Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Το πολυτρύπανο τι είναι?

Αν κατάλαβα κι εγώ καλά (δεν είμαι της δουλειάς) είναι μηχάνημα με 30-40 τρυπάνια (αριστερόστροφα/δεξιόστροφα) για να τρυπάς ανα πχ 2,3,5 πόντους ταυτόχρονα

_________________53c4f46bd4fb0.jpg

Κύριοι αυτή εδώ η μάσκα λέει τίποτα;
Τι θέλω γιατί θα χρειαστεί να βάψω με σπρέι κάποιους σωλήνες, κουτιά πλαστικά κι άλλα πραγματάκια μέσα στον Ιούλιο.

Απο τα γραφόμενα απο κάτω κι απο φωτογραφίες απο άλλους που έχουν αγοράσει δε φαίνεται να είναι μαϊμού.
Βεβαία κι εμένα η τιμή με παραξενεύει, αλλά...

Η γνήσια 3Μ κοστίζει 70 ευρώ, οπότε αποκλείεται αυτή να είναι...
Με αυτά δεν παίζουμε, μία καλή 3M αυτού του στυλ κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ και πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά.
Την χρησιμοποιώ κατά κόρον ακόμα και με βερνίκια διαλύτου και κάνει εξαιρετική δουλειά.

Η γνήσια 3Μ κοστίζει 70 ευρώ, οπότε αποκλείεται αυτή να είναι...
Με αυτά δεν παίζουμε, μία καλή 3M αυτού του στυλ κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ και πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά.
Την χρησιμοποιώ κατά κόρον ακόμα και με βερνίκια διαλύτου και κάνει εξαιρετική δουλειά.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες κι έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Το θέμα είναι οτι θα τη χρειαστώ 1 άντε βαριά 2 φορές

Πάρε τότε κανά 2 μιας χρήσης. Προτίμησε αυτές με βαλβίδα που είναι λίγο πιο ποιοτικές.

Δεν αντιλέγω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Αλλά και να δώσω 40-60 για να την χρησιμοποιήσω 1-2 φορές...είναι πολύ!

Για 1-2 φορές όντως δεν αξίζει η συγκεκριμένη μάσκα.
Μία καλή απλή και γίνεται η δουλειά.

Διαφωνω καθετα και καλο θα ειναι να μην προωθουμε λανθασμενες εικονες.

Δεν εχει να κανει η συχνωτητα χρησης αλλα οι συνθηκες χρησης Νικο.
Αν οι συνθηκες εργασιας απαιτουν την χρηση καλης μασκας τοτε εστω και για 10 λεπτα εκθεσης σε αυτες επιβαλεται η αγορα της.

Δεν προωθούμε καμμία λανθασμένη εικόνα.
Όπως έγραψα και παραπάνω το βάψιμο θα γίνει σε εξωτερικό χώρο με σπρει τα κλασικά απο χρωματοπωλείο.
Εσύ δηλαδή θα έδινες τα 60 ;
Αν ναι εμένα η τσέπη μου δεν το επιτρέπει...

Δεν προωθούμε καμμία λανθασμένη εικόνα.
Όπως έγραψα και παραπάνω το βάψιμο θα γίνει σε εξωτερικό χώρο με σπρει τα κλασικά απο χρωματοπωλείο.
Εσύ δηλαδή θα έδινες τα 60 ;
Αν ναι εμένα η τσέπη μου δεν το επιτρέπει...

Συμφωνω μαζι σου.
Κατω απο τις συνθηκες που περιγραφεις η 'κινεζικη' μασκα θα κανει απειρως καλυτερη δουλεια απο την καλυτερη μασκας μιας χρησης.

Πληροφοριακα εχω ακριβη μασκα 'μιας' χρησης με βαλβιδα και σε εργασιες με σπρευ δεν κανει τιποτα. Moνο για σκονη.

Φίλε μου με 25 ευρώ αγοράζεις από έξω μια 3Μ 6200 με φίλτρα χημικών 6001 και θα την έχεις για μια ζωή.

Μην αμελειτε την προστασία της υγείας σας ή οποία δεν κοστολογειται με χρήματα.
Εκεί στοχεύει το μήνυμα μου.
Όποιος συμφωνεί το ακολουθεί

Τι σκεφτόμουν σε αυτά τα λεφτά...κι αν είδα καλά...μπορώ να βάλω αν χρειαστεί γνήσια φίλτρα της 3Μ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φωτογραφίες απο review

http://img.banggood.com/customers_images/large/2016042615031778-983172.jpg
http://img.banggood.com/customers_images/large/2016042615030166-983172.jpg

Μοιάζει με γνήσια...

Nαι μπορεις να βαλεις τα γνησια φιλτρα της 3μ. Η σημαντικη διαφορα ομως δεν ειναι τοσο στα φιλτρα οσο στην τελεια εφαρμογη στο προσωπο.
Και επειδη η μασκα ειναι μεγαλη (βαρεια) ισως να εχει προβλημα καλης εφαρμογης αν δεν ειναι γνησια, και εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Παντως στη θεση σου σαν περιστασιακος χρηστης θα σου προτεινα στην ιδια περιπου τιμη με την κινεζικη μασκα να παρεις μια μικρη της σειρας 3000 3Μ, γυρω στα 20 ευρουδακια.
Μικρη και ελαφρια και δεν θα εχεις προβλημα ορατοτητας. Προσωπικα οι μεγαλες μασκες με ενοχλουν.