Μάστορες τα φώτα σας!!

Χρειαζομαι 80αρια αμεσα! Αλλα για λιγες μερες θα εκανα κρατει. Με το group buy ομως θα αργησει.
Παντως αν δεν παρω πολλα κομματια απο εντος, θα ειμαι και γω σε αυτο.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Οι bosch βγαινουν 2,5 η πενταδα.
Λεω να παρω μια 50αδα smkrdex, ε του φουστη ποσο χαλια να ειναι. 0,25 /τμ βγαινουν

Τώρα που λες 25 λεπτά, θυμήθηκα ότι τελευταία φορά 40 λεπτά μου τα έδινε...
Δεν είναι τρομερά αυτό σου λέω αλλά κάνουν δουλειά.
Δοκίμασε μερικά μεμονωμένα καλύτερα ρε μην φορτωθείς τόσα και πάνε στράφι. Τουλάχιστον να παίξεις και με τα νούμερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα χρειάζεσαι άμεσα ?

Τα Bosch έχουν 12.09 ευρώ τα 50α από Amazon.de => Bosch C470 Best for Wood+Paint 125mm Korn 60, 50 Stk. και παρόμοιες τιμές έχουν και άλλα όπως κ40, κ80, κ100, κ180, κ240α, κ320, κ400 σε 50αδες....

Λέω να κάνουμε μια Ομαδική (ακούς Μπάμπη, Κυριάκο ...) μια που αρκετοί έχουμε έκκεντρα 125mm-150mm ...

Και εγώ μέσα για τρυπητά Bosch 125 mm.

Και τρυπανια θα χρειαστω για μεταλλο, hss?

Τα έχει όλα ρε πάνε από εκεί.
Πάρε και λαδάκι ψιλό που θες... Αν θες να σου τα πάρω εγώ γιατί εμένα με κάνει άλλες τιμές...
Πες τι θες και θα τα πάρω και έλα Σάββατο ή όποτε μπορείς να τα παραλάβεις!

Εγω άμεσα θελω 80αρια
Αλλα θελω και 120 καιιμ 240 ισως και ποιο λεπτά. Τεμάχια τόσα που να παλεύεται το συνολικό κόστος.

Εγω άμεσα θελω 80αρια
Αλλα θελω και 120 καιιμ 240 ισως και ποιο λεπτά. Τεμάχια τόσα που να παλεύεται το συνολικό κόστος.

Οι τιμές από http://www.werkzeugalarm.de/ είναι :

τα 50x d125mm-k60 = 10,51 ευρώ
τα 50x d125mm-k80 = 9,84 ευρώ
τα 50x d125mm-k100 = 8,99 ευρώ
τα 50x d125mm-k120 = 9,67 ευρώ
τα 50x d125mm-k180 = 8.84 ευρώ
τα 50x d125mm-k240 = 8,99 ευρώ
τα 50x d125mm-k320 = 8,99 ευρώ

Άρα αν πάρει κάποιος μία δεκάδα από το καθένα νούμερο η τιμή βγαίνει στα 13.18 ευρώ τα 70 γυαλόχαρτα συν τα όποια μεταφορικά.
Πολύ καλή τιμή.
Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη να τον πιέσουμε να μας κάνει καλύτερη τιμή γιατί ενδίδει εύκολα ο φίλος μας ο Εργαλειοσυναγερμός.

Εγώ είμαι μέσα για μία 10άδα απ όλα!

Εγω που δε βρισκω εδω θελω περισσοτερα,αν γινει η αγορα ειμαι μεσα..Και υποθετω πως θα χρειαστω και αλλα πραγματα..

Να μην ξεπεράσουμε όμως το 500άρικο για να μην δημιουργήσουμε θέμα στον Γιάννη. :)
Οπότε από μένα μόνο γυαλόχαρτα και κανένα ψιλομπιχλιμπίδι αν βρω.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Άρα αν πάρει κάποιος μία δεκάδα από το καθένα νούμερο η τιμή βγαίνει στα 13.18 ευρώ τα 70 γυαλόχαρτα συν τα όποια μεταφορικά.
Πολύ καλή τιμή.
Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη να τον πιέσουμε να μας κάνει καλύτερη τιμή γιατί ενδίδει εύκολα ο φίλος μας ο Εργαλειοσυναγερμός.

