Μάστορες τα φώτα σας!!

Τούβλο ,τσιμεντολιθο ,πορολιθο , γυψοσανίδα ( σε όλα τα είδη τής) ,πλακακι και ξύλο χωρίς κρούση...
Προτιμώ σε αυτά τα υλικά να μην χρησιμοποιείτε κρουση γιατί εχω
- Μεγαλύτερη ακρίβεια.
Με την κρούση εύκολα αναπηδά η μύτη του τρυπανιού και δεν γίνετε σε σωστό σημείο η τρύπα.
Επίσης Πολλές φορές το φάρδος της τρύπας στα παραπάνω υλικά καταλήγει να είναι μεγαλύτερο του αναμενόμενου.
- Καθαρότερη δουλειά!
Πολλές φορές η κρούση θα κάνει ζημιά στο σοβά μπροστά από το υλικό που τελικά θα τρυπήθει .
Κρούση χρησημοποιο αποκλειστικά σε μπετό με ελάχιστα μικρότερο τρυπάνι από το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Χωρίς όλα αυτά να είναι κανόνας...
Γενικά το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ τα παραπάνω τα βρίσκω αποδοτικότερα και μου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα για εμένα πάντα...

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τούβλο ,τσιμεντολιθο ,πορολιθο , γυψοσανίδα ( σε όλα τα είδη τής) ,πλακακι και ξύλο χωρίς κρούση...
- Μεγαλύτερη ακρίβεια.
Με την κρούση εύκολα αναπηδά η μύτη του τρυπανιού και δεν γίνετε σε σωστό σημείο η τρύπα.
Επίσης Πολλές φορές το φάρδος της τρύπας στα παραπάνω υλικά καταλήγει να είναι μεγαλύτερο του αναμενόμενου.
- Καθαρότερη δουλειά!
Πολλές φορές η κρούση θα κάνει ζημιά στο σοβά μπροστά από το υλικό που τελικά θα τρυπήθει .
Κρούση χρησημοποιο αποκλειστικά σε μπετό με ελάχιστα μικρότερο τρυπάνι από το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Γενικά το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ τα παραπάνω τα βρίσκω αποδοτικότερα και μου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα για εμένα πάντα...

Ναι αλλά χωρίς κρουση δεν περνούσε το τούβλο

Μηπος βρήκε σεναζ μήπως το έχει στο ξεβιδομα μήπως είναι ολοστρόγγυλο το τρυπάνι;;;
Το τρυπάνι πάντα να είναι ποιοτικότερο από το εργαλείο!!!

- Μεγαλύτερη ακρίβεια.
- Καθαρότερη δουλειά!

Θα διαφωνησω στο τουβλο.
Εγω ξεκιναω χωρις κρουση στον σοβα ωστε να μην "φευγει" το τρυπανι και επειτα βαζω κρουση στο τουβλο.
Ομοιως και σε τσιμεντολιθο.

Μηπος βρήκε σεναζ μήπως το έχει στο ξεβιδομα μήπως είναι ολοστρόγγυλο το τρυπάνι;;;
Το τρυπάνι πάντα να είναι ποιοτικότερο από το εργαλείο!!!
Το τρυπάνι είχα, βάλει για δοκιμή ένα που είχε η κασετίνα με άλλα αξεσουάρ blacker decker. Το είχα βάλει στο 22 που έχει και μια βίδα σήμα

Χαίρετε και πάλι.... Αφού βρήκαμε χρόνο συναρμολογησαμε το τηλεσκοπικό κονταροπριονο της black and decker. Ενω τα έφτιαξα όλα..... Δεν περνει μπρος. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια άλλη ασφάλεια και να μην πάρει μπρος; το δοκιμάσαμε σε πολλές μπριζες αλλά τζίφος.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τρυπάνι είχα, βάλει για δοκιμή ένα που είχε η κασετίνα με άλλα αξεσουάρ blacker decker. Το είχα βάλει στο 22 που έχει και μια βίδα σήμα

Και καλό δραπανοκατσσβιδο εχεις(stanley fmc626) και καλο αναλώσιμο τρυπανι εχεις(cyl9)...
Προφανώς είναι θέμα τρόπου χρησιμοποιήσεις....Όλα θέλουν εξοικείωση....
Στο σφυρί να το βάζεις πάντα...

Χαίρετε και πάλι.... Αφού βρήκαμε χρόνο συναρμολογησαμε το τηλεσκοπικό κονταροπριονο της black and decker. Ενω τα έφτιαξα όλα..... Δεν περνει μπρος. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια άλλη ασφάλεια και να μην πάρει μπρος; το δοκιμάσαμε σε πολλές μπριζες αλλά τζίφος.

Ασφαλεια αν εχει, θα εχει διπλα/κοντα στην περιοχη της σκανδαλης αλλα θα το ειχες δει.
Νομιζω ομως οτι ειναι θεμα κακης επαφης. Δεν περναει το ρευμα για καποιο λογο στο εργαλειο. Μπορει να φταιει η πριζα του εργαλειου. Μπορει να εχει θεμα το καλωδιο του εργαλειου.

