Νομισα πως το Forstner ηταν για οπη 10 χιλ,και το προτεινα για κατευθειαν...Τι να κάνει μ´ αυτό; Που θα "δέσει" το forstner;
Καταλαβα Κωστα...για 40 Forstner θα χρειαστεις ενα δυνατο κρατημα,πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας ο επιμηκυντης....δεν ξερω αν δινει να κοπει η κατασκευη σου και να κολληθει ξανα για να το αποφυγεις το εξοδο,εχτος αν ειναι για πολλα κοματια κτλΜια αλλη λυση ειναι με φτερωτο τρυπανι 40αρι επειδη εχουν εξαγωνη εισοδο βρισκεις ποιο ευκολα επιμηκυντηSao Paolo Οι τρύπες που θέλω να κάνω θα είναι με forstner >40 mm. Μακριά τρυπάνια (φιδοτρύπανα) έχω αλλά είναι μέχρι 24 mm διάμετρο.
Πατεντούλα Κωστάκη ...για σκέψου λίγο ...
Καμιά ντίζα 10άρα με μουφίτσα στην άκρη ... βόλτες στο forstner .... όλα στο πιάτο τα θέλεις ...
Αν έχω καταλάβει τι θέλεις ...γιατί "χάνω" και λίγο![]()
Ένα τέτοιο θέλω αλλά δεν το βιάζομαι. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.
Δεν έχεις δράπανο που το τσόκ να δέχεται 14 mm;
οχι...ξεχασα επισης να πω οτι η καβιλια ειναι 1 μετρο...
Καλησπέρα μάστορες,
Ένα μεγάλο σώμα που έχω στο σαλόνι, με την έναρξη της χρήσης για την φετινή χειμερινή περίοδο, άρχισε να στάζει.
Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν είναι από τις παροχές, κλπ. φώναξα κάποιον υδραυλικό, ο οποίος απεφάνθη ότι το σώμα τρύπησε, κάτι που είναι συνηθισμένο, και θέλει αλλαγή.
Λόγω μεγέθους το ποσό είναι αρκετά σημαντικό, μου είπε για πάνω από 150 ευρώ.
Το χειρότερο είναι ότι ο τύπος εδώ και είκοσι μέρες εξαφανίστηκε, και απαντά με τις γνωστές χαζοδικαιολογίες... Γενικά, στην περιοχή που είμαι, ή δεν υπάρχουν μάστορες, ή είσαι στο στήσιμο στον αιώνα τον άπαντα...
Σκεπτομαι ότι το λογικό είναι ότι το σώμα θα μπορούσε να '' κολληθεί'' με κάποιο ειδικό υλικό, άλλωστε μιλάμε για διαρροή σταγόνων...
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.