Και εγώ μία από τα ίδια.

Μήπως να μεταφερθεί στο "Ομαδική Αγορά από Amazon (Ευρώπη), εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Μέλη."

Last edited:
Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Πολύ καλή τιμή.

Τι δεκαδα ρε? 500 φιλα ανα νουμερο τι θα τα κανεις?
700 λογαριασμο?

Εμένα πάντως μια δεκάδα από το κάθε είδος δεν μου φτάνουν παιδιά.
Θέλω μισό κουτί από 120,180,240,320.
Για να δούμε.

Τωρα το επιασα...
:grinning-smiley-043
Και μια δεκαδα δεν θελω...
Μισο κουτι απο τα κυριως νουμερα τουλαχιστον.

Εμένα πάντως μια δεκάδα από το κάθε είδος δεν μου φτάνουν παιδιά.
Θέλω μισό κουτί από 120,180,240,320.
Για να δούμε.

Αχόρταγο πλάσμα!!! :P

Τι δεκαδα ρε? 500 φιλα ανα νουμερο τι θα τα κανεις?
700 λογαριασμο?

Τωρα το επιασα...
:grinning-smiley-043
Και μια δεκαδα δεν θελω...
Μισο κουτι απο τα κυριως νουμερα τουλαχιστον.

Αφού είσαι άφανος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γιατί δεν δοκιμάζεις με κανονικό τεφλόν;
Εγώ αυτό θα έκανα, θα δοκίμαζα κανονικό τεφλόν, ταινία ή κορδονάκι, ακόμα και κανάβι. Με το υγρό τεφλόν θα βιδώςει εύκολα μέχρι τέρμα που θες αλλά το φοβάμαι λίγο, αν δεν το πετύχεις με την πρώτη και στεγνώσει δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βγαίνει μετά.

Πλαστικό και μεταλλικό σπειρωμα φωνάζει για ταινία τεφλον!
Για υγρό τεφλον ελάχιστα έχουν πιστοποίηση για πόσιμο νερό.

τελικα ειπα να δοκιμάσω με κανονικό τεφλον ταινία οπως λέτε. μεχρι στιγμης δεν εχω καμια διαρροή, βίδωσα μεχρι τερμα, μέτρησα και την πιεση, ολα οκ.
ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αλεξανδρε το μετεφερα εδω φιλε
http://avclub.gr/forum/showthread.php/120433-Εργαλεία-Κήπου?p=1057592479#post1057592479

Εχουμε αυτουσιο τοπικ για "εργαλεια κηπου"
Εκει θα βρεις πολλες πληροφοριες και ηδη εχεις απαντησεις!

Μπήκα και εγώ στο νήμα κήπου, έγραφε καφενείο, και πόσταρα για τρύπημα τοίχου... :flipout:

Θέλω να ανοίξω μια αρκετά μεγάλη τρύπα σε τοίχο, πάχους κάπου 39 εκατοστά σύνολο (σοβάς, τσιμεντόλιθος, dow, τούβλο, σοβάς). Το πρόβλημα είναι η διάμετρος, πρέπει να περάσω 6 δορυφορικά καλώδια, 1 ρεύματος, και 2 κεραίας. Πώς θα ανοίγατε τέτοια τρύπα;

Εγώ σκεύτομαι με ένα τρυπάνι, αλλά το μεγαλύτερο τρυπάνι που έχω είναι ένα SDS-plus, Φ18, 40 εκ. μήκος. Πήγα μια βόλτα από πράκτικερ, και ξαναγόρασα το ίδιο που είχα τελικά.
Που βρίσκουμε με μεγαλύτερη διάμετρο;
Υπάρχει άλλος τρόπος;

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Γιατι δεν κανεις δυο-τρεις τρυπες με αυτο που εχεις?
Δυο για τις κεραιες και μια για το ρευμα.
Ειναι μεγαλη διαμετρο, θελει sds max και αν. Πας καλυτερα για ποτηροκορονα αλλα παλι σε sds max.