Μπροστά σε παράθυρο θα βάφω. Και δοκιμή που έκανα μονο με το διαλυτικό για να ρυθμίσω το πιστολι με την μάσκα δεν κατάλαβα μυρωδιά εγώ αλλά χωρίς ανεμιστήρα το κατάλαβαν δυο ορόφους κάτω . Οποτε πρέπει να διοχετεύσω ότι μπορώ προς τα έξω . Απλά σε έρευνα που έκανα για τέτοιες κατασκευές και μοτέρ απορρόφησης στις περιγραφές έλεγαν anti-spark motor και μου έκανε εντύπωση. Γιατί μια οργανοποιος που βάφει έξω έχει ένα βαρέλι με νερό και έναν ανεμιστήρα απλό που έχουμε για το καλοκαίρι να τραβάει από πάνω και δεν είχε πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει γιατί όλοι έχουμε δει σπινθηρα από ταωκαρβουνακια στο μοτέρ στα εργαλεία μας.Για αυτό ρώτησα για απορροφητηρα κουζίνας που εχει και φίλτρα και διπλό μοτέρ αν ισχύει το ίδιο ή αν όντως είμαι υπερβολικός.Εγώ χρησιμοποιώ έναν ανεμιστήρα, μπροστά από το κοντινότερο παράθυρο/πόρτα. Εννοείται, βάφω και μετά φεύγω μέχρι να ξεμυρίσει.
Δεν έχω εμπειρία από νίτρο αλλά μου ακούγεται υπερβολή η φάση σπινθήρας από τον απορροφητήρα που θα κάνει μπαμ. Εξάλλου αν είναι τόσο γεμάτος αέρια ο χώρος θα έχεις άλλα προβλήματα.
Γνωρίζεις αν οι απορροφητηρες οικιακής χρήσης είναι brushless; Δεν ξέρω τι δύναμη έχουν οι ανεμιστήρες pc . Σίγουρα μικρότερη από απορροφητηρα και θα θέλω αρκετούς και μεγάλους. Αν και είναι πιο εύκολη κατασκευή και μπορώ να το λειτουργώ και με 12v...Αυτό το περίφημο anti-spark, ειναι απλα το brushless μοτέρ που λέμε εμείς για τα εργαλεία, χωρίς καρβουνσκια δηλαδή.
Τα ανεμιστήρα τύπου υπολογιστή κατά 99,9 είναι brushless (μικρα & μεγάλα) και γενικά βρίσκεις εύκολα...
Μην βάλεις με καρβουνσκια, θσ έχεις θέμα
Αν ξέρει και μπορεί να το κάνει σωστά και με ασφάλεια ......πάρε και άλλαξε το μόνος σου.
![]()
Μάτια για Εστίες | Skroutz.gr
Βρες Μάτια για Εστίες στην καλύτερη τιμή! Διάβασε κριτικές & διάλεξε ανάμεσα σε 90+ προϊόντα. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.