vrouxos
AVClub Enthusiast
- 29 July 2018
- 751
Τούβλο ,τσιμεντολιθο ,πορολιθο , γυψοσανίδα ( σε όλα τα είδη τής) ,πλακακι και ξύλο χωρίς κρούση...
Προτιμώ σε αυτά τα υλικά να μην χρησιμοποιείτε κρουση γιατί εχω
- Μεγαλύτερη ακρίβεια.
Με την κρούση εύκολα αναπηδά η μύτη του τρυπανιού και δεν γίνετε σε σωστό σημείο η τρύπα.
Επίσης Πολλές φορές το φάρδος της τρύπας στα παραπάνω υλικά καταλήγει να είναι μεγαλύτερο του αναμενόμενου.
- Καθαρότερη δουλειά!
Πολλές φορές η κρούση θα κάνει ζημιά στο σοβά μπροστά από το υλικό που τελικά θα τρυπήθει .
Κρούση χρησημοποιο αποκλειστικά σε μπετό με ελάχιστα μικρότερο τρυπάνι από το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Χωρίς όλα αυτά να είναι κανόνας...
Γενικά το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ τα παραπάνω τα βρίσκω αποδοτικότερα και μου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα για εμένα πάντα...
Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμώ σε αυτά τα υλικά να μην χρησιμοποιείτε κρουση γιατί εχω
- Μεγαλύτερη ακρίβεια.
Με την κρούση εύκολα αναπηδά η μύτη του τρυπανιού και δεν γίνετε σε σωστό σημείο η τρύπα.
Επίσης Πολλές φορές το φάρδος της τρύπας στα παραπάνω υλικά καταλήγει να είναι μεγαλύτερο του αναμενόμενου.
- Καθαρότερη δουλειά!
Πολλές φορές η κρούση θα κάνει ζημιά στο σοβά μπροστά από το υλικό που τελικά θα τρυπήθει .
Κρούση χρησημοποιο αποκλειστικά σε μπετό με ελάχιστα μικρότερο τρυπάνι από το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Χωρίς όλα αυτά να είναι κανόνας...
Γενικά το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ τα παραπάνω τα βρίσκω αποδοτικότερα και μου δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα για εμένα πάντα...
Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk