spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,717
Ποια είναι η ομάδα G ;
2.1K views · 82 reactions | Ομάδα Τζι (1978) | Τα ακριβά σου παιδικά.
Ομάδα Τζι (1978)
Ποια είναι η ομάδα G ;
Δευτερατζα παιδικό που το πέτυχα σε τοπικό κανάλι μερικές φορές... Δεν τρελαίνομαι.![]()
2.1K views · 82 reactions | Ομάδα Τζι (1978) | Τα ακριβά σου παιδικά.
Ομάδα Τζι (1978)www.facebook.com
Μου γ@μ@ς την παιδική μου ηλικίαΔευτερατζα παιδικό που το πέτυχα σε τοπικό κανάλι μερικές φορές... Δεν τρελαίνομαι.
Από την άλλη έχουμε στα σκαριά το Voltron με τον Cavill.
Εγώ φταίω για το τι έβλεπες μικρος;Μου γ@μ@ς την παιδική μου ηλικία![]()

G-force!
ΥΣ μήπως να ανοίξουμε άλλο νήμα με ρετρο καρτούν?
On spot η λιστα και προσθέτω στα γρηγορα
Saber Rider and the Star Sheriffs (μουσικααααααααααρα)
Bravestarr
Inspector Gadget
Mask
Spiral zone
το robotech πηγαινε για reboot θυμαμαι, δε ξερω τι απ έγινε
επισης αν υπαρχει κανεις fan του Locke the Superman τον κερναω μπυρες![]()

Ετσι ακριβώς οπως τα λες, ταινια ηταν σπασμένη σε επεισόδια, πετσοκομμένη λογω nude και βιας (φαντασου ειχαν κοψει κι ολας απ αυτα που ειχαμε δει τοτε), απ οτι διαβαζω πριν αρκετα χρονια ειχε κυκλοφορησει unedited... (βρηκα δουλειά τωρα και δικαιολογία να το δω ξανά)Σωστά πως τα ξέχασα αυτά!!!
Εννοείται Locke μεγάλη αγάπη. Αλλά ήταν σαν τηλεταινία σπασμένη σε επεισόδια. Όχι σειρά. Πολύ gore βέβαια για την ηλικία που το είδα.
Όλα "Μίκι μαου" τα έβλεπαν και ξαφνικά 8 χρόνων βλέπαμε γυμνό και αίμα
Όλως και το Dallos που έδειχνε η ερτ3 αλλά ποτέ ολόκληρο.
επισης αν υπαρχει κανεις fan του Locke the Superman τον κερναω μπυρες![]()
Δευτερατζα το G-Force? Τί είπες ιερόσυλε; ποῖόν σε ἔπος φύγεν ἕρκος ὀδόντων;Δευτερατζα παιδικό που το πέτυχα σε τοπικό κανάλι μερικές φορές... Δεν τρελαίνομαι.
Από την άλλη έχουμε στα σκαριά το Voltron με τον Cavill.
Παρών !!! Έχει κυκλοφορήσει μία ωραία έκδοση σε BluRay...
Να προσθέσω στη ανωτέρω λίστα τα εξής:
Blackstar
Getter Robo
Jetter Mars
Macron 1
Starfleet
Ulysses 31
Great Mazinger
Laserion
![]()
Σε νιώθω αλλά έτσι είναιΔευτερατζα το G-Force? Τί είπες ιερόσυλε; ποῖόν σε ἔπος φύγεν ἕρκος ὀδόντων;

To Masters of the Universe ήταν ο πρώτος διδάξας σε αυτό. Το cartoon της Filmation έγινε παραγγελία από την Mattel αμέσως μόλις άλλαξε αυτός ο νόμος...Γιατί είχαμε τοσα πολλα robot μικυ μαου στα 80s ? Δε το ειχα σκεφτεί ποτε η απάντηση του grok
1980s robot cartoons exploded due to deregulation of children's advertising (FCC changes under Reagan allowed toy companies to make shows as 30-minute commercials).
This led to toy-driven series like Transformers, GoBots, Voltron, Robotech (adapted from mecha anime), and many more.
Japanese mecha anime influence (Gundam, Macross) also fed the trend via imports and toy sales.
Δηλαδή βλέπαμε ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! (Οχι πως ακομα δε γίνεται αυτό)
Χαχα σωστά..Σωστά πως τα ξέχασα αυτά!!!
Εννοείται Locke μεγάλη αγάπη. Αλλά ήταν σαν τηλεταινία σπασμένη σε επεισόδια. Όχι σειρά. Πολύ gore βέβαια για την ηλικία που το είδα.
Όλα "Μίκι μαου" τα έβλεπαν και ξαφνικά 8 χρόνων βλέπαμε γυμνό και αίμα
Όπως και το Dallos που έδειχνε η ερτ3 αλλά ποτέ ολόκληρο.
Και την μίνι σειρά area 88
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.