Χρήστο ....αυτός χρειάζεται ....ομαδικό συμβούλιο καθηγητών.... και πάλι δύσκολο .....
Εκεί που λες ότι θεραπεύτηκε .... μόλις δει proxxon μπαμ και κάτω....
Αυτό είναι που λέμε "αυτοδιάγνωση"
Σε αυτό συμπληρώνω (προς αποφυγή παρανόησης) το εξής: "εφόσον τα εργαλεία αυτά έχουν ακριβώς την ίδια κατανάλωση ρεύματος".
Τα υπόλοιπα αναλύθηκαν πολύ σωστά οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι!
Στην πράξη αυτά σημαίνουν πως ένα 18V εργαλείο μπορεί να είναι (λέμε τώρα) 300W και ένα 10V, 200W. Αν έχουν και τα 2 μπαταρία 1,5Αh, το 18άρι θα διαρκέσει λιγότερο... Φυσικά χωρίς να ξέρουμε την πραγματική ισχύ τους οι συγκρίσεις είναι δύσκολες (και γιαυτό υπάρχουν 10ρια με μεγαλύτερη ροπή από 14αρια κλπ). Ένα πρακτικό τεστ θα ήταν ενδιαφέρον!
Καλησπέρα στα μαστορια. Θελω τα φώτα σας. Τα αμπερωρια στις μπαταρίες των εργαλείων και γενικότερα, δηλώνουν χωρητικότητα, δηλ. την διάρκεια παροχής ενέργειας ουσιαστικά, σωστά ; Αρα ενα 18βολτο 1,5 Ah διαρκεί λιγότερο απο ενα 10βολτο 4Ah. Ισχύει ; Και τα volt τι ρόλο παίζουν ;
Μηπως εχει καποιος - και θελει να μου το δωσει φυσικα - ή μπορει να βρει διαγραμμα καλωδιωσης για το πιεστικο μου Karcher 855 HS ( και οχι "Η" σκετο);
Θα με διευκολυνε να βρω ποιο/α εξαρτημα/τα "κοβει" την αντλια πετρελαιου και δεν δουλευει ο καυστηρας. Επισης θα με γλυτωνε απο να φαω αρκετη ωρα να το σχεδιασω μονος μου, και να ψαξω να βρω σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το καθε εξαρτημα (open / closed), κατι που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να κανω με 220 V, γιατι εχω "φαει" αρκετες στο παρελθον, και πιστευω οτι η "τυχη" μου καποτε θα τελειωσει.
Νικο (Diabolic) μηπως εκεινος ο γνωστος σου με τα Karcher μπορει να βρει κατι;
Μηπως εχει καποιος - και θελει να μου το δωσει φυσικα - ή μπορει να βρει διαγραμμα καλωδιωσης για το πιεστικο μου Karcher 855 HS ( και οχι "Η" σκετο);
Θα με διευκολυνε να βρω ποιο/α εξαρτημα/τα "κοβει" την αντλια πετρελαιου και δεν δουλευει ο καυστηρας. Επισης θα με γλυτωνε απο να φαω αρκετη ωρα να το σχεδιασω μονος μου, και να ψαξω να βρω σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το καθε εξαρτημα (open / closed), κατι που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να κανω με 220 V, γιατι εχω "φαει" αρκετες στο παρελθον, και πιστευω οτι η "τυχη" μου καποτε θα τελειωσει.
Νικο (Diabolic) μηπως εκεινος ο γνωστος σου με τα Karcher μπορει να βρει κατι;
Δεν ξερω αμα επρεπε να μπει εδω αλλα ηθελα γνωμες για εκκεντρο τριβειο που θελω να αγορασω . Αν καποιος εχει εμπειρεια/κτηση/γνωση απο τα παρακατω ας πει την γνωμη του.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7149
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4932
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7907[/QUO
Εγώ έχω το Bosch τώρα και κανένα 4μηνο.Αρκετά δυνατό και αξιόπιστο τριβείο.Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ελλάτωμα.Απλά πρέπει να γνωρίζεις ότι τα έκκεντρα τριβεία είναι κυρίως για το τελικό φινίρισμα πριν το βάψιμο ή λουστράρισμα.Δημιουργεί εξαιρετική επιφάνεια.Το Bosch έχει αν θυμάμαι καλά 6 ταχύτητες.Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Εγω εχοντας ανοιξει ενα εκκεντρο πρασσινο θα σου ελεγα να πας προς Skill μερια.
Εκτος και αν κανεις την υπερβαση και πας στο Dewalt με 92 ευρω απο Κεντρο βιδας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.