Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μπορεις στη εξοδο να βαλεις μια πριζα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι,αν δεν υπαρχει ρελε με αυτοσυγκρατηση.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

Καλησπέρα,
Είχα πάρει αυτό NVR switch

και είχα συνδέσει πάνω 2 εργαλεία (router και δισκοπρίονο) που τα ανοιγόκλεινα με 2 ηλεκτρολογικούς διακόπτες on/off.

H photo δεν είναι καθόλου καλή αλλά μπορείς να διακρίνεις το setup:

pic_0184.jpg

Τα φωτα σας

Εχω απο χρονια αυτα σε διαφορες βαλιτσες, θηκες και σακουλες και ειπα να τα τακτοποιησω

free image host

Εκτος απο αυτο ομως, το αλλο προβλημα ειναι οτι ποτε δεν καταφερα να τα χρησιμοποιησω σωστα.

Παντα μεχρι να πετυχω το καλο κοσαρισμα σπαταλαω αρκετα και στο τελος το αποτελεσμα δεν ειναι το καλυτερο. Ευτυχος τα χρειαζομαι σπανια.
Ποιο ειναι το καταλληλο εργαλειο γιαυτη τη δουλεια?
Εχω αυτη τη πρεσα και τη προσφατος αγορασμενη του lidl.
image sharing

Η δευτερη εκτος απο την απογυμνωση που ειναι αρκετα καλη στο κοσαρισμα δεν κανει τιποτα λογο κατασκευης.
Η πρωτη ειναι λιγο καλυτερη αλλα θες η κιτρινη προελευση, θες απλη κατασκευη παλι δεν εχω ικανοποιητικο αποτελεσμα.

:furious3:

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τα φωτα σας

Εχω απο χρονια αυτα σε διαφορες βαλιτσες, θηκες και σακουλες και ειπα να τα τακτοποιησω

Εκτος απο αυτο ομως, το αλλο προβλημα ειναι οτι ποτε δεν καταφερα να τα χρησιμοποιησω σωστα.

Παντα μεχρι να πετυχω το καλο κοσαρισμα σπαταλαω αρκετα και στο τελος το αποτελεσμα δεν ειναι το καλυτερο. Ευτυχος τα χρειαζομαι σπανια.
Ποιο ειναι το καταλληλο εργαλειο γιαυτη τη δουλεια?
Εχω αυτη τη πρεσα και τη προσφατος αγορασμενη του lidl.

Η δευτερη εκτος απο την απογυμνωση που ειναι αρκετα καλη στο κοσαρισμα δεν κανει τιποτα λογο κατασκευης.
Η πρωτη ειναι λιγο καλυτερη αλλα θες η κιτρινη προελευση, θες απλη κατασκευη παλι δεν εχω ικανοποιητικο αποτελεσμα.

:furious3:

Η πρώτη τού lidl δέν ..... στό κοσάρισμα μονωμένων ακροδεκτών έχει μικρό εύρος,η δεύτερη είναι καλύτερη και με μεγαλύτερο εύρος διαστάσεων ακροδεκτών
στόν μπλέ κύκλο βάζεις τούς μονωμένους ακροδέκτες καί πρεσσάρεις.

Είχα κάνει καί ένα review μέ τήν δεύτερη πρέσσα εδώ

image10.jpg

Καλησπέρα,
Είχα πάρει αυτό NVR switch

και είχα συνδέσει πάνω 2 εργαλεία (router και δισκοπρίονο) που τα ανοιγόκλεινα με 2 ηλεκτρολογικούς διακόπτες on/off.

H photo δεν είναι καθόλου καλή αλλά μπορείς να διακρίνεις το setup:

View attachment 130637

Σε ευχαριστώ.

Θέλω να κόψω γράμματα για να γράψω το όνομα της μικρούλας μας στα βαφτίσια της...ύψος καμία 12αρια πόντους και πλάτος ελεγα στα 22 με 28 χιλιοστά...

Δεν εχω σέγα παγκου και λεω να δοκιμάσω με την κανονική σέγα χειρός που εχω...εχω και μια σχετικά λεπτή λάμα...

Τι ξυλο προτείνετε (να μπορω να το βρω σχετικά εύκολα εεε) ωςτε να ειναι ευκολότερο το κόψιμο τους...αρχικά ελεγα mdf αλλα φοβαμαι οτι δεν θα κανει καλες καμπύλες και γωνιές μιας και ξεφτίζει σαν υλικό εύκολα...ασε που δεν το συμπαθώ σαν υλικό καθόλου...

Βλεπω οτι με την μικρή θα μου έλυνε τα χέρια μια σέγα παγκου..μιας και μπορεις να φτιάξεις πολλα διακοσμητικά και παιχνιδάκια για παιδια εύκολα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Με λεπτό κόντρα πλακέ και εύκαμπτη λάμα δεν θα έχεις θέμα.
Με λίγη προσοχή ειδικά θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ...
Αλλα δεν θέλω λεπτό υλικό θέλω να ειναι 22αρι ή 28αρι σε πάχος μιας και ιδανικά θέλω να στέκονται μόνα τους...

Δεν είμαι σίγουρος αν με εύκαμπτη λάμα μπορείς να κόψεις τέτοιο πάχος δίχως θέμα.

Μπορείς βάζοντας ένα μικρό πηχάκι και λίγη κόλλα να φτιάξεις σταντ.
Όσο να ναι το λεπτότερο ΚΠ είναι πιο όμορφο και στο μάτι αλλά αυτό είναι και γούστο φυσικά. :)

Θέλω να κόψω γράμματα για να γράψω το όνομα της μικρούλας μας στα βαφτίσια της...ύψος καμία 12αρια πόντους και πλάτος ελεγα στα 22 με 28 χιλιοστά...

