Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

και εάν είναι έτσι, που σε μένα είναι έτσι, τι κάνουμε?

Το αφησες επανω λιγη ωρα και δεν καθαρισε; Το ετριψες με επιμονη οπως θα τριβαμε μια γρατζουνια στο αυτοκινητο με 3Μ ψιλη αλοιφη. Αυτη η κρεμα Jif οταν την τριβεις στα δακτυλα σου σου αφηνει μια αισθηση οτι περιεχει μικρα σωματιδια, πηρες αυτη; Αν ναι τι να πω.
Να δοκιμαζες καμμια χλωρινη, καμμια καθαρη βενζινη σε μια αθεατη γωνια, αλλιως μηπως υπαρχει καποιο ειδικο καθαριστικο.

Μakfil εγω που εβαλα στυλιαρι απο σκεπαρνι σε παλιο σκαλιστιρι και μου εκανε τετοια "σκηνικα", το εβαλα στην 15τονη και το πηγε μαρουλι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γραψε λαθος για την καθαρη βενζινη. Ο διαλυτης της πισσας ειναι το πετρελαιο, οποτε καθαρο πετρελαιο.

Μετακομίζω και στο καινούριο σπίτι οι τοίχοι είναι από γυψοσανιδα, μέχρι και τα ταβάνια. Πως κρεμάω τώρα πραγματα, κάδρα, ράφια, τηλεόραση και φωτα;

Γραψε στο google drywall fixings

post-47703-14113954857573.jpg

Αυτα για τοιχο και ελαφρια στο ταβανι

Εγω παλι αυτα που εβαλες δεν τα εμπιστευομαι για τη δουλεια αυτη.
Τα πρωτα τα δουλευω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μαστορες, το 1,5 αποστολη με ΕΛΤΑ εχει απεριοριστο βαρος? γιατι θελω να στειλω κατι πανω απο 10 κιλα και ΚΤΕΛ/courier βγαινει ακριβα.

όχι Νεκ μέχρι τα 2 ή 3 κιλά αν θυμάμαι καλα είναι 1.5ευρώ (για αποστολή δέματος μιλάμε)
Απο εκεί και πάνω πάει 0,5ευρώ ανα κιλό (περίμενε και κάποιον άλλον όμως να στο επιβεβαιώσει)

Με τα κατάλληλα ούπα (μεταλικά κατά προτίμηση) θα αντέξει,ειδικά αν προσπαθήσεις να πέσεις και πάνω στο σκελετό δεν θα έχεις κανένα θέμα.Έχω πετύχει να βάζουν σώμα καλοριφέρ σε γυψοσανίδα.

Ναί,δεν θα έχεις πρόβλημα,ίσα ίσα που πιστεύω ότι θα βοηθήσει.

Όχι,ένα απλό τρυπανάκι για μέταλο.Όταν βιδώνουν τις γυψοσανίδες δεν προτρυπάνε τον σκελετό,η λαμαρυνόβιδα-τρυπανόβιδα κάνει τη δουλειά.

Όχι,ένα απλό τρυπανάκι για μέταλο.Όταν βιδώνουν τις γυψοσανίδες δεν προτρυπάνε τον σκελετό,η λαμαρυνόβιδα-τρυπανόβιδα κάνει τη δουλειά.
IMG_20160417_144551.jpgΑυτές οι βίδες που η μύτη τους είναι σαν τρυπάνι είναι αρκετές για να τρυπήσουν τον σκελετό.
Σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ καρφιά στη γυψοσανίδα!!!!!

Τα φωτιστικα πρεπει να ειναι ελαφρια να υποθεσω ε; Η τηλεοραση θα αντεξει η θα τη μαζευω με τον τοιχο;

Θα σου πρότεινα αυτα που είπε η Αγάπη για τα βαριά αντικείμενα. Έρχονται και με ειδική πενσα για την "συρικνωση" τους

Αν η τηλεόραση δεν πέσει σε σκελετό θα την μαζεύεις από το πάτωμα. Τα ουπατ που έδειξαν τα παιδιά είναι καλά για ελαφριά αντικείμενα, εγώ έχω μια προτίμηση στα πρώτα που είναι σαν πολύ μεγάλες βίδες. Τέλος για πιο βαριά εκτός από το σκελετό που πρέπει να τον πετύχεις θες και μεταλλικά ουπατ που ανοίγουν με την πενσα. Τελευταία φορά τα είδα στο πρακτικερ Αλίμου και μάρκα kreator.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α και αν είσαι φαν του YouTube έχει ένα video με tips ο diresta πολύ καλό.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

View attachment 126717Αυτές οι βίδες που η μύτη τους είναι σαν τρυπάνι είναι αρκετές για να τρυπήσουν τον σκελετό.
Σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ καρφιά στη γυψοσανίδα!!!!!

Πολύ σωστά

Σας ζαλισα. Την γυψοσανιδα με τι τρυπανι την τρυπαω; Εχει για γυψοσανιδα;
Καρφι στη γυψοσανιδα μπαινει, κραταει;

Στήριξη τηλεόρασης ΜΟΝΟ πανω στους ορθοστάτες (σκελετό).
Περνά απο μαγαζί με γυψοσανίδες να δεις τι ειναι οι ορθοστάτες και ρωτά τους και για υλικά στήριξης βαρέων αντικειμένων (TV κλπ)
Οι ορθοστάτες πάνε συνήθως ανα 50-60 cm μεταξύ τους, κάθετα στο ταβάνι/πάτωμα. Βιδώνεις λοιπόν τη βαση της τηλεόρασης με τρυπανοβιδες (αυτοδιάτρητες) πανω στους ορθοστάτες.