μάλλον Αντώνη είχες μεγάλες προσδοκίες από το μηχάνημα, το συγκεκριμένο είναι αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα ερασιτεχνικά παγκοπρίονα που υπάρχουν σήμερα και σε σχέση απόδοσης τιμής....εάν ξεφύγεις από την κατηγορία αυτή πας στα επαγγελματικά που εκεί δεν έχω καμία εμπειρία να μεταδώσω...εκτός της τιμής που δεν έχει ταβάνι....
ακόμη και τα τεράστια πριόνια που έχω δει στους εμπόρους και στους ξυλουργούς με κάτι συστήματα αναρρόφησης τεράστια....όλος ο χώρος είναι γεμάτος πριονίδι και σκόνη...ξύλο κόβεις δεν γίνεται να μην έχεις παντού έστω μία πάχνη από ξυλόσκονη...αλλιώς θα το είχαμε στο σαλόνι ή στην κουζίνα, δεν είναι μίξερ, πριόνι ξύλου είναι...
το pts έχει ένα διάτρητο (άχρηστο) πλαστικό από κάτω από το πριόνι, που προσωπικά το έχω αφαιρέσει και όλη η σκόνη πέφτει κάτω από το πριόνι, όταν το είχα πάνω σε πάγκο, κάτω από το πριόνι μάζευε τεράστιες ποσότητες από πριονίδι, τώρα το έχω σε βάση ανοιχτή από κάτω, και όλα πέφτουν κάτω και λίγα από πίσω που μπαίνει η σκούπα (δεν έχω βάλει σκούπα). πολύ πριονίδι μένει και κάτω από το συρόμενο τραπέζι του pts και γενικά πριονίδι υπάρχει παντού και άφθονο...