Μάστορες τα φώτα σας!!

Από αριστερά προς τα δεξιά το 1-2-3 είναι μύτες εξάγωνες Allen 6mm, Το 4 είναι κενό ..το 5 είναι για να μεγαλώνεις τις τρύπες που έχεις κάνει με το τρυπάνι στην επάνω μεριά ώστε να "χωνεύει" μέσα το φρεζάτο κεφάλι της βίδας σε ξύλο ή σε μέταλλο και το 6 είναι προέκταση για να έρχονται οι μύτες πιο μακρυά από το τσακ στο δράπανο ούτως ώστε να χωράνε σε στενά σημεία ή να έχεις καλύτερη ορατότητα κατά το βίδωμα αν η μύτη είναι κοντή.

Να βάλεις σίτα στα σχαράκια, και να ψεκάσεις με Icon.

Κι εγω την σιτα σκεφτηκα για να ειμαι ειλικρινης..
Πως θα την σταθεροποιησω κατω στο πατωμα;
Πχ στο πλαστικο καπακι στην μια φωτο;

Ψεκαζω με fedona , νεκρες τις βρισκω αλλα ειναι πολλες..

Το πλαστικο καπακι εχει πετσικαρει νομιζω..Αυτο δε σωζεται, δεν επενδύεις σε ενα μαντεμένιο; Επίσης ρίξε στο φρεάτιο καυστική σόδα,κυκλοφορεί σε τσουβαλάκια. Τις μακελεύει.

Κωλωνω να το ανοιξω χαχαχα
Ποσο πρεπει να ριξω..;
Το μαντεμενιο θα το βρω ετοιμο ή θα μετρησω και θα το παραγγειλω;

Ψεκάζεις εξωτερικά, και ρίχνεις το υγρό που περίσσεψε μέσ' στην τρύπα αφού το ενισχύσεις πρώτα. Μετά ρίχνεις εντομοκτόνο σε σκόνη (με [FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]πύρεθρο, [/FONT]όπως ας πούμε το ΣΟΣΠΙΝ) γύρω γύρω για να κρατήσει παραπανω. Και κοιτάς αν είναι το μόνο σημείο εξοδου. Αν το φτιάξεις θα βρουν από αλλού να φύγουν. Για αυτό μπορείς να ψεκάζεις σοβατοπια και έξω από φρεάτια. ΑΝ είναι το μόνο μέρος που βγαίνουν, έχεις πλεονέκτημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Φίλος που είχε πρόβλημα και καταπολεμούσε την κατάσταση με τα γνωστά που βρίσκεις στο σούπερμαρκετ τις έβλεπε να ξαναέρχονται μετά από μικρό χρονικό διάστημα κάμψης του αριθμού των ορδών.

Μετά πήγε σε ένα γεωπόνο, δεν ξέρω τι του έδωσε, μπορεί Icon ή κάτι άλλο, και από τότε ησύχασε. Αν είναι το μοναδικό σημείο εισόδου σίγουρα θα βρεις εύκολα λύση.

οχι..εγω μιλω για κανονικο ελατηριο, που επιμηξυνετα οταν ανοιγει η πορτα.
η γκαραζοπορτα δεν σηκωνει αλλους γιατο το κασωμα της ειναι στην οπυσια μια σιδηρογωνια Γ με μεσα στο Γ ερχεται να φωλιασει το πλαισιο της πορτας. Αρα χωρος για βιδες ΔΕΝ
, τα συστηματα με ελατηρι μοχλο θα πρεπει να μπουν εξωτερικα του γκαραζ

μετα απο πολλα, να και η φωτο

web-133852.jpg

Τελικά μετά από δοκιμασία έκανα της τρύπες για κάμερα αλλά χωρίς κρούση γιόκ σε τούβλο με κρούση κάναμε δουλειά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Είδες που τελικά το Stanleaki τα έχει όλα και συμφέρει...;
Με το ζόρι 3 τρύπες να κάνω με το 6 τρυπάνι. Ίσως εγώ δεν το κάνω σωστά δεν ξέρω ειδικά χωρίς κρουση πέρασε σοβά αλλά μετά απλώς γυριζε

Όταν τρύπας τοιχοποια η μπετό το βάζεις πάντα στην ένδειξη με το Τ...
Χωρίς κρούση είναι μόνο για πολύ ελαφριά υλικά για τρυπημα(ξύλο,γυψοσανιδα κ.τ.λ)