Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

ευχαριστώ!

Aυτο το ειδες? Τωρα το προσεξα!! Το παλμικο ειναι και μπουλονοκλειδο ταυτοχρονα. Δες το τσοκ!!
Special GDX bit holder combines 1/2" square and 1/4" internal hex - for even more applications
Bosch-18V-Impact-Driver-Wrench-Closeup-Chuck.jpg

περιμένω μέρες την γνώμη σου Μπάμπη.....:grandpa:

Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός αλλά μάταια... Έχω μια αδυναμία στα Makita και μεταξύ ομοειδών εργαλείων θα πάω προς τα κει.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα πήγαινα Makita με κλειστά μάτια.
Καλό το marketing και η επιθετική πολιτική πωλήσεων της Bosch που έχει κατακλύσει την αγορά με 700 διαφορετικά μοντέλα και τιμες αλλά θεωρώ οτι η σωστή επιλογή είναι Makita.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Aυτο το ειδες? Τωρα το προσεξα!! Το παλμικο ειναι και μπουλονοκλειδο ταυτοχρονα. Δες το τσοκ!!
Special GDX bit holder combines 1/2" square and 1/4" internal hex - for even more applications
Bosch-18V-Impact-Driver-Wrench-Closeup-Chuck.jpg

Και γιατί εκστασιάζεσαι ρε συ Μιχάλη; Που θα γλυτώσεις τον αντάπτορα του ενός Ευρώ;
Μη μου πείς τώρα για την ευκολία.. Θα γελάσω...

Μπάμπη το βρήκα, αρκετά φθηνότερο και σε σετ, και στο αγγλικό ebay από ντόπιο πωλητή, οπότε υποθέτω πως δεν θα περάσει τελωνείο, σωστά?

εσείς που έχετε εμπειρία από τέτοιες αγορές τσεκάρετε λίγο το λινκ, μην κάνω κάποιο λάθος και πάει μέσω τελωνείου.

http://www.ebay.co.uk/itm/322321858415

340+30 λίρες δηλαδή 440 100 φθηνότερα από το toolstop

με τρώει το χέρι μου βραδιάτικα....

Μπάμπη το βρήκα, αρκετά φθηνότερο και σε σετ, και στο αγγλικό ebay από ντόπιο πωλητή, οπότε υποθέτω πως δεν θα περάσει τελωνείο, σωστά?

εσείς που έχετε εμπειρία από τέτοιες αγορές τσεκάρετε λίγο το λινκ, μην κάνω κάποιο λάθος και πάει μέσω τελωνείου.

http://www.ebay.co.uk/itm/322321858415

340+30 λίρες δηλαδή 440 100 φθηνότερα από το toolstop

με τρώει το χέρι μου βραδιάτικα....

Τελωνειο δεν εχει.

δεν ειναι το ιδιο πακετο
DHP484Z
αυτο ειναι πολυ κατωτερο δραπανοκατσαβιδο.

Για την εγγυηση της Μακιτα οτι ισχυει στην Ελλαδα εισαι σιγουρος?

Σωτήρη, όλα τα λεφτά είναι αυτό και τα 115 (125) Nm. Βεβαιώσου οτι δεν θα πάρεις άλλο μοντέλο.

s-l1600.jpg

Last edited:

https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=gr
δες τα κοκκινα γραμματα.

και εδω
https://warranty.makita.eu/pub/media_gr/Garantie-Bedingungen.pdf
αναφερει οτι η εγγυηση ισχυει για εργαλεια απο Ελλαδα.

και αυτο λεει η Bosch
Αυτή η εγγύηση ισχύει για εργαλεία, που αγοράζονται και χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη.Για αυτήν την εγγύηση ισχύει το Γερμανικό δίκαιο, με αποκλεισμό της συμφωνίας των Ηνωμένων Εθνών περί συμβάσεων σχετικών με τη διεθνή αγορά προϊόντων (CISG).

Last edited:
oups ευχαριστώ παιδιά...αυτή η μακίτα έχει μπερδεμένη ονοματολογία...κατάλαβα το σωστό μοντέλο είναι το Makita DHP481RTJ, αυτό που δείχνει ο Μπάμπης....απλά χάρηκα με τα 100 λιγότερα...

Δες και το θέμα της εγγύησης που λέει ο jks13.
Αν το πάρεις όμως προσοχή... Είναι λίγο τέρας...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες και το θέμα της εγγύησης που λέει ο jks13.
Αν το πάρεις όμως προσοχή... Είναι λίγο τέρας...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγω ειμαι σιγουρος οτι αν γινει στραβη και δωσει αποδειξη απο το toolstop, δεν θα τον καλυψουν. Αφου γραφουν ακομα και για amazon και ebay συγκεκριμενα, και αρα το ξερουν το θεμα και το κυνηγανε.

Ανταπτορακι του ενος ευρω απο 1/4 hex σε 1/2 socket εννοεις? Ι am not so sure, Sir :)
Για δοκιμασε τετοιο ανταπτορακι σε κανα στριφωνομπουλονο με αντιστοιχο καρυδακι που χρειαζεται σχεδον ολη τη ροπη του συγκεκριμενου εργαλειου, εκει να δεις χαρες...

Αν το εργαλειο εχει διπλο τσοκ, ειναι ενα αβανταζ που το καθιστα πιο ευχρηστο, πιο αποδοτικο και το ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ανταπτορακι του ενος ευρω απο 1/4 hex σε 1/2 socket εννοεις? Ι am not so sure, Sir :)
Για δοκιμασε τετοιο ανταπτορακι σε κανα στριφωνομπουλονο με αντιστοιχο καρυδακι που χρειαζεται σχεδον ολη τη ροπη του συγκεκριμενου εργαλειου, εκει να δεις χαρες...

