Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σήμερα γύρισα τη μισή Αθήνα... Για Milliput και φρεζάτες ροδέλες...
Βρήκα τις φρεζάτες ροδέλες, κι επειδή δεν βρήκα milliput πήρα έναν ...αερογράφο:flipout:

Αερογραφος? ??Για πες περισσότερα! !!

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αμμοβολή με απλή άμμο θαλάσσης ή άμμο "οικοδομής" ;

Έχω κάτι σκουριασμένες επιφάνειες και ένα μοτερ που θέλω να καθαρίσω και να βάψω.

Έχω ένα πιστόλι αμμοβολής που είχα πάρει κάποτε από το LIDL. πρέπει να χρησιμοποιήσω ειδική άμμο;

Καλησπέρα. Χρειάζεται ειδική άμμος. Εάν χρησιμοποιήσεις άμμο θαλλάσης, λόγω μη ενιαίου μεγέθους κόκκου, θα έχεις δυσανάλογο οπτικό αποτέλεσμα.

Αν οι διαχειριστές το επιτρέπουν, θα δώσω τηλέφωνο και διεύθυνση εταιρείας για υλικό.

View attachment 149808View attachment 149809View attachment 149810

για βγει η πορτα,πρεπει να βγει ο μηχανησμος(συρτεξ 600).
Για να βγει αυτος,πρεπει να βγει πρωτα το φρενο του.
Εκει ειναι το προβλημα,δεν μπορω να βγαλω το φρενο,γιατι ειναι βιδωμενο απ'τη πανω πλευρα,που δεν εχω προσβαση.

προς Λακη

στην δεξια φωτο στα εξαρτηματα γραφει Κλειδι Μηχανισμων. εκει ειναι ενα συρμα που μπροστα ειναι σε Γ.

στα αριστερα κατω φωτο ειναι ο μηχανισμος και εχει μια μικρη τρυπα εκει θα βαλεις το συρμα με το Γ. το τραβας και η πορτα πεφτει κατω. συρταρωτο ειναι.

Καλησπέρα σε ολους. Προβλημάτων συνέχεια.......
Αφού έδεσα τον πάγκο εργασίας, αποφάσισα να αδιαβροχοποιήσω την επιφάνεια με βερνίκι θαλάσσης. Λάθος 1ο. Βγήκε γυαλιστερό. Λάθος 2ο. Το δεύτερο χερι το πέρασα σατινέ, αλλά το ρολό άφησε ένα σκασμό τρίχες. Πως μπορώ να το συνεφέρω ? Να το τρίψω με 180 γυαλόχαρτο και να το ξαναπεράσω ?. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες σας.

Βερνίκι με ρολό;
Τρίψτο καλά, στην αρχή με 150 και μετά απαλά με 240-320 αν θές ωραίο φινίσρισμα, μετά πέρνα βερνίκι με καλό πινέλο αλλά μην το στριφογυρίζεις, προς μία κατεύθυνση κι αν είναι δυνατόν όπως τα νερά του ξύλου.
Καλό πινέλο όμως, για βερνίκι, με στρογγυλεμένες άκρες, μην πάρεις κανένα φτηνιάρικο και κάνει γραμμές ή φεύγουν οι τρίχες.

Μου είπαν ότι και με ρολό γίνεται

Αν δε φύγουν τον περνάς διαβρωτικό (remover).Άστον να στεγνώσει καλά και μετά τρίψε τον.Τελικά η επιφάνεια τι υλικό είναι;Δε βγάζεις καμιά φωτογραφία;

Κόντρα πλακέ θαλάσσης μου είπαν.

Last edited by a moderator:
Τρίψε καλά να φύγουν τρίχες πινέλου και βερνίκια και ασ'το έτσι. Ο πάγκος εργασίας δε χρειάζεται να είναι βερνικωμένος. Ωστόσο με το πέρασμα που έκανες ήδη, έχει τραβήξει βερνίκι μέσα στην επιφάνεια, οπότε μια προστασία την έχεις έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω θα ελεγα να τον αφησεις ως εχει , μην μπεις στον κοπο και τον ξαναβαψεις. Οι παγκοι εργασιας ουτως η αλλως δεν βαφονται.

Καλησπέρα. Είχατε δίκιο όλοι. Τον έτριψα με 150 και μετά 280 και τον άφησα όπως είναι. Τώρα όμως δεν πατάει σωστά. Πως μπορώ να τον ισιώσω ?

Ωχ, τριφτηκε ανομοιόμορφα η επιφάνεια... Δεν το βλέπω να επανέρχεται εύκολα αυτό.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk