Όχι Αποστόλη...πολύ δύσκολο..!!Για να κολλήσει έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνεται δηλαδή;
Μήπως θυμάσαι από που τα πήρες;
Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον τρίτο όροφο, είναι κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα (να το κάνω μόνος μου) ή θέλει εξειδικευμένο συνεργείο;Όχι Αποστόλη...πολύ δύσκολο..!!
Μάλιστα η γύψινη μετοπή θα έχει πάρει νερό και η βιδα/τζινετι ίσα που θα το συγκρατεί..
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντώνη ότι πρέπει να φύγουν τα σαθρά αφού πρώτα ηλεκτροκολληθει το σίδερο καλά..
Πρώτα πρέπει να δεις εάν έχει "κουφωσει" η γύψινη μέτωπο η κουνιέται για να δεις ότι είναι ασφαλή..Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον τρίτο όροφο, είναι κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα (να το κάνω μόνος μου) ή θέλει εξειδικευμένο συνεργείο;
Ο σιδερας μπορεί να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης ως προς το σίδερο και τι μπορεί να διορθωθεί και τι όχι..Σ' ευχαριστώ Κωστή.
Και σε τι είδους μάστορα πρέπει να απευθυνθώ;
Σε σιδερά (καγκελά); Σε γυψοσανιδά; Σε τι;
Νομίζω ότι ο ΖΑΛΩΝΗΣ είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα, αλλά δυστυχώς για εμένα είναι Γλυφάδα.Και εδώ
![]()
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΥΠΑΤ ΞΥΛΟΥ
Πλαστικά ουπάτ ξύλου σε λευκό χρώμα και από υψηλής ποιότητας υλικά. Χαμηλές τιμές. Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Εύκολη και άμεση παράδοση στον χώρο σας!zalonis.eu
Θέλω να αποφύγω να ανοίξω τρύπες, θα δοκιμάσω με την μονταζόκολλα που λες και θα ενημερώσω.
Δεν υπαρχει ξύλο, η φωτογραφία είναι από το γραφείο μου που ακούμπησα το γατζάκι για να το βγάλω φώτο, τρύπα δεν θέλω να ανοίξω γιατί από πίσω περνάει γραμμή ρεύματος και το εργαλείο που βλέπει αν έχει ρεύμα το σημείο η όχι το έχω αφήσει στο χωριό και δεν θέλω να ρισκάρω.Γιατί να μην ανοίξεις 2 τρύπες; Δεν θέλεις να χαλάσει ο τοίχος;
Αν είναι αυτός ο λόγος, να ξέρεις πως αν βάλεις τα ουπατ 2 χιλιοστά πιο μέσα από την επιφάνεια του τοίχου και θελήσεις κάποτε να αποκαταστήσεις τον τοίχο, βγάζεις τις βίδες, αφήνεις τα ούπατ μέσα στον τοίχο και στοκάρεις με λιγο ελαφρόστοκο και σε 1 λεπτό ο τοίχος γίνεται όπως ήταν πριν.
Η μονταζόκολλα είναι πολύ πρακτική, αλλά αν θελήσεις να αφαιρέσεις το κομμάτι ξύλου όπως αυτό που έχει βάλει στην από πάνω φωτογραφία ο Μιχάλης, τότε η ζημιά στον τοίχο θα είναι μάλλον μεγάλη και δεν θα διορθώνεται με λίγο στόκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.