Ασφαλεια αν εχει, θα εχει διπλα/κοντα στην περιοχη της σκανδαλης αλλα θα το ειχες δει.
Νομιζω ομως οτι ειναι θεμα κακης επαφης. Δεν περναει το ρευμα για καποιο λογο στο εργαλειο. Μπορει να φταιει η πριζα του εργαλειου. Μπορει να εχει θεμα το καλωδιο του εργαλειου.
Κι εμένα τέτοια εικόνα μου δίνει.... Την πατούσα την ασφάλεια αλλά δεν έκανε τίποτα. Ξανα έβγαλα και έβαλα τα πάντα μήπως έχει εγκατασταθεί κάτι λάθος αλλά δεν το γλιτώνω... Πρέπει να το στείλω Αθήνα και να περιμένω.

Και καλό δραπανοκατσσβιδο εχεις(stanley fmc626) και καλο αναλώσιμο τρυπανι εχεις(cyl9)...
Προφανώς είναι θέμα τρόπου χρησιμοποιήσεις....Όλα θέλουν εξοικείωση....
Στο σφυρί να το βάζεις πάντα...
Όχι είχα βάλει το blacker decker τρυπάνι

Κι εμένα τέτοια εικόνα μου δίνει.... Την πατούσα την ασφάλεια αλλά δεν έκανε τίποτα. Ξανα έβγαλα και έβαλα τα πάντα μήπως έχει εγκατασταθεί κάτι λάθος αλλά δεν το γλιτώνω... Πρέπει να το στείλω Αθήνα και να περιμένω.

Κριμα για την ταλαιπωρια, ειναι και επωνυμο εργαλειο αλλα συμβαινει καμμια φορα.

Καλησπέρα
Στήν λαβή αριστερά στά πλάγια έχει μιά μαύρη ασφάλεια,πατάς πρώτα αυτήν καί μετά τήν σκανδάλη μέ δύναμη γιατί είναι σκληρή,μήπως δέν εφαρμόζεις αρκετή δύναμη στήν σκανδάλη ? .Μήπως έχεις παρασφίξει τήν αλυσίδα στήν λάμα καί δέν γυρνάει τό μοτέρ ? βγάλε τελείως τήν αλυσίδα καί τήν λάμα από τό μοτέρ,καί πάτα τήν ασφάλεια καί τήν σκανδάλη δυνατά να δείς αν γυρνάει η καμπάνα,καί γενικά ακουστικά να δείς ότι λειτουργεί τό μοτέρ.
Απο ότι είπες δέν έχει θέμα τροφοδοσίας δοκίμασες καί σέ άλλες μπρίζες.

Καλησπέρα
Στήν λαβή αριστερά στά πλάγια έχει μιά μαύρη ασφάλεια,πατάς πρώτα αυτήν καί μετά τήν σκανδάλη μέ δύναμη γιατί είναι σκληρή,μήπως δέν εφαρμόζεις αρκετή δύναμη στήν σκανδάλη ? .Μήπως έχεις παρασφίξει τήν αλυσίδα στήν λάμα καί δέν γυρνάει τό μοτέρ ? βγάλε τελείως τήν αλυσίδα καί τήν λάμα από τό μοτέρ,καί πάτα τήν ασφάλεια καί τήν σκανδάλη δυνατά να δείς αν γυρνάει η καμπάνα,καί γενικά ακουστικά να δείς ότι λειτουργεί τό μοτέρ.
Απο ότι είπες δέν έχει θέμα τροφοδοσίας δοκίμασες καί σέ άλλες μπρίζες.
Δυστυχώς τίποτα από αυτά.... Δεν δίνει καθόλου εντολή....το τύλιξα και το ξαναβαλα στο κουτί να φύγει για Αθήνα.

Πήρα κάτι γαντζους ορειχαλκινους. Βάφονται κανονικά με βερνίκι μετάλλου; Δε μου αρέσει το κίτρινο και δεν βρήκα άλλους απλούς σιδερένιους.
dcc8a7262ad1741ea4eee045f73ff7b1.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε νομιζω να κατσει η μπογια πανω στον χαλκο αν δεν εχει περαστει με ειδικο ασταρι σαν αυτο που βαζουμε στις γαλβανιζε λαμαρινες.

+1 στον Μιχάλη και να προσθέσω ότι θέλει τριψιμο με ατσαλοσυρμα πολύ καλό για να γατζωσει..

Αν θυμηθεις, ενημερωσε μας οταν μαθεις τι τελικα ειχε το αλυσοπριονο. Καλη τυχη!
Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο από κέντρο βίδας. Τελικά είναι χαλασμένο και δεν περνει μπρος με τίποτα οπότε θα μου στείλουν καινούριο. Ωραίοι!!!! Βέβαια έτσι οπως πάμε με τον ιό μπορεί να κλείσουν όλα τις επόμενες ημέρες.... Οπότε θα περιμένω.