Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα, ξέρουμε πως μπορούν να αφαιρεθούν απο ντουλάπια κουζίνας τα προστατευτικά ανοίγματος απο παιδιά χωρις να καταστραφεί η μελαμίνη ? Είναι κολλημένα τόσο γερά που πήγα να τα κουνήσω και νόμιζα οτι θα φύγει μαζί και ο τοίχος.....Το θέμα είναι οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει βάλει άπειρα απο δαύτα

κοβεις το αφρωδες κολλητικο απο πισω με φαλτσετα για να φυγει το πλαστικο...μετα διαλυεις την κολλα τους με νεφτι...

κοβεις το αφρωδες κολλητικο απο πισω με φαλτσετα για να φυγει το πλαστικο...μετα διαλυεις την κολλα τους με νεφτι...
ευχαριστώ για την απάντηση σου, δεν θα χαλάσει την γυαλάδα της μελαμίνης το νεφτι?

Οχι νέφτι, αφαιρετικο αυτοκόλλητων θα βάλεις.
Όπως αυτό.

Πολλοί ισχυρίζονται πως δουλευει και το wd40.
Εδώ από το ίδιο του το σάιτ.

Γεια σου φιλε
Τι εκτυπωτη εχεις για να βγαλεις μετρα απο το αρμοκαλυπτο?
Και σχεδιο να βρεις, δεν συμφερει, γιατι θα θες τριψιμο, στοκαρισμα και βαψιμο.
Καλυτερα να το αγορασεις
Θανάση τις γωνίες θέλει με το καπάκι που ειναι σχετικά μικρά κομμάτια.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τις συγκεκριμένες γωνίες γιατί είναι παλιό το σχέδιο, έτσι μου λένε.
Απλά μου φαίνεται θα αναγκαστώ να αλλάξω όλο το αρμοκαλυπτο στον πάγκο της κουζίνας.
Ευχαριστώ
Βάλε μια φωτο για να ξέρουμε επ ακριβώς γιατί μιλάμε..
Μόνο έτσι μπορούμε να σε βοηθήσουμε..

Έτσι ακριβώς...
Έχω βγάλει πολλά τέτοια σε φυλλα που είναι να βαφτουν....
Εγώ και διαλυτικο βάζω ορισμένες φορές όταν η κόλλα είναι δυνατή..
..και το ζέσταμα κάνει δουλειά...Αλλά με προσοχή...
Τα αφαιρετικά κόλλας υπόσχονται πολλά άλλα δεν κάνουν δουλειά για μένα.

Το καθαριστικό κόλλας που έβαλε παραπάνω ο Κυριάκος το έχουν και στα leroy αν σε βολεύει.
Βέβαια το έχουν λίγο ακριβότερα

Παρεμπιπτοντως, το Lidl βγαζει δυο παρα πολυ καλα αφαιρετικα υπολειμματων κολλας -και οχι μονο.

Με ουδετερο PH και μη διαβρωτικο για τις επιφανειες, οπως αναγραφει.
mnOhIpmh.jpg

Το αριστερο ειναι σε σπρευ που το εφερνε παλαιοτερα και το δεξι μπουκαλι που το φερνει τωρα αντι του σπρευ.
Το σπρεϋ εχει εντονη μυρωδια (οχι διαλυτου, μαλλον σαν λεμονι) και ειναι πολυ πιο βολικο απο το τζελ στο μπουκαλι που πρεπει να το απλωσεις.
Επισης το σπρέϋ μου φαινεται λιγο πιο ισχυρο απο το τζελ το οποιο ομως εχει πιο ηπια μυρωδια. Και τα δυο τα βρισκω λιαν αποτελεσματικα.

• Like
Reactions: dk31
Βάλε μια φωτο για να ξέρουμε επ ακριβώς γιατί μιλάμε..
Μόνο έτσι μπορούμε να σε βοηθήσουμε..

Τις πλαστικές γωνίες θέλω, όχι το αρμοκαλυπτο
Ξανά ανεβάζω φωτογραφίες

Attachments

• 20220103_185812.jpg
    20220103_185812.jpg
    4.1 MB · Views: 24
  • 20220103_185738.jpg
    20220103_185738.jpg
    3.9 MB · Views: 24
Τρομερή δουλειά στην αφαίρεση uπολυμάτων κ;oλλας και αυτοκόλλητων κάνει το γνωστό σε όλους μας WD-40... ;)

Ξανά ανεβάζω φωτογραφίες

Ορίστε...Δεν ξέρω εάν σου κάνει 100%..

Ξανά ανεβάζω φωτογραφίες
Η καλυτερη και πιο σωστη λυση ειναι να το αλλαξεις ολο για να μην ταλαιπωρεισαι !

Δεν θα βρει το ιδιο χρωμα με αυτο που εχει και θα φαινεται ασχημο μαλλον