Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Σε σαλονι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι δεν ειπα και το καλυτερο, θελει το μεσημερι να το κλεινει και το απογευμα-βραδυ να το ανοιγει!

Πες της να ψάξει να βρει το ραβδάκι του Χάρρυ Ποτερ.
Αμέσως καλύτερη εναλλακτική, αντηλιακες μεμβράνες 3Μ

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά έχει αγοράσει κάνεις κανένα καλό ασανσέρ για ντουλάπα (δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται έτσι είναι ένας μηχανισμός που κατεβαζεις όλα τα ρούχα που έχεις ψηλά στην ντουλάπα μαζι με την σωλήνα που τα κρατάει) έχει το Leroy αλλά ψάχνω κάτι πιο ποιοτικό και γερό.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχει αγοράσει κάνεις κανένα καλό ασανσέρ για ντουλάπα (δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται έτσι είναι ένας μηχανισμός που κατεβαζεις όλα τα ρούχα που έχεις ψηλά στην ντουλάπα μαζι με την σωλήνα που τα κρατάει) έχει το Leroy αλλά ψάχνω κάτι πιο ποιοτικό και γερό.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που είσαι ρε Αχιλλέα??????

Μεταφορά των γνώσεων που πήρα από τον Αχιλλέα.
Πολύ καλό είναι το Amboss 500 στα ίδια λεφτά και λίγο πιο φθηνό της Emuca (έχει και φρένο αυτό αλλά amboss δεν είναι) Επίσης αυτά είναι για συγκεκριμένα κιλά δεν είναι για όσα πιο πολλά χωρανε οπότε προσοχή πόσο τα φορτωνετε.

Μολις ειδα οτι σκυλος εκοψε το καλωδιο απο την αντλια στο πηγαδι .δεδομενου οτι το καλωδιο ειναι μονιμα σε εξωτερικο χωρο ,ποια η καλητερη μεθοδος να το ξαναενωσω;;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μολις ειδα οτι σκυλος εκοψε το καλωδιο απο την αντλια στο πηγαδι .δεδομενου οτι το καλωδιο ειναι μονιμα σε εξωτερικο χωρο ,ποια η καλητερη μεθοδος να το ξαναενωσω;;

Αρχισαν τα προβληματα με τον σκυλο βλεπω και ακομα εισαι στην αρχη,εχεις να φτιαχνεις ζημιες απο τον σκυλο ορεξη να εχεις
Παλι καλα που δεν επαθε ηλεκτροπληξια ο σκυλος σου.

θα παρεις μια κλεμα θα ενωσεις τα κομενα καλωδια μετα θα φασκιωσης καλα την ενωση με μονωτική ταινία και μετα θα φασκιωσεις καλα με λαστιχοταινια πανω απο την μονωτικη και ετσι θα ειναι super αδιαβροχη η ενωση.

Last edited:
Ασε σακη απο ζημιες χαμος ! Δεν ειχε ρευμα ευτυχως δεν ηταν στη πριζα.με κλεμα θα εινα λιγο κουμουτσα νομιζω .η λαστιχοτενια ειναι καλη φαση νομιζω , πηρα μια πριν καμμια δεκαρια μερες νομιζω απ τον λιντλ να υπαρχει και τωρα νομιζω θα βολεψει

Βαλτο σε σωληνα σπιραλ βαρεος τυπου και ενωσε το ειτε με κος, ειτε στριφτα μεταξυ τους καθε αγωγο. Μονωση το καθε αγωγο μονο του με μονωτικη, επειτα συνολικα λαστιχοταινια και τελευταια στρωση μονωτικη ταινια παλι.

ΥΣ εχει και μεταλλικα σπιραλ, καταλληλα δια σκυλησια δοντια...

Κάνε ότι διαλέξεις από τα αποπάνω Βασίλη (εγώ θα το πέρναγα και μέσα σε κάνα ρετάλι σιδερένια ύδρευσης) και μετά καλύτερα θάψε το χώμα.
Το χόμπυ αυτό λίγο θα κρατήσει είναι μικρούλης ακόμα στρώνει δοντάκια ...μετά θα βαριέται. Πάρε του και 1-2 κόκαλα από μοσχαρίσιο πόδι.

Ευχαριστω παιδια μαλλον το σπιραλ ειναι καλη λυση ! Τι να τον κανω ειναιβοηθος μαστορα και κανει ζημιες ακομη!! Χα χα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρηστο δεν μου εχει ερθει π.μ.

