Με ταλαιπωρησε σημερα μια $&^@€βιδα (μπουλονιου) και τελικα θα παει στον μαστορα, απλως ρωταω για καμια ιδεα για μελλοντικη χρηση.
Πηγα να βγαλω εναν κοτσαδορο, με το κλασικο συστημα με 2 μπουλονοβιδες χοντρες (19αρι κλειδι) και η μια δεν εβγαινε με τιποτε. Εκανα αμαν να βγαλω το καρυδακι, αλλα και παλι η βιδα δεν εβγαινε.
Ο ιδιος ο κοτσαδορος κουνιοταν πανω κατω, μαζι με την βιδα, παντως. Οποτε, λογικα, και να την εκοβα "προσωπο" με τροχο (δεν εμπαινε ευκολα και δεν εχω εδω σπαθοσεγα) δεν θα καταφερνα κατι.
Εριξα καμποσο λαδι ξανα και ξανα, την χτυπησα οσο μπορουσα (δεν δινει καλα χερι), αλλα δεν ακουγε τιποτε.
Πρεπει να εχει πιασει σκουρια + ισως να εχει στραβωσει μεσα στο στελεχος του κοτσαδορου.
Να βαλω φλογιστρο φοβηθηκα, γιατι καπου εκει κοντα πρεπει να ειναι το ρεζερβουαρ.
Κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω;
Επιεικώς απαράδεκτο για τα λεφτά της.Σήμερα στην θάλασσα ή αδιάβροχη θήκη της gopro έμπασε νερά.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση μήπως και σώσουμε κάτι από κάμερα, μπαταρία κάρτα sd;
View attachment 184594
Ετσι κι αλλιως θα οξειδωθουν καποια πραγματα λογω του θαλασσινου νερου.Και κινητο που ειχε πεσει στο νερο, επανηλθε...
Παντως, αν ειναι αλατονερο, ισως καποια πραγματα πρεπει να τα ξεπλυνεις. Π.χ. την καρτα μνημης εγω θα την ξεπλενα.
Επισης, εχω την αισθηση οτι βοηθαει να το στεγνωσεις πιο γρηγορα, με πιστολακι ή κατι τετοιο (χωρις να το παρακανεις και λιωσεις τιποτε), ισως γιατι δεν προλαβαινουν να σκουριασουν επαφες κτλ.
Και τι να τους γραψει ρε Κυρ? ... θα του απαντησουν οτι δεν εκλεισε καλα ή ανοιξε το αδιαβροχο κουτι, που ειναι ευθυνη του χρηστη.Επιεικώς απαράδεκτο για τα λεφτά της.
Ξεκινά να γράφεις μειλ προς την εταιρεία.
Κοψιμο με δισκο πρωτα περιμετρικα και εποιτα βγαλσιμο προσεκτικα με κύρτοκαλεμο...Παιδιά ποιες οι πιθανότητες να βγει ένα πλακάκι χωρίς να σπάσει;
Αρχικά κόβεις αρμούς και έπειτα;
Και τι να γράψω βρε Κυριάκο.Επιεικώς απαράδεκτο για τα λεφτά της.
Ξεκινά να γράφεις μειλ προς την εταιρεία.
θα δω, χρειαζεται μερεμετι σε υδραυλικαΚοψιμο με δισκο πρωτα περιμετρικα και εποιτα βγαλσιμο προσεκτικα με κύρτοκαλεμο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.