Τελικά πήρα μια λουριδα βελουδο και κάλυψα το κατωκασι
Η "Φωτεινή μπάρα" εξαφανίστηκε!
Η "σκιά" υπάρχει βέβαια και πάλι αλλα πλέον το μάτι δύσκολα παει εκεί (καθώς πλέον δεν υπάρχει η Φωτεινή μπάρα που οριοθετουσε το τη "γραμμή μετάβασης")
Η στερεωση έγινε πολύ απλά με 5 κλιπσακια (αυτά της ζωγραφικής που λέγαμε παραπάνω).
Τα τελευταια μάλιστα καλύφθηκαν και αυτά με βελουδο (με αυτοκολλητη ταινία διπλής όλης) για να μη φαίνονται.
Ετσι η κατασκευή είναι και ευκολως αφαιρουμενη.
Αναμένω και την αυτοκόλλητη ταινία μαγνήτη για να δοκιμάσω και το άλλο που λέγαμε πριν (να "κουμπωσω" τα 2 πανιά μεταξύ τους).
Φωτος αύριο.
H πλάκα ειναι ότι πριν 3 μέρες το σκεφτομουν αυτό!Πιστευω οτι εαν βρεις ενα καλο χαρτονι η πλαστικο,το τσακισεις και το ντυσεις , μπορεις να το βαλεις μονιμα και να σου λυσει το θεμα χωρις να
τραβολογιεσαι με μαγνητες κτλ.
Ελπιζω να καταλαβαινεις πως απο τη φωτο .....
Γιάννη ο Προβολέας είναι ο EPSON 3600. Οθόνη Vutec 123 ίντσες ηλεκτρική.
Ο χώρος είναι 5Χ6,3 και τον χρησιμοποιώ σαν χώρο μουσικής και σινεμά. Πρόσφατα αντικατέστησα την κουρτίνα του τοίχου που βρίσκεται η οθόνη με βελούδινη – βαριά απόλυτα μαύρη από τοίχο σε τοίχο πλάτους 5 μέτρων.
Και εκεί κατάλαβα ότι το απόλυτα μαύρο κυριολεκτικά σκοτώνει .
Ακόμα και στη μουσική (ο τοίχος κουρτίνας-οθόνης βρίσκεται πίσω από τα ηχεία) έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα γιατί νεκρώνει τον ήχο – πράγμα που μου αρέσει πολύ. Γενικά μου αρέσει το «νεκρό» ηχητικά δωμάτιο ..
Θα βάλω φωτογραφίες να μου πείτε και σχόλια.
Προς το παρόν το Roller (μήκος 3.20 Χ 0,70 ύφασμα και παρελκόμενα όλα μαύρα) κόστος 200 ΕΥΡΩ.
Πες του Μπάμπη να σε παει δικάβαλο με το πρα-πρα
Μετρό, αδερφέ, μετρό (οικολογική συνείδηση, U know; )![]()
Τσου ρε Τάκη!Γι' αυτο εχεις το ΤΤ μονιμως κατω απο την κουκουλα, ε;![]()
Τσου ρε Τάκη!
(κέντρο ρε δεν παιζει αυτοκινητο, ποτε - ακόμα και βράδια παρκάρω μακρυά και περπατηματάκι)
Οι μηχανισμοι καλή φάση αλλά η ''ενσωματωση'' φοβαμαι οτι θα ναι μανουρα....
Σε τρώει ο απαυτός σου μου φαινεται....Στο δικο σου δε ξερω, στου Τακη παντως πρεπει να μπαινει ευκολα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.