchise, multiverse και οπως στο καλο αλλιως θελουν να το πουν. Το Legion μου αρεσε γιατι ηταν κατι διαφορετικο και ελπιζω αυτη τη διαφορετικοτητα να την κρατησει και στην επομενη σαιζον. Δεν θα την παλεψω αν εξελιχτει σε ενα ακομα arrow, flash κτλπ. Η ταινια Logan μου αρεσε για ακριβως τον ιδιο λογο. Νησαφι με την continuity, τις εμφανισεις cross-over κτλπ... Ας βρουν μια ιδεα ή τουλαχιστον εναν πρωτοτυπο τροπο να πουν μια ηδη υπαρχουσα ιδεα (π.χ. ενος χαρακτηρα κομικ) και ας το κανουν, ειτε ταινια, ειτε σειρα.

Μα πως να το βαρεθω που εγω στο μυαλο μου το εχω ενταγμενο πριν καν το δω στην μικρη ή στην μεγαλη οθονη.

Ειναι μια καταρα να εισαι γνωστης απο πριν σχεδον ολων των λεπτομερειων των χαρακτηρων, απλα εχεις την περιεργεια πως θα υλοποιησουν τον χαρακτηρα που ηδη ξερεις.

Ακομα και ο shadow king ειναι τρελλο continuity και προσπαθεια να μεινουν στις ραγες του franchise.

Το Logan επισης.

ισως να μενει στις ραγες του franchise, αλλα τουλαχιστον ομως παρουσιασαν την ιστορια με αρκετα ενδιαφερον τροπο. Δεν γνωριζω πως ειναι το origin story του Legion στα κομικ, αλλα ο τροπος που αποτυπωθηκε στην τηλεοραση εμοιαζε αρκετα διαφορετικος απο οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης σε αλλες περιπτωσεις.

Το Defenders ειμαι περιεργος να δω, καθως φαινεται οτι και αυτο θα ειναι κατι διαφορετικο. Το New Warriors, στο οποιο μολις ανοιξες νημα, ειναι μια ακομα περιπτωση οπου μπορουν να κανουν κατι ενδιαφερον.

Μα πως να το βαρεθω που εγω στο μυαλο μου το εχω ενταγμενο πριν καν το δω στην μικρη ή στην μεγαλη οθονη.

Ναι ρε φίλε, αλλά έτσι θα πεθάνουμε από βαθιά γεράματα και ακόμη origins θα βλέπουμε.
Και η γενιά που θα δει το plot στο τέλος δεν θα ξέρει τι της γίνεται γιατί ακόμη δεν έχει γεννηθεί!

Το ξεκίνησα κι εγώ και το έχω φτάσει μέχρι το τρίτο επεισόδιο. μέχρι στιγμής μου αρέσει παρα πολύ, η κινηματογραφία είναι η απόλυτη τρελα! Έχω την εντύπωση ότι οι δημιουργοί έχουν δει πολύ Utopia.

Το ξεκίνησα κι εγώ και το έχω φτάσει μέχρι το τρίτο επεισόδιο. μέχρι στιγμής μου αρέσει παρα πολύ, η κινηματογραφία είναι η απόλυτη τρελα! Έχω την εντύπωση ότι οι δημιουργοί έχουν δει πολύ Utopia.
Πραγματικά καλή παρομοίωση. Πάντως το Utopia δεν το άντεξα. Ίσως αν υπήρχε κάποιος, οπως στο legion, να μου κρατήσει το χεράκι και να μου ψιθυρίσει "μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά στο τέλος", να το είχα συνεχίσει.