Μάστορες τα φώτα σας!!

Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση, όταν λέω βαριά δεν θα έχει βάρος απλά θα είναι για μια ζωή. Αν δεν βάλω ανοξείδωτη βεργα και βάλω μαύρη άραγε θα υπάρχει πρόβλημα μετά ψητά που θα έρχονται σε επαφή με την σχάρα?
@ Νίκο πετειναρακη δες την μαύρη σιλικόνη πολύ υψηλών θερμοκρασιών νομίζω θα κάνει δουλειά!

Κοίτα, συνήθως βάζουν μαύρες βέργες. κυλινδρικές ή ορθογώνιες (0,50cmΧ1.5 ή και περισσότερο) απλά αν είναι σε εξωτερικό χώρο και βρέχονται, θα πιάσουν σκουριά. αλλά με μια συρματόβουρτα άμα τις τρίψεις λίγο είναι οκ.
Με ανοξείδωτες βέβαια θα είναι καλύτερα αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό μιας και η θερμότητα από τα κάρβουνα κάποια στιγμή θα χαλάσει την επίστρωση.

Μάλιστα άρα πάω σε μαύρες ώστε να μην έχω πρόβλημα με τις κολλήσεις. Ράβδο 6 μμ λέω να βάλω.

Μάστορες πρόβλημα. Είδα πως έχει ραγίσει η πλάτη της εστίας του τζακιού μου, μαντέμι. Κολλάει κάπως;;

Κολλάει εύκολα.
Καθάρισμα με τον τροχό, μαύρο ηλεκτρόνιο,τσίμπημα στην αρχή και μετά γέμισμα λίγο λίγο

Νικολα, η εστια του τζακιου, θα κολλησει με ηλεκτροδια για μαντεμι, αλλα εκει θα εχει πολλες συστολες διαστολες και δεν ξερω τι αλλο θα αντιμετωπισεις στο μελλον. Παντως δεν χανεις κατι να δικιμασεις

Βασιλη, με ηλεκτροδιο για ανοξειδωτο θα κολλησεις στην μαυρη γωνια. Θα ανοιξεις τρυπες στη γωνια, θα περασεις τις βεργες και μετα θα κολλησεις.
Καλυτερα ομως να φτιαξεις μια μεγαλη βαρεως τυπου σχαρα για βαση (με οτι χαλυβα θες -€“ οχι γαλβανιζε βεβαια) και πανω σε αυτη να τοποθετεις μικρες σχαρες. Οι μικρες καθαριζουν πιο ευκολα και αποθηκευονται καθαρες σε μια σακουλα, διαχειριζεσαι πιο ευκολα τα ψητα, αντικαθιστας οποια θες ξεχωριστα ...

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μάστορες πρόβλημα. Είδα πως έχει ραγίσει η πλάτη της εστίας του τζακιού μου, μαντέμι. Κολλάει κάπως;;

Η ραφη/ραγισμα και να κολλήθει,οποιος και εαν ειναι τροπος, θα ξανανοιξει.....προσωπικα θα εβαζα ολοκληρο φυλλο μαντεμι ακριβως στην διαμετρο της πλατης και θα το ηλεκτροκολλουσα.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εσυ μαστορα ξερεις πολλα και δεν μιλας...

Δοκιμασε την και θα μου πεις διαφορες.
Εχει μακραν καλυτερη δυναμη προσφυσης αλλα εχει το μεινοκτημα πως δεν ειναι διαφανη γιαυτο και δεν πολυχρησιμοποιειται περαν της αυτοκινητοβιομηχανιας.

Παιδια θελω την βοηθεια σας για αγορα ενος εργαλειου..... κουζινας.....

Χεχεχεχε

Θελω να αγορασω εναν "αργο" αποχυμωτη δλδ Slow Juicer οπως τον λεμε στην Χιο.

Εχει κανεις εμπειρια?

Παραθετω 2 λινκ που μου εκαναν κλικ απλα για την αναλυτικη περιγραφη τους και οχι επειδη ειναι πιο οικονομικα.

https://www.e-shop.gr/apoxymotis-slowjuicer-gotie-400w-gsj-520s-p-HAP.002879

https://www.e-shop.gr/apoxymotis-slowjuicer-gotie-gsj-600w-p-HAP.002702

Στα θετικα του πρωτου που καλοκοιταω ειναι ναι μεν τα περισσοτερα βατ για να δουλευει πιο "ξεκουραστα" αλλα και τα 3 διαφορετικα φιλτρα : για συνηθισμένους χυμούς, πουρέ και sorbets.

καθε αποψη δεκτη.

Παιδια θελω την βοηθεια σας για αγορα ενος εργαλειου..... κουζινας.....

Χεχεχεχε

Θελω να αγορασω εναν "αργο" αποχυμωτη δλδ Slow Juicer οπως τον λεμε στην Χιο.

Εχει κανεις εμπειρια?

Παραθετω 2 λινκ που μου εκαναν κλικ απλα για την αναλυτικη περιγραφη τους και οχι επειδη ειναι πιο οικονομικα.

https://www.e-shop.gr/apoxymotis-slowjuicer-gotie-400w-gsj-520s-p-HAP.002879

https://www.e-shop.gr/apoxymotis-slowjuicer-gotie-gsj-600w-p-HAP.002702

Στα θετικα του πρωτου που καλοκοιταω ειναι ναι μεν τα περισσοτερα βατ για να δουλευει πιο "ξεκουραστα" αλλα και τα 3 διαφορετικα φιλτρα : για συνηθισμένους χυμούς, πουρέ και sorbets.

καθε αποψη δεκτη.
Πολύ καλή επιλογή ο slow για απόχυμωτης γιατί δεν καταστρέφει βιταμίνες λόγω της οξείδωσης. Ξέρω από όταν έψαχνα ότι κορυφή στους slow είναι ο hurom. Δυστυχώς είναι πολύ τσιμπιμενη η τιμή του. Κατέληξα με ένα με 130ευρω. Πολύ καλός αν και τον ζόρισα ήδη μια φορά με λεμόνια και τον έκαψα.... Βέβαια ήταν στην εγγύηση και όλα καλα. Πιστεύω ότι οτιδήποτε εκεί στα 100ευρω θα είναι σχετικά ίδια. Καλύτερα τα περισσότερα watt και αν λειτουργούν αυτό με τα φίλτρα να μας ενημερώσεις. Εμένα δεν έχει. Α! Προσοχή να μην σου στουμπωνει η έξοδος από αυτά που πετάει. Εγώ το είχα κολλήσει με ροδια. Καταπληκτικος χυμός που κράτησα σε παγάκια και έκανα και παγωτό το καλοκαίρι μαζί με μπανάνα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk