![]()
με αυτο, τι κοβουμε;
εχει μονον 500 ευρα....χιωτης;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
:idea:
![]()
Φιλε μου το 1.30 ειναι συμπαθητικο, οι 60 ποντοι ομως γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ λιγοι κ αφου πας απ την αρχη δωστου λιγο παραπανω.
![]()
Αυτος ειναι ο παγκος με ροδακια που ακομα δεν εχω τελειωσει κ ειναι 1x1 ακριβως και θα κολλησει γωνια με τον παγκο του ρουτερ που ναι 60 ποντους οποτε με βυθισμα του ρουτερ θα ανοιγει στο 1,60x 1,00
Το 5αρι στρατζαριστο που λες σε υπερκαλυπτει μη πας σε 6αρι
Καλησπέρα στα μαστοριά του Φόρουμ μας.
Μια Βοήθεια παρακαλώ στον ....χαροκαμένο!!!
Βάλαμε καινούργιο πάγκο στην κουζίνα μαύρου χρώματος και γυαλιστερό παρακαλώ.
Δηλ ότι χειρότερο μπορεί να διαλέξει άνθρωπος το έκανε σε ενα δευτερόλεπτο.....η στεφάνοσον
Ότι έγινε έγινε και τώρα ζήτω την συμβουλή σας,αφού σας αναφέρωτα πρώτα οτι ήδη ο παγκος έχει γίνει μ@υνι καλλιγραφίας!!!!
Υπάρχει κανένα υλικό που μπορώ να τον περάσω από πανω, ώστε να σταματήσει εδώ το κακό και να πάψουμε να φοβόμαστε να ακουμπήσουμε χαρτοπετσέτα???:jester:
Έχω σκεφτεί δυο εκδοχές.
1)σμάλτο που βάζουν στις μπανιερες και
2)εποξειδική ρητίνη διάφανη
Το θεμα είναι1) αν στρώνουν όμορφα 2)αν μπορούν να πιάσουν πανω στον πάγκο 3)αν αυτά τα υλικά είναι συμβατά με τον πάγκο (φοβάμαι μπας και τον διαβρωσουν ή τον ζαρωσουν) και 4) μην είναι τίποτα δηλητήρια.
Έχει κανείς φιλος άποψη για τα παραπάνω ή ,ακόμα καλύτερα ,κάτι καλύτερο να μου προτείνει???
Γενικα οι γυαλιστεροι παγκοι ειναι πολυ ευαισ θητοι. Και δυστυχώς δεν υπάρχει μια λύση σοβαρή και με διαρκεια
Καλά αν είναι να βγει ο πάγκος να μπει κοριαν μπορούν να βάλουν και έναν πάγκο σαγρε με 150 ευρώ
αυτά είναι οι π@παριές των κουζινάδων.
Λάκες και ακρυλικές λάκες, όχι δεν χαράζει, όχι δεν κάνει και τρίχες απ αυγά.
Κουζίνα είναι. Εχει τουλάχιστον 15 χρόνια ζωής και γίνεται επάνω της π@πης.
Αλλά το μόνο που νοιάζονται είναι να πουλήσουν.
Όλα χαράζουν.
Και μελαμίνες, και φορμάικες και mdf και γυαλί και duropal και corian και γρανίτες.
Απλά κάποια λιγότερο, κάποια άλλα περισσότερο.
Τώρα Μιχάλη τον ήπιες.]
Αλλάξτε την σήμερα.
Πάρτε το απόφαση.
Από δώ και πέρα όλο χειρότερη θα δείχνει και σε λίγο καιρό θα αρχίσει και να ποτίζει.
Η δικιά μου από duropal που την βάλαμε πριν 16 χρόνια έχει αρχίσει και λεκιάζει πχ από λεμόνι ή λάδι ή δεν ξέρω τι άλλο, και σε ένα σημείο που βόλευε και ανοίγουμε φύλλο για πίτα, έχει σχεδόν αλλάξει χρώμα. Και ήταν το πιό ακριβο duropal.
Πάντως οι χαρακιές φεύγουν τοπικά ίσως με καθαριστικό κεραμικών εστιών ή με μπράσο.
Αλλά όπως είναι καινούργιο δεν νομίζω να ξαναγίνει ποτέ, ή να αντέξει πάνω από μήνα.
Συμφωνω απολυτα.αυτά είναι οι π@παριές των κουζινάδων.
Λάκες και ακρυλικές λάκες, όχι δεν χαράζει, όχι δεν κάνει και τρίχες απ αυγά.
Κουζίνα είναι. Εχει τουλάχιστον 15 χρόνια ζωής και γίνεται επάνω της π@πης.
Αλλά το μόνο που νοιάζονται είναι να πουλήσουν.
Όλα χαράζουν.
Και μελαμίνες, και φορμάικες και mdf και γυαλί και duropal και corian και γρανίτες.
Απλά κάποια λιγότερο, κάποια άλλα περισσότερο.
Τώρα Μιχάλη τον ήπιες.]
Αλλάξτε την σήμερα.
Πάρτε το απόφαση.
Από δώ και πέρα όλο χειρότερη θα δείχνει και σε λίγο καιρό θα αρχίσει και να ποτίζει.
Η δικιά μου από duropal που την βάλαμε πριν 16 χρόνια έχει αρχίσει και λεκιάζει πχ από λεμόνι ή λάδι ή δεν ξέρω τι άλλο, και σε ένα σημείο που βόλευε και ανοίγουμε φύλλο για πίτα, έχει σχεδόν αλλάξει χρώμα. Και ήταν το πιό ακριβο duropal.
Πάντως οι χαρακιές φεύγουν τοπικά ίσως με καθαριστικό κεραμικών εστιών ή με μπράσο.
Αλλά όπως είναι καινούργιο δεν νομίζω να ξαναγίνει ποτέ, ή να αντέξει πάνω από μήνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.