Αν το εργαλειο εχει διπλο τσοκ, ειναι ενα αβανταζ που το καθιστα πιο ευχρηστο, πιο αποδοτικο και το ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο.

Ξέρεις τι μου θυμίζεις Μιχάλη; Με πάς σχεδόν 30 χρόνια πίσω... :grandpa:
Εγώ στις εξωλέμβιες γνωστός πυροβολημένος YAMAHA-κιας είχα ακούσει τα μύρια όσα όταν βγήκαν οι πρώτες μηχανές oil-injection της Suzuki.
- Καλά είσαι σοβαρός, εδώ η τεχνολογία τρέχει κι εσύ ακόμα κουνάς το ρεζερβουάρ για να αναμιχθεί η βενζίνη με το λάδι; :eviltongue:
Έτρεξαν κάμποσοι και πήραν Suzuki. Εγώ ο βλάκας δεν ακολούθησα την τεχνολογία, πήρα πάλι YAMAHA κι ανακάτευα τη βενζίνη.
Τη συνέχεια δεν θα στην πω εγώ... Ρώτα παλιούς φουσκωτάδες... :flipout:
Οχι βέβαια οτι έβαλαν μυαλό... Έκαναν ακριβώς τα ίδια όταν βγήκαν οι "επαναστατικές" Evinrude Ficht. Εκεί να δείς κλάμα...
Ευτυχώς έχω ακόμα, από το 1996, την 150 FETOL μου σχεδόν καινούρια, κι αν δεν βρώ λεφτά για μια 4-χρονη YAMAHA θα παραμείνει καινούρια και για τα επόμενα 20 χρόνια. Εγώ δεν ξέρω που θα είμαι βέβαια αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία...
Τώρα θα μου πείς γιατί στα λέω όλα αυτά,ε;
Έλα ντέ.

Η συλληψη και κατασκευη ορισμενων μηχανισμων γενικοτερα ειναι μνημεια καινοτομιας και αξιοπιστιας. Ο μονος εχθρος τους, οξυμωρον, η τεχνολογια που απαιτει βελτιωσεις -βλεπε new and improved- στον βωμο των πωλησεων.
Λιγες βεβαια αυτες οι περιπτωσεις, εξαιρεσεις ειναι καθως η τεχνολογια συνηθως βελτιωνει, αλλα υπαρκτες. Προφανως η εξωλεμβια που περιγραφεις εμπιπτει στις εξαιρεσεις αυτες απότι καταλαβαινω, κατι σαν το kalashnikov :)

99% από ότι διάβασα σε κάτι φόρουμ, και θα το τσεκάρω αύριο με την ελληνική μακίτα, η εγγύηση δεν ισχύει για αγορές από έξω (για αγορές από ΕΕ σου δίνουν μόνο 12 μήνες για το μηχάνημα και καθόλου για τις μπαταρίες)...και μάλιστα πρέπει να αγοραστεί από Ελλάδα και μόνο από το επίσημο δίκτυο dealer της μακιτα ελλάς...δηλαδή ελάχιστα μαγαζιά...και οι τιμές σε αυτά είναι υπερ-διπλάσιες σε σχέση με την Αγγλία....

με την bosch δεν ισχύει αυτό ?

Δεν εχω κοιταξει ποτε το θεμα αυτο Σωτηρη καθως εχω μια (ψευδ)αισθηση σιγουριας -κακως- με τα μπλε bosch, απο την εμπειρια μου oσο καιρο τα δουλευω.
Δεν εχω κανει register ποτε κανενα εργαλειο bosch για επεκταση εγγυησης -κακως. Δεν θα με ενδιεφερε η εγγυηση εαν ευρισκα ενα bosch απο αξιοπιστο καταστημα του εξωτερικου, στη μιση τιμη. Επισης κακως, αλλα ετσι ειναι.

Ομως εαν γνωριζει κανεις τι συμβαινει με την εγγυηση της bosch σε εργαλεια μη αγορασμενα απο εξουσιοδοτημενο πωλητη στην Ελλαδα, καλο θα ηταν να μαθουμε.

99% από ότι διάβασα σε κάτι φόρουμ, και θα το τσεκάρω αύριο με την ελληνική μακίτα, η εγγύηση δεν ισχύει για αγορές από έξω (για αγορές από ΕΕ σου δίνουν μόνο 12 μήνες για το μηχάνημα και καθόλου για τις μπαταρίες)...και μάλιστα πρέπει να αγοραστεί από Ελλάδα και μόνο από το επίσημο δίκτυο dealer της μακιτα ελλάς...δηλαδή ελάχιστα μαγαζιά...και οι τιμές σε αυτά είναι υπερ-διπλάσιες σε σχέση με την Αγγλία....

με την bosch δεν ισχύει αυτό ?

Στην bosch ισχύει πανευρωπαικη εγγύηση όπως αναγράφει και η ίδια. Άλλωστε το site που κάνεις register είναι ένα μεταφρασμένο για κάθε χώρα.
Στη μακιτα εκτός ότι τονίζει περί Ελληνικού δικτύου, στο site που κάνεις register σου ζητά και επωνυμία καταστήματος αγοράς.

Πολλα τα λεφτα για αγορα για εργαλειο απ'εξω. Αλλα δεν θα το σκεφτομουν -πολυ- εφοσον επροκειται για makita ή και bosch!
Δεν προκειται να χαλασει μεσα σε δυο τρια χρονια αν δεν κανει μλακια ο χρηστης ή δεν ειναι χαλασμενο ηδη στην αγορα του.
Εχω παρει makita απο ebay προ ετων. Δεν μου εχει χαλασει κανενα εργσλειο γενικοτερα, ακομη...

Για dewalt ναι...