vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
Έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς σε δισκοπρίονο μετάλλου όπως το Dewalt D28710 αντί για σμυριδοτροχό (abrasive) τον αντίστοιχο για "ψυχρή" κοπή όπως αυτόν του Evolution Rage2 ώστε να πετύχει τα πλεονεκτήματα αυτής της κατηγορίας δισκοπρίονων και αν ναι (εάν γίνεται δηλαδή) ποιο είναι το κόστος ενός τέτοιου δίσκου ?? Θα είναι πρόβλημα βέβαια το μεγαλύτερο βάρος του δίσκου συγκριτικά και αυτό φοβάμαι μήπως απαγορεύεται επειδή παραβιάζονται (ίσως) οι προδιαγραφές του μηχανήματος.
186ε εχει ο 355mm evolution και δεν μπαίνει γιατί ο evolution γυρίζει στις 1450 στροφές ενώ οι άλλοι στις 3800 στροφές.
Να είσαστε καλά και οι δύο, με γλυτώσατε από μια "επικίνδυνη δοκιμή" ...45 λιρεσ κοστίζει ο δίσκος του rage 2 και θέλει max 1600... και τρύπα 1''.
σαν μηχάνημα το rage 2 δεν θα το πρότεινα...καλύτερα το raptor.
http://www.toolstop.co.uk/evolution-b355-rage-2-cutting-tct-blade-355mm-p14003
Ναι το περιμένω να γυρίσει από επισκευή.Αντώνη θα πάει πάλι το πλυντήριο εκεί ???
Άν όχι με ότι και να το φτιάξεις καλύτερα είναι να μην πατάει κάτω. Κάνε το κλειστό από κάτω με ποδαράκια πλαστικά όπως το διπλανό.
Ε που τος ντε;Θα έλεγα να μιλήσεις με τον Αχιλλέα Metallikas
Ειναι ο μόνος που μπορει να σε κατευθύνει πραγματικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς μαγαζί ξυλείας κοντά στο κέντρο που να μπορεί να μου κόψει κοντρα πλακέ ή τάβλες σε μικρά κομμάτια?
Μέχρι τώρα εξυπηρετούμαι από έναν κοντά στο πατρικό μου στη Ν.ερυθραία, αλλά από κέντρο είναι ολόκληρο ταξίδι και είναι κουραστικό και να τα κουβαλάω στο τρένο.
Ξέρουμε κάποιον κεντρικά?
Και να μην είναι τελείως κεντρικά, αλλά να είναι κοντά σε σταθμό μετρό, μου κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.