Μάστορες τα φώτα σας!!

Επιτάχυντης.
Από κάπου είχε πάρει ο Χιώτης πρόσφατα.
Κάτι σαν και αυτο

Το μικρό είναι κολλα και το σπρει λογικά ο επιταχυντής?

Ο επιταχυντης σκληραινει την κολλα στιγμιαια αλλα μειωνει σημαντικα την ισχυ της κολλησης.
Ααα ναι??παίζει ρόλο δλδ και η ποσότητα που θα ψεκασεις..

Ειναι επιταχυντης/καταλυτης που στεγνωνει την κυανοακρυλικη κολλα.

Μολις πριν λιγες μερες την παρελαβα και την παρουσιασα στο νημα των παραλαβων.

Ειναι επιταχυντης/καταλυτης που στεγνωνει την κυανοακρυλικη κολλα.

Μολις πριν λιγες μερες την παρελαβα και την παρουσιασα στο νημα των παραλαβων.
Είδα μερικά βίντεο στο YouTube που λέει πως να την κάνεις αλλά μου φαίνεται μεγάλο ψεμα

Είδα μερικά βίντεο στο YouTube που λέει πως να την κάνεις αλλά μου φαίνεται μεγάλο ψεμα

Εδω και πολλα χρονια, κατα καιρους, προσπαθω να φτιαξω δικο μου σπρευ -με οτι διαβαζω στο διαδικτυο- αλλα ποτε δεν καταφερα να πλησιασω ουτε στο ελαχιστο την αποτελεσματικοτητα του συγκεκριμενου σπρεϋ. Οποτε συνεχιζω και παραγγελω απο το ιδιο μαγαζι..

• Like
Reactions: KOSSTV and dim tz
Μαστόρια μου καλημέρα

Γνώριζει κάποιος να μου πει πως διαολο ξεκουσκώνει ο μηχανισμός που κρατά την μετώπη του συρταριου?
1000001011.jpg

1000001003.jpg

Ευρέθη
Έπρεπε να κατεβει το συρτάρι κ να λυθεί σχεδόν όλο

Τρέχα γύρευε τώρα για το αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή πάει πακέτο όλος ο μηχανισμός

Με την ευκαιρία, για να εχει Ψωμί η βιδα να πατήσει, τι προτείνετε? Σιδεροστοκο η ξυλοκολλα με κάνα πριονίδι?

Attachments

• 1000001014.jpg
    1000001014.jpg
    1.2 MB · Views: 25
Aυτο που ειχα κανει σε παρομοια περιπτωση ηταν να σφηνωσω 4-5 οδοντογλυφιδες στην τρυπα μαζι με ξυλοκολλα.
Οταν στεγνωσουν τις κοβεις συριζα και βιδωνεις. Αν θες βαζεις και λιγο πριονιδι με ξυλοκολλα γυρω γυρω.

• Like
Reactions: newbie and dk31
Χμ

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω οξυγονοκοληση αν δεν βρω ανταλλακτικό? Αλλα δεν ξέρω τι είδους μεταλο είναι κ αν σηκώνει αξυγονοκοληση.

Καταλαβα κ γιατί εσπασε. Ο, μην πω, κουζινάς που μου την έφτιαξε βαρέθηκε κ βίδωσε τον μηχανισμό με την μετώπη χρησιμοποιώντας 2 από τις 3 οπές που είχε ο μηχανισμός. Ούτε καν ο γελοίος να πεις ότι βίδωσε τις 2 αυριανές, αλλά την 1η και την μεσαία.
Άνοιξε κλεισε το συρτάρι μετά από 2 χρόνια έκανε το κρακ.
Αυτό λογικα θα έχει κάνει σε όλα τα συρτάρια απλά έσπασε 1ο αυτό που ανοιγοκλεινει πιο συχνα

Thx χιώτης

Last edited:
Τρέχα γύρευε τώρα για το αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή πάει πακέτο όλος ο μηχανισμός

Κάνε μια ερώτηση εδω και εδώ για ανταλλακτικά.

Για την βίδα, εγώ βάζω ουπατ ξύλου (είναι για τέτοιες καταστάσεις) με ξυλόκολλα και πριονίδι ή με κόλλα 2 συστατικών. Τα ουπατ που βάζουμε στους μεντεσέδες δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσουν.

• Like
Reactions: dk31 and nikfor
Καλησπέρα μάστορες.
Μια γνώμη από εσας που γνωρίζετε.
Στο μπαλκόνι υπάρχουν κάγκελα τα οποία είχαν μπει στις βάσεις παλιότερων.
Σε ένα από αυτά (που έχει πάνω του δορυφορικό πιάτο και τρώει ζόρι από τον αέρα) δημιουργήθηκε πρόβλημα και είναι σε αυτή την κατάσταση:

lmgH3c1.jpeg

0OIYPRe.jpeg

2yxmJhe.jpeg

RhIxHMn.jpeg

ID020A0.jpeg

Στο πάτωμα έχει μάρμαρο και εξωτερικά γύψινη μετώπη η οποία έχει ανοίξει κι αυτή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Πως μπορώ να το επισκευάσω; Με σκέτο τσιμέντο θα γίνει δουλειά;

Αυτο ειναι αρκετα σοβαρη ζημια, και ιδιαιτερα εφοσον μπορει να πεσει τιποτα σε κανα κεφαλι και να τρεχεις
Ξηλωμα θελουν κανονικα τα σαθρα να δεις και που εχει προχωρησει