Προσπαθησε να του το κοψεις τωρα που ειναι αρχη. Αν παγιωθουν τωρα "κακες" και επικινδυνες συνηθειες, θα ειναι δυσκολο μετα.
Η αρχη ειναι οτι οταν του στερουμε κατι, δινουμε κατι ως ανταλλαγμα καλυτερο.
Προσοχη στο timing -ειναι σημαντικο-μην περασουμε λαθος μυνημα. Π.χ. θα κερδισω κατι καλο, οταν δαγκωσω το καλωδιο->δαγκωνω το καλωδιο συνεχεια οταν με βλεπει ο Βασιλης. Η ο Βασιλης μου φωναζει, με βρεχει, τρομαζει οταν με βλεπει να μασαω το καλωδιο, οποτε και εγω θα το κανω οποσδηποτε στα μουλωχτα, οταν εχω ξεφυγει της προσοχης του.
Επισης το, εχει δαγωσει το καλωδιο "καποια στιγμη", το βλεπουμε μετα, και του το δειχνουμε και βαζουμε τις φωνες δεν θα δουλεψει ποτε. Οτι διορθωνεις το κανεις την ιδια στιγμη, αλλιως ΔΕΝ θα εχει αποτελεσμα, καθως ο σκυλος μπορει να μπερδευτει και να μην καταλαβαινει γιατι τον διορθωνεις, και σε επαναλαμβανομενες τετοιες περιπτωσεις ειναι πιθανο να περασει το μυνημα οτι εισαι ενας παλαβος που φωναζεις χωρις συγκεκριμενο λογο, και καλυτερα ειναι να σε αποφευγω γενικα, και να κανω οτι κανω στα μουλωχτα.

Σε ολα μεταξυ σας πρεπει να εισαι πολυ συγκεκριμενος (στην γλωσσα του) στην αρχη μεχρι να ανοιξουν καθαροι διαυλοι επικοινωνιας και κατανοησης μεταξυ σας. Θεωρησε οτι εχεις να κανεις με ενα 3χρονο. Υπομονη, (οσο και αν σου φαινεται οτι δεν τα περνει τα γραμματα) και συνεχης επαναληψη. Και μια στιγμη, ως εκ θαυματος, θα σε αφησει αφωνο.

Τωρα αν αλλαζει απο νεογιλα (τα μικρα και πολυ μυτερα δοντια) σε κανονικα, θελει παντα κατι να μασαει (αλλα και εδω δεν αφηνεις να παγιωθει μασημα εκει που δεν πρεπει), οποτε εισαι παλι stand by, του σταματας το καλωδιο και του δινεις ενα δελεαστικοτερο μασουλητηρι, κατευθυνοντας το τελικα μονο σε αυτο.
Για το κοκκαλο που λεει ο Νικος συμφωνω, αλλα αναλογα και με το μεγεθος του σκυλου, γιατι το ποδι απο μοσχαρι ειναι χοντρο σχετικα. Αν ειναι κανα Presa 40κιλο κουταβι οκ, το τσακιζει κανονικα. Παντως μαθε το και σε καποιο καλο "δερματοειδες" μασουλητηρι, γιατι ειναι πιο ευκολα να τα βρεις.
Οι ζημιες (απο την δικη μας οπτικη γωνια), προκαλουνται επισης απο αγχος αποχωρισμου (το πρωτο μισαωρο μετα την απουσια μας), βαρεμαρα, και εκτονωση συσωρευμενης ενεργειας. Τα κουταβια εχουν "εκρηξεις" ενεργειας καθε 2 με 3 ωρες, και μετα υπνο.
Και ως γνωστον στους "σκυλαδες", καλος σκυλος ειναι ο κουρασμενος σκυλος!!!!!!

Last edited:
Καλημέρα.
Λέω να φτιαξω κάτι παρόμοιο για το κολωνατο που πήρα πρόσφατα. Ξέρει κανείς να μου πει που θα βρω και πώς ζητάω αυτές τις ράγες που χρησιμοποιεί για να φωλιάζουν μέσα τα εξάγωνα κεφάλια ή οι καροβιδες;
https://youtu.be/sMZ0_jg8WUE
(Διόρθωσα το λινκ, εδώ είναι που χρησιμοποιεί ράγες)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Βλέπω ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τις ράγες στήριξης που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί,που μέσα τους χρησιμοποιούνται ειδικά παξιμάδια τύπου ρόμβου,για να κοντράρουν στα πλαϊνά της ράγας όταν σφίγγουν. Θα τις βρεις σε διάφορα μεγέθη και μήκη σε μεγάλα καταστήματα για υδραυλικούς.
https://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD&espv=2&biw=1024&bih=653&tbm=isch&imgil=jYvvtkoH9TXcDM%253A%253B7N8jOSesGMTxjM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.savvidis-sa.gr%25252F%25253Fpage_id%2525253D34&source=iu&pf=m&fir=jYvvtkoH9TXcDM%253A%252C7N8jOSesGMTxjM%252C_&usg=__pZ__Gq67ABPT6ZZhJyNr1j-zlr0%3D&ved=0ahUKEwik5K-8yKTOAhUJUhQKHbMEAXcQyjcIQA&ei=I4ihV-TGD4mkUbOJhLgH#imgrc=jYvvtkoH9TXcDM%3A