Μάστορες τα φώτα σας!!

Mε το Skil θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα. Δυνατο και παναλαφρο. http://www.skileurope.com/gr/el/diy...%CF%81%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%C F%8C/

Προσωπικα για καρεκλες ντιβανια κρεβατια καναπεδες κλπ. χρησιμοποιω τα τελευται χρονια το bosch μπαταριας. Παιρνει συρραπτικα 8-10μμ.
Eδω ενα ρεαλιστικο τεστ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τό έχω καί έχω καρφώσει πολύ πράγμα,καί είμαι ευχαριστημένος

Ευχαριστώ.

Γενικά αποφεύγω να κατηγορώ επαγγελματίες για τις χρεώσεις τους. Όσο θέλουν χρεώνουν.

Αλλά το ίδιο υλικό που θα έβαζε κι αυτός το αγόρασα 90 . Μου ζήτησε 500 για να το τοποθετήσει στις καρέκλες ! Και η διαδικασία από χρόνο και δυσκολία είναι αστεία. Απλές καρέκλες με πλατη κάθισμα και 4 βίδες.

Τέλος πάντων.

Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ.

Γενικά αποφεύγω να κατηγορώ επαγγελματίες για τις χρεώσεις τους. Όσο θέλουν χρεώνουν.

Αλλά το ίδιο υλικό που θα έβαζε κι αυτός το αγόρασα 90 . Μου ζήτησε 500 για να το τοποθετήσει στις καρέκλες ! Και η διαδικασία από χρόνο και δυσκολία είναι αστεία. Απλές καρέκλες με πλατη κάθισμα και 4 βίδες.

Τέλος πάντων.

Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Γιαυτο θα το κανεις μονος σου και θα το χαρεις πιο πολυ και θα γλυτωσεις και πολλαααααα χρηματα!

Σωτήρη όχι απαραίτητα. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν και στην Αμερική 220V, οπότε πολλά μηχανήματα έχουν επιλογή για είτε το ένα είτε το άλλο βολτάζ.

Βασίλη δε γνωρίζω, θεωρητικά είναι παράνομη η πώληση ή/και χρήση dado stacks στην Ευρώπη (λόγω επικινδυνότητας).

Δεν το γνώριζα αυτό με τα 220 στην αμερική....πως γίνεται άραγε ένα μηχάνημα 1500W για παράδειγμα να μπορεί να λειτουργήσει και σε 120V/60Hz και σε 230V/50Ηz δεν μπορώ να καταλάβω...

νεώτερα από την πόρτα που "πέφτει".
Τελικά έφταιγε ο πάνω μεντεσές , που λόγω της διάβρωσης του Ξύλου της Κάσας από την πολυκαιρία , δεν κάθοταν συνεχώς σταθερά στην θέση του , αλλά σιγά σιγά με το αναίγω- κλείνω της πόρτας και το Βάρος της , "γλυστρούσε" από την θέση του , με αποτέλεσμα η πόρτα να "πέφτει".
Είχε βάλει και το χεράκι του ο μαστοράντζας στην τοποθέτηση γιατί του είχε ανοίξει την τρύπα στερέωσης (προφανώς δεν του ταίριαζαν οι τρύπες μεντεσέ - κάσας , όπως μου είπαν από τον Λυγνό ) δέστε την φωτό https://postimg.org/image/dbaev55ex/
Αλλάχθηκε ο μεντεσές , να δούμε τα αποτελέσματα.
Να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις και συμβουλές .

Λοιπόν μαστόρια όλου του forum ενωθείτε! Σχεδιάζω επόμενο project και θέλω να το πάμε παρέα.

Project: Καθρέπτης μπάνιου με ντουλάπι.
Υλικό: Μελαμίνη λευκή
Εργαλεία: :laugh:
Σχέδιο: Απλό, καθρέπτης αριστερά και δεξιά ντουλαπάκι.

Αν δεν σας κάνει κόπο ρίχτε τις ιδέες σας και τυχών προβλήματα-δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω. Από εργαλεία τι είναι απαραίτητο;

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Λοιπόν μαστόρια όλου του forum ενωθείτε! Σχεδιάζω επόμενο project και θέλω να το πάμε παρέα.

Project: Καθρέπτης μπάνιου με ντουλάπι.
Υλικό: Μελαμίνη λευκή
Εργαλεία: :laugh:
Σχέδιο: Απλό, καθρέπτης αριστερά και δεξιά ντουλαπάκι.

Αν δεν σας κάνει κόπο ρίχτε τις ιδέες σας και τυχών προβλήματα-δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω. Από εργαλεία τι είναι απαραίτητο;

Καλημέρα,
Για εμένα, καλύτερα να μην βάλεις μελαμίνη στο μπάνιο (υγρασία, υδρατμοί κλπ).

Βλέπε φωτο με tools από την "φίλη μου" την Anna White.
Όπου Kreg Jig, βάλε το σύστημα της Wolfcraft των τυφλών βιδών & θα σε καλύψει.