Δεν εχω σέγα παγκου και λεω να δοκιμάσω με την κανονική σέγα χειρός που εχω...εχω και μια σχετικά λεπτή λάμα...

Τι ξυλο προτείνετε (να μπορω να το βρω σχετικά εύκολα εεε) ωςτε να ειναι ευκολότερο το κόψιμο τους...αρχικά ελεγα mdf αλλα φοβαμαι οτι δεν θα κανει καλες καμπύλες και γωνιές μιας και ξεφτίζει σαν υλικό εύκολα...ασε που δεν το συμπαθώ σαν υλικό καθόλου...

Βλεπω οτι με την μικρή θα μου έλυνε τα χέρια μια σέγα παγκου..μιας και μπορεις να φτιάξεις πολλα διακοσμητικά και παιχνιδάκια για παιδια εύκολα...

Νομιζω οτι με περιποιημενες σανιδες απο παλετες θα κανεις μια χαρα δουλεια. Αλλιως παρε σανιδες απο πευκο ετοιμες, ειναι μαλακο ξυλο και δεν θα εχεις θεμα με τη σεγα για 1 ιντσα παχος.
Πολυ ωραια η ιδεα σου Ευγενιε!

Ωρα να παρεις και κανενα σεγακι παγκου..:))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Η πρώτη τού lidl δέν ..... στό κοσάρισμα μονωμένων ακροδεκτών έχει μικρό εύρος,η δεύτερη είναι καλύτερη και με μεγαλύτερο εύρος διαστάσεων ακροδεκτών
στόν μπλέ κύκλο βάζεις τούς μονωμένους ακροδέκτες καί πρεσσάρεις.

Είχα κάνει καί ένα review μέ τήν δεύτερη πρέσσα εδώ

image10.jpg

Το κοσαρισμα με αυτα στο μπλε κυκλο δεν πετυχε!
Αντιθετος στο σημειο με το κοιλο και το "καρφι" εγινε η δουλεια σωστα απο τεχνικης φυσης.

Νομιζω οτι με περιποιημενες σανιδες απο παλετες θα κανεις μια χαρα δουλεια. Αλλιως παρε σανιδες απο πευκο ετοιμες, ειναι μαλακο ξυλο και δεν θα εχεις θεμα με τη σεγα για 1 ιντσα παχος.
Πολυ ωραια η ιδεα σου Ευγενιε!

Ωρα να παρεις και κανενα σεγακι παγκου..:))

Ελεγα να παρω ενα συμφουρμιτη που το ειχε βαλει για πούλημα αλλα δυςτηχως με έπιασε η τσιγκουνιά μου...

Καλημερες
Μπορει να μου θυμισει καποιος ποιο ηταν το καταστημα που εφερνε τα forstner bits της milwakee που ειχαν παρει πολλοι απο εδω; Καπου στο γαλατσι ηταν, θυμαμαι καλα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερες
Μπορει να μου θυμισει καποιος ποιο ηταν το καταστημα που εφερνε τα forstner bits της milwakee που ειχαν παρει πολλοι απο εδω; Καπου στο γαλατσι ηταν, θυμαμαι καλα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνάδελφε τό κατάστημα είναι ο Παπαθεοδοσίου στό Γαλάτσι

Last edited:
Ευχαριστώ, μπορεί να κάνω μία επίσκεψη αύριο. 😉

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους,
Είμαι στην έρευνα για να αγοράσω ένα καλό σετ πενσικά. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη σειρά STANLEY Fat Max. Τα έχει κανείς? αξίζουν τα λεφτά τους ή να δώσω αρκετά παραπάνω και να πάω σε Knippex? Yπάρχει κάποια άλλη μάρκα που θα μου προτείνατε?

Τα fatmax ειναι πολυ καλα και αξιζουν τα λεφτα τους. Ειδικα η πενσα με το κουμπι ειναι ενα πολυτιμο all around εργαλειο.
Για κοφτη ομως θα προτεινα να αγορασεις Knipex.

Αν σε ενοχλουν οι παχιες λαβες (οπως εμενα), δεν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη απο τις αντιστοιχες knipex
7-1-4-high-leverage-combination-pliers-lineman-s-pliers-knipex-02-01-180-new-2e4f3abae7d1a4aa2d8c7092883543f1.jpg

Γενικοτερα, αν και τα knipex ειναι ακριβοτερα εργαλεια, μονο και μονο η αισθηση και η ποιοτητα θα σε αποζημιωμουν μια ζωη.

Σίγουρα τα Knippex είναι ότι καλύτερο αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει να δώσω τόσα πολλά μιας και δεν είμαι επαγγελματίας.

Τα fatmax ειναι πολυ καλα και αξιζουν τα λεφτα τους. Ειδικα η πενσα με το κουμπι ειναι ενα πολυτιμο all around εργαλειο.
Για κοφτη ομως θα προτεινα να αγορασεις Knipex.

Αν σε ενοχλουν οι παχιες λαβες (οπως εμενα), δεν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη απο τις αντιστοιχες knipex
7-1-4-high-leverage-combination-pliers-lineman-s-pliers-knipex-02-01-180-new-2e4f3abae7d1a4aa2d8c7092883543f1.jpg

Γενικοτερα, αν και τα knipex ειναι ακριβοτερα εργαλεια, μονο και μονο η αισθηση και η ποιοτητα θα σε αποζημιωμουν μια ζωη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλως