Μάστορες τα φώτα σας!!

Δημητρη ευχαριστω για την ςναλυτικη οπως παντα απαντηση θα σου στειλω αριθμο πλαισιου !

Έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς σε δισκοπρίονο μετάλλου όπως το Dewalt D28710 αντί για σμυριδοτροχό (abrasive) τον αντίστοιχο για "ψυχρή" κοπή όπως αυτόν του Evolution Rage2 ώστε να πετύχει τα πλεονεκτήματα αυτής της κατηγορίας δισκοπρίονων και αν ναι (εάν γίνεται δηλαδή) ποιο είναι το κόστος ενός τέτοιου δίσκου ?? Θα είναι πρόβλημα βέβαια το μεγαλύτερο βάρος του δίσκου συγκριτικά και αυτό φοβάμαι μήπως απαγορεύεται επειδή παραβιάζονται (ίσως) οι προδιαγραφές του μηχανήματος.

45 λιρεσ κοστίζει ο δίσκος του rage 2 και θέλει max 1600... και τρύπα 1''.
σαν μηχάνημα το rage 2 δεν θα το πρότεινα...καλύτερα το raptor.
http://www.toolstop.co.uk/evolution-b355-rage-2-cutting-tct-blade-355mm-p14003

Μάστορας καλησπέρα,
Μετά λύπης μου είδα ότι τα κουτιά για τα ντουλάπα της κουζίνας μου, κάτω από τον νεροχυτη, από τα νερά έχουν φουσκωσει και αρχίζουν να σαπιζουν.
Τα ξύλα είναι μελαμινη άσπρη shelman.

Συνήθως τι ξυλα βάζουν εκεί κατω;;;

Υ.Γ. με βλέπω να δικαιολογώ την αγορά το PTS10

5fc6ac6f6428eab4a1d12a320c16d3cc.jpg
8984a82c6f099677618316f5452dee9c.jpg

Εκεί ήταν το πλυντήριο πιατων

πρέπει να βρεις το νερό από που έρχεται.....αποκλείεται τέτοιο χάλι να έγινε από το σφουγγάρισμα, κάπου κάτι στάζει....

Τον λόγο τον βρήκα και θεωρητικά τον έχω φτιάξει.
Θέλω όμως να δω από δω και πέρα τι κάνω, γιατί πρέπει να αλλάξουν

186ε εχει ο 355mm evolution και δεν μπαίνει γιατί ο evolution γυρίζει στις 1450 στροφές ενώ οι άλλοι στις 3800 στροφές.

45 λιρεσ κοστίζει ο δίσκος του rage 2 και θέλει max 1600... και τρύπα 1''.
σαν μηχάνημα το rage 2 δεν θα το πρότεινα...καλύτερα το raptor.
http://www.toolstop.co.uk/evolution-b355-rage-2-cutting-tct-blade-355mm-p14003
Να είσαστε καλά και οι δύο, με γλυτώσατε από μια "επικίνδυνη δοκιμή" ...
Σαν τρύπα στο κέντρο και σαν εξωτερική διάμετρο είμαστε ok αλλά οι στροφές είναι το μεγάλο πρόβλημα 1300 έναντι 3800 οπότε το αφήνουμε ...

Παίδες το CYL-9 γράφει πάνω για max 650 στροφές, αυτό είναι η ταχύτητα 1 στο GSR 10.8?

Αντώνη θα πάει πάλι το πλυντήριο εκεί ???
Άν όχι με ότι και να το φτιάξεις καλύτερα είναι να μην πατάει κάτω. Κάνε το κλειστό από κάτω με ποδαράκια πλαστικά όπως το διπλανό.

Αντώνη θα πάει πάλι το πλυντήριο εκεί ???
Άν όχι με ότι και να το φτιάξεις καλύτερα είναι να μην πατάει κάτω. Κάνε το κλειστό από κάτω με ποδαράκια πλαστικά όπως το διπλανό.
Ναι το περιμένω να γυρίσει από επισκευή.

Θα έλεγα να μιλήσεις με τον Αχιλλέα Metallikas
Ειναι ο μόνος που μπορει να σε κατευθύνει πραγματικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς μαγαζί ξυλείας κοντά στο κέντρο που να μπορεί να μου κόψει κοντρα πλακέ ή τάβλες σε μικρά κομμάτια?
Μέχρι τώρα εξυπηρετούμαι από έναν κοντά στο πατρικό μου στη Ν.ερυθραία, αλλά από κέντρο είναι ολόκληρο ταξίδι και είναι κουραστικό και να τα κουβαλάω στο τρένο.
Ξέρουμε κάποιον κεντρικά?

Και να μην είναι τελείως κεντρικά, αλλά να είναι κοντά σε σταθμό μετρό, μου κάνει.

Last edited:
Εγώ ψωνίζω κοντρα πλακέ απο κάποιον κοντά στον περιφερειακό Πολυγώνου επειδή είναι πολύ κοντά μου. Του ζητάω και μου τα κόβει σε μέγεθος χαρτιού Α4.
Υπάρχει και το "φτιάχτο μολνος σου" στην Πρωτοπαπαδάκη στο Γαλάτσι και υπάρχουν κι άλλα 2-3 στη Βείκου πριν το Ολυμπιακό στάδιο.
Πιο κεντρικά δεν γνωρίζω.

Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς μαγαζί ξυλείας κοντά στο κέντρο που να μπορεί να μου κόψει κοντρα πλακέ ή τάβλες σε μικρά κομμάτια?
Μέχρι τώρα εξυπηρετούμαι από έναν κοντά στο πατρικό μου στη Ν.ερυθραία, αλλά από κέντρο είναι ολόκληρο ταξίδι και είναι κουραστικό και να τα κουβαλάω στο τρένο.
Ξέρουμε κάποιον κεντρικά?

Και να μην είναι τελείως κεντρικά, αλλά να είναι κοντά σε σταθμό μετρό, μου κάνει.

Ψάξε για κάποια εταιρεία με επωνυμία ΑΦΟΙ Κολυβά
Εχουν ενα μαγαζί καπου κοντα στα Εξαρχεια αν δεν κανω λάθος.
Δυο αδέρφια ειναι κι ο ενας που μιλάω εγω στα μέρη μου, σου κόβει οτι θες σε οτι διάσταση του πεις, με το αζημίωτο βέβαια. Φαντάζομαι το ίδιο κανει κι ο άλλος αδερφός στο κέντρο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τον βρηκα Χρηστο. Ευχαριστω πολυ. Αρα παιζω ειτε σε leroy ειτε στον Κολυβα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα παιδια θελω τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω με το μικρο κοφλερ μου ...
τωρα τελευταια οταν το βαλω μπρος κανει ενα παραξενο θορυβο κανει να παρει μπρος και μετα σταματαει κατι σαν να κολλαει και μετα τα ιδια συνεχεια αμα το αφησω δηλ περνει -σταματαει περνει - σταματαει
αναγκαζομαι να το κλεισω και αμα το αφησω καποια ωρα και το ξανα ανοιξω δουλευει κανονικα
την αλλη μερα που το βαζω μπρος για πρωτη φορα παλι τα ιδια και μολις παρει μπρος συνεχιζει να δουλευει κανονικα
καμια ιδεα περι τινος προκειται?