Παππούς Κ.

Το ντουλαπακι δυστυχως θελει απαραιτητως δισκοπριονο παγκου, η κατ'ελαχιστον δισκοπριονο χειρος με οδηγο. Με σεγα χειρος/πριονι θα ταλαιπωρηθεις ..
Μετα θες μια γωνια μαραγκου, μετροταινια/χαρακα, διαφορους σφιγκτηρες και ενα δραπανοκατσαβιδακι. Αυτα ειναι τα βασικα..Γιωργο :)

Oντως το σχεδιο ειναι απλο, θα το ευχαριστηθεις και θα μαθεις τα μεγιστα απο αυτο το μικρο project αναφορικα με τις αρχες της ξυλουργικης (κοπες,συνδεσεις,μεντεσεδες,συρταρακια,κορνιζες,κλπ).

Δυστυχώς Παππού Κώστα μελαμίνη για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα κρεμαστά ντουλάπια.

Απ' όσο καταλαβαίνω από το set των εργαλείων που παραθέτεις θα πρέπει να γίνουν μόνο βιδώματα και κολλήματα, όχι καβίλιες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ντουλαπακι δυστυχως θελει απαραιτητως δισκοπριονο παγκου, η κατ'ελαχιστον δισκοπριονο χειρος με οδηγο. Με σεγα χειρος/πριονι θα ταλαιπωρηθεις ..
Μετα θες μια γωνια μαραγκου, μετροταινια/χαρακα, διαφορους σφιγκτηρες και ενα δραπανοκατσαβιδακι. Αυτα ειναι τα βασικα..Γιωργο :)

Oντως το σχεδιο ειναι απλο, θα το ευχαριστηθεις και θα μαθεις τα μεγιστα απο αυτο το μικρο project αναφορικα με τις αρχες της ξυλουργικης (κοπες,συνδεσεις,μεντεσεδες,συρταρακια,κορνιζες,κλπ).

Σκόπευα να μου τα κόψουν έτοιμα, μιας και δεν έχω δισκοπρίονο, αν και στην ανάγκη έχει φίλος.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Δυστυχώς Παππού Κώστα μελαμίνη για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα κρεμαστά ντουλάπια.

Απ' όσο καταλαβαίνω από το set των εργαλείων που παραθέτεις θα πρέπει να γίνουν μόνο βιδώματα και κολλήματα, όχι καβίλιες.

Ότι βολεύει τον καθένα.

http://innovationforgrowth.co/bathr...ration-ideas-with-bathroom-medicine-cabinets/

Μαστόρια καλημέρα,

θέλω τις απόψεις σας/βοήθεια.

Φτιάχνω το γραφείο/εργαστήριο μου και έχω έναν κενό τοίχο από γυψοσανίδα 1,60μ χ 2,6μ.
Μπροστά θα μπει ένα plotter HP 1,50 χ 1,60.

Αυτό που σκέφτηκα είναι κατασκευή με 45χ45 δοκάρια και ράφια από μελαμίνη ή MDF.
Δείτε την εικόνα που ετοίμασα και πείτε καμιά πρόταση..

Danke

Attachments

• default.jpg
    default.jpg
    52.8 KB · Views: 156
Σε βλεπω μια χαρα και διαβασμενο!
Μου αρεσει η βαση κατω περιμετρικα καθως δινει σταθεροτητα.
Η κατασκευη θα ειναι αρκετα βαρια και μπορεις να την στηριξεις στη γυψοσανιδα μονο με δυο μεταλικες γωνιτσες απο πανω, δεξια αριστερα.

Σε βλεπω μια χαρα και διαβασμενο!
Μου αρεσει η βαση κατω περιμετρικα καθως δινει σταθεροτητα.
Η κατασκευη θα ειναι αρκετα βαρια και μπορεις να την στηριξεις στη γυψοσανιδα μονο με δυο μεταλικες γωνιτσες απο πανω, δεξια αριστερα.

Ευχαριστώ,
σκεφτόμουν 2 μεταλικές γωνιές στο ταβάνι για να αποφύγω οποιαδήποτε ζημιά στην γυψοσανίδα.

Υ.Γ. Μόλις πήρα τιμή για δοκαράκι 45χ45 από Ζαφειριάδη και έμεινα κόκκαλο...... 4,70 τα 4,5μ πλανισμένο. (Να δώ πως θα τα μεταφέρο με την κούρσα και μόνο με τις σχάρες :BXVZCBXZ6:

Αντώνης.

χε χε.... είπαμε εγγύηση στις τιμές για εδώ τριγύρω...

αφού έχεις σχάρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα....
εγώ που δεν είχα τον έβαλα και μου το έκοψε στην μέση για να μπορώ να τα βάλω μέσα στο αμάξι....τσίμα τσίμα χώραγα εγώ...3 φύλλα κοντρα πλακέ και 16 μαδέρια 50χ100...