Μάστορες τα φώτα σας!!

λαδι εχει !!! εχει ενα ματι μπροστα στο κυλινδρο και φαινεται μαυρο αρα εχει
ναι ειναι μονομπλοκ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βαλβίδες καπακιου.

δηλ? στραβες?

λαδι εχει !!! εχει ενα ματι μπροστα στο κυλινδρο και φαινεται μαυρο αρα εχει

Μαύρο ??? Δηλ. είναι μαύρο το λάδι ή λερωμένο το τζάμι ??
Το λαδάκι πρέπει να έχει το χρώμα του λαδιού.

Γνωριζει μηπως καποιος, αν υπαρχει ξυλοκολα που να εχει ιξωδες που να ομοιαζει με εκεινο της titebond.
Εχω κουραστει να σφιγγω τα μπουκαλια της κολας σαν τον μποντυμπιλντερα.
Ζηλευω τα αμερικανακια που βλεπω στο νετ που γυρνανε το μπουκαλι και τρεχει σαν πηχτος χυλος...
Μηπως κανουν καμια πατεντα που δεν την ξερω?

Μπαταριες ΑΑΑ tronic πρασινες 950 mah τις φορτισα στον x tar vc4 .την μια την εδειξε full στα 64 mah και την αλλη στα 234 .ειναι για πεταμα;;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπαταριες ΑΑΑ tronic πρασινες 950 mah τις φορτισα στον x tar vc4 .την μια την εδειξε full στα 64 mah και την αλλη στα 234 .ειναι για πεταμα;;

Oι τρονικ βγαινουν σε δυο κατηγοριες, σε απλες και στις αργης αποφορτισης (νομιζω οι πρασινες).
Παλαιοτερα αγοραζα αβερτα λογω φακων και παρατηρησα οτι η μια στις 2 απλες και η μια στις 3 πρασινες εβγαιναν off μετα απο καποιες λιγες επαναφορτισεις.

Οποτε θα ελεγα Βασιλη οτι οι μπαταριες σου ειναι μαλλον αχρηστες. Δοκιμασε αλλη μια φορα να τις φορτισεις μηπως και... αλλα ο φορτιστης που εχεις ειναι καλος, δεν νομιζω να αστοχησε.

Εneloop, μπαταριες ΑΑ και ΑΑΑ επαναφορτιζομενες, απλα οι καλυτερες που υπαρχουν.

Εγω παλι εβαλα δοκιμαστικα κατι ΑΑΑ Panasonic (2 τεμ.) απο το ασυρματο τηλεφωνο στον Xtar, και τις εδειξε φορτισμενες μεσα στο τεταρτο. Τις βαζω στο τηλεφωνο και εδειχνε 1 γραμμη μπαταριας. Τις αφηνω να φορτισουν μεσα στη συσκευη, στη βαση της και πηγαν full.
Και δουλευουν κανονικα, κρατανε δλδ περιπου 1 εβδομαδα με την χρηση που κανουμε.
Τωρα πειτε μου εσεις γιατι δεν τις φορτιζει (στο 0,5 Α) ο Xtar, ενω στη βαση τους φορτιζουν και δουλευουν κανονικα (?????????).

Εγω παλι εβαλα δοκιμαστικα κατι ΑΑΑ Panasonic (2 τεμ.) απο το ασυρματο τηλεφωνο στον Xtar, και τις εδειξε φορτισμενες μεσα στο τεταρτο. Τις βαζω στο τηλεφωνο και εδειχνε 1 γραμμη μπαταριας. Τις αφηνω να φορτισουν μεσα στη συσκευη, στη βαση της και πηγαν full.
Και δουλευουν κανονικα, κρατανε δλδ περιπου 1 εβδομαδα με την χρηση που κανουμε.
Τωρα πειτε μου εσεις γιατι δεν τις φορτιζει (στο 0,5 Α) ο Xtar, ενω στη βαση τους φορτιζουν και δουλευουν κανονικα (?????????).

Το ίδιο κάνει και ο Opus C3100 και ο Liitocala Lii-201 που έχω. Πιστεύω ότι οι φορτιστές τις φορτίζουν κανονικά, απλά κάτι παίζει με το ασύρματο, ίσως όταν βλέπει "χαμηλ. μπαταρ." να θέλει να μπεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο φορτιστή για να δείχνει σωστή ένδειξη. Δεν μετράει δηλαδή σωστά την μπαταρία.

μηπως ξελιγωνονται οι μπαταριες τοσο πολυ που οι καλοι φορτιστες τις βλεπουν σαν ελλατωματικες?

μηπως ξελιγωνονται οι μπαταριες τοσο πολυ που οι καλοι φορτιστες τις βλεπουν σαν ελλατωματικες?

Παιζει και αυτο το σεναριο.
Σε καποιες περιπτωσεις που ο φορτιστης μου τις δειχνει νεκρες, τους κανω συντομο ηλεκτροσοκ με δωδεκαβολτη μπαταρια και καποιες συνερχονται και τις βλεπει σωστα ο φορτιστης μετα, και τις φορτιζει.
Ομως αυτο το ανορθοδοξο κολπακι δεν μπορω να το προτεινω αβερτα σε ολους και φυσικα δεν το συνιστω, απλα το αναφερω.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

θέλω να αγοράσω κόντρα πλακέ χωρίς κενά μέσα. λένε ότι η σημύδα είναι καλύτερη από το οκουμε. είδα στο leroy αυτή εδώ
https://www.leroymerlin.gr/gr/xulei.../panel-m250xp125-cm-kai-pahous-21mm-62020623/

την έχει 21 το τετραγωνικό. στις Σέρρες που ρώτησα μου είπαν πολύ ακριβότερα. μήπως υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες; δεν θέλω να μου βγάλει κανένα κενό σε καμιά περίπτωση.

Εγώ το Ρωσίας που παίρνω στην Πάτρα (& λένε ότι είναι το καλύτερο) σε ελάχιστες περιπτώσεις έχω συναντήσει & εκεί μικρά κενά τα οποία & στοκάρω αν είναι κάπου & φαίνονται. Αν μου το επιτρέπει η κατασκευή τα βάζω προς το εσωτερικό τους.

Εγώ το Ρωσίας που παίρνω στην Πάτρα (& λένε ότι είναι το καλύτερο) σε ελάχιστες περιπτώσεις έχω συναντήσει & εκεί μικρά κενά τα οποία & στοκάρω αν είναι κάπου & φαίνονται. Αν μου το επιτρέπει η κατασκευή τα βάζω προς το εσωτερικό τους.

Κώστα ρωτώ για το συγκεκριμμένο που φέρνει το leroy αν το έχει πάρει κάποιος επειδή αύριο θα κάνω μια επίσκεψη από κει.

Κώστα ρωτώ για το συγκεκριμμένο που φέρνει το leroy αν το έχει πάρει κάποιος επειδή αύριο θα κάνω μια επίσκεψη από κει.

:a0210:
Δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει νομίζω κανένας, αν σκεφτείς το πως κατασκευάζονται τα υλικά αυτά.