...και έτσι έγινε...Κάτι τέτοιο..;
View attachment 242664
..που θα περαστει και από τις βίδες μάλλον..
View attachment 242665

...και πιάστηκε σε 4 σημεία..

...και έτσι έγινε...Κάτι τέτοιο..;
View attachment 242664
..που θα περαστει και από τις βίδες μάλλον..
View attachment 242665
Μήπως ξέρει ξανένας πως δουλεύει αυτή η σαχλαμάρα που πήρα απο Temu?
Σε παρα πολλες περιπτωσεις σε κινητηρες σφιγουν σε Χ ροπη και επειτα θελει ακομα 90 μοιρες.Εντελώς άχρηστο δηλαδή…![]()
καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω:
έχω παρατηρήσει ότι σε ένα δωμάτιο το ξύλινο πάτωμα έχει φουσκώσει δίπλα στη ντουλάπα. από την άλλη πλευρά του τοίχου υπάρχει μια βρύση μπαλκονιού. υγρασία δε φαίνεται πουθενά σε τοίχο. μπορώ κάπως να αποσυναρμολογήσω το κουτί της ντουλάπας για να φανεί η κατάσταση του πατώματος εκεί;
View attachment 242956View attachment 242957
δοκίμασα να ξεβιδώσω αυτές τις βίδες που φαίνονται στη βάση του κουτιού αλλά βλέπω ότι υπάρχει ακόμα μια βίδα κάτω αριστερά. αν τη βγάλω απλά τραβάω τη μελαμίνη και θα βγει; επίσης θα ήθελα να βγάλω την πλαϊνή μελαμίνη για να δω την κατάσταση του τοίχου, αυτό γίνεται ή πρέπει να αποσυναρμολογηθεί όλο το κουτί και χρειάζεται ουσιαστικά λύσιμο η ντουλάπα;
τα πόδια εννοείς ότι δεν πρέπει να αφαιρεθούν;
αριστερα απο αυτο το κουτί είναι ο τοίχος που θέλω να επιθεωρήσω:
View attachment 242966
φαίνονται και κάποια μικρά καρφιά, ίσως αυτά είναι για να μην κάνει κενά. αν βγαλω τη βιδα στον πρασινο κύκλο (και κάποιες πιο πάνω) θα μπορεσω να βγάλω τη μελαμίνη ή θα καταρρεύσει όλη η ντουλάπα; η ντουλάπα είναι τεράστια, πιάνει όλο τον τοίχο του δωματίου (7 φύλλα πλάτος) και θέλω να δω αν μπορώ να βγάλω ένα μικρό κομμάτι για να δω τι γίνεται από πίσω αντί να βγει ολόκληρη...
Προσπάθησε να βγάλεις όλο το ξύλινο σοβατεπί κατά μηκος της ντουλάπας...καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω:
έχω παρατηρήσει ότι σε ένα δωμάτιο το ξύλινο πάτωμα έχει φουσκώσει δίπλα στη ντουλάπα. από την άλλη πλευρά του τοίχου υπάρχει μια βρύση μπαλκονιού. υγρασία δε φαίνεται πουθενά σε τοίχο. μπορώ κάπως να αποσυναρμολογήσω το κουτί της ντουλάπας για να φανεί η κατάσταση του πατώματος εκεί;
View attachment 242956View attachment 242957
δοκίμασα να ξεβιδώσω αυτές τις βίδες που φαίνονται στη βάση του κουτιού αλλά βλέπω ότι υπάρχει ακόμα μια βίδα κάτω αριστερά. αν τη βγάλω απλά τραβάω τη μελαμίνη και θα βγει; επίσης θα ήθελα να βγάλω την πλαϊνή μελαμίνη για να δω την κατάσταση του τοίχου, αυτό γίνεται ή πρέπει να αποσυναρμολογηθεί όλο το κουτί και χρειάζεται ουσιαστικά λύσιμο η ντουλάπα;
Το ξύλινο βερνικομενο είναι σοβατεπι και από πίσω ειναι η ξυλινη μπάζα..η μπάζα επειδή είναι ξύλινη είναι λουστραρισμένη και αυτή όπως το πάτωμα και δεν ξεκολλάει εύκολα. θέλει κόψιμο/χάραγμα εκεί που ενώνει με το πάτωμα για να βγει;
Από τα νερά της βρύσης δημιουργείται το πρόβλημα, όχι από την βροχή. Εγώ είχα το ίδιο θέμα με 2 από τις 4 βεράντες, στον εσωτερικό τοίχο ακριβώς πίσω από την βρύση της βεράντας. Ο υδραυλικός δεν βρήκε διαρροή σε καμία από τις 2 βρύσες και μου είπε ότι είναι κλασσικό το πρόβλημα με τα εξωτερικά σοβατεπί.η ένωση με το μπαλκόνι δε φάινεται να έχει ρωγμή αλλά θα το ψάξω και αυτό το ενδεχόμενο. Το μπαλκόνι είναι καλά προστατευμένο από βροχή κλπ και βρέχεται σπάνια και μια υδρορροή που υπάρχει δε φαίνεται να έχει πάθει κάποια ζημιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.