Σωστός ο Βαγγέλης.
Αλλάξουμε έχει και χρωματική απεικόνιση στην μέρα με κίτρινο και την νύχτα με μπλε!
Αλλάξουμε έχει και χρωματική απεικόνιση στην μέρα με κίτρινο και την νύχτα με μπλε!
Σωστα!λοιπόν , αν το ερμηνεύω σωστά , θα "τραβήξεις" όλα τα διακοπτάκια (κίτρινα και μπλέ ) προς το όξω . Θα πατήσεις μέσα τα διακοπτάκια που αντιστοιχούν στις ώρες που θέλεις να λειτουργεί ο αυτόματος και να ανάβουν τα φώτα , ανεξάρτητα από χρώμα . Μόλις τελειώσεις θα δεις τι ώρα δείχνει το ρολόι σου , εκείνη τη στιγμή , και θα χρησιμοποίησεις το τρίγωνο , γυρίζοντας αντίστοιχα όλο τον¨ "τροχό" , κεντράροντας στο τρίγωνο . Άς δώσουν και οι άλλοι συμφορίτες any idea .
Πιο ισχυρό οξύ.[/IMG]![]()
τα λογια ειναι περιττά...
οποιος δεν εχει μυαλό την πατάει. εν πασει περιπτώσει τις εβγαλα τις μπαταριες και με μια βατονετα με λίγο λευκο ξυδι (αντιθετο της αλκαλικης ) στην άκρη κατάφερα ευκολα να καθαρισω το εσωτερικό μαυρο το οποιο είναι πλαστικό. το προβλημα ειναι στο αλουμινενιο καπάκι. το ξυδι δεν εκανε δουλεια. καμια άλλη ιδέα?
Τις εβαλες αναποδα και εβγαλαν υγρα? δεν το πηρες χαμπαρι που δεν δουλευε?Πιο ισχυρό οξύ.
Αφού σισγα σιγά αναβάθμισα τα μικροεργαλεια με facom, knipex, κλπ κλπ είπα να παω στα ηλεκτρικά. Εδώ θελω τα φώτα σας. Ειπα να αντικαταστησω το bosch PSB 650 RE το οποιο θα βγαλω προς πώληση και το εχω χρησιμοποιησει καμια 10αρια φορες στο σπιτι και να παρω το bosch GSB 19-2 RE Professional .
Η χρηση ειναι παντα οικιακή απλά θελω οταν παιρνω κατι να ειναι καλο. Πιστευετε οτι αξιζει μια τετοια αναβαθμιση ή αυτο που εχω ειναι ήδη αρκετα καλό και να παρω ενα τριβειο που δεν εχω καθολου και συγκεκριμενα το bosch GEX 125-150 AVE Professional?
Οπιαδήποτε αλλη προταση δεκτή.
Πιο ισχυρό οξύ.
Αυτό μπορείς να το φτιάξεις και εσύ με τροχισμα ενός ισιου που δεν θέλεις πια και δε σε νοιάζει...Τύπος spanner... Το ψάχνω.
Και εγώ αυτό το bit χρησιμοποίησα για να το ανοίξω χθες γιατί δεν ζέσταινε και δεν είχε συνέχεια η αντίσταση στο όργανο.
Τελικά του έκανα κανονική εγχείρηση.... αντίσταση καμένη οπότε για πέταμα.
Κοίταγα να βάλω σε μια παραγγελία που έχω σε εκκρεμότητα από προμηθευτή και ένα κολλητήρι:
http://www.acdcshop.gr/solderingirons-c-4_21.html
Φτηνό με ενδιαφέρει αλλά να κρατήσει λίγο για ψιλοκολλήσεις εξαρτημάτων όχι επάνω σε πλακέτες.
Υπάρχει καμιά συμβουλή τι να παραγγείλω από κάποιον που τα ξέρει ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.