Βαλβίδες καπακιου.
λαδι εχει !!! εχει ενα ματι μπροστα στο κυλινδρο και φαινεται μαυρο αρα εχει
Χαλασμένες.δηλ? στραβες?
Θέλω και γω.Νικόλα θα παραγγειλουμε από ένα μαγαζί στην Αγγλία που έχει TITEBOND σε πολύ καλή τιμή.
Νικόλα θα παραγγειλουμε από ένα μαγαζί στην Αγγλία που έχει TITEBOND σε πολύ καλή τιμή.
Μπαταριες ΑΑΑ tronic πρασινες 950 mah τις φορτισα στον x tar vc4 .την μια την εδειξε full στα 64 mah και την αλλη στα 234 .ειναι για πεταμα;;
Εγω παλι εβαλα δοκιμαστικα κατι ΑΑΑ Panasonic (2 τεμ.) απο το ασυρματο τηλεφωνο στον Xtar, και τις εδειξε φορτισμενες μεσα στο τεταρτο. Τις βαζω στο τηλεφωνο και εδειχνε 1 γραμμη μπαταριας. Τις αφηνω να φορτισουν μεσα στη συσκευη, στη βαση της και πηγαν full.
Και δουλευουν κανονικα, κρατανε δλδ περιπου 1 εβδομαδα με την χρηση που κανουμε.
Τωρα πειτε μου εσεις γιατι δεν τις φορτιζει (στο 0,5 Α) ο Xtar, ενω στη βαση τους φορτιζουν και δουλευουν κανονικα (?????????).
μηπως ξελιγωνονται οι μπαταριες τοσο πολυ που οι καλοι φορτιστες τις βλεπουν σαν ελλατωματικες?
Εγώ το Ρωσίας που παίρνω στην Πάτρα (& λένε ότι είναι το καλύτερο) σε ελάχιστες περιπτώσεις έχω συναντήσει & εκεί μικρά κενά τα οποία & στοκάρω αν είναι κάπου & φαίνονται. Αν μου το επιτρέπει η κατασκευή τα βάζω προς το εσωτερικό τους.
Κώστα ρωτώ για το συγκεκριμμένο που φέρνει το leroy αν το έχει πάρει κάποιος επειδή αύριο θα κάνω μια επίσκεψη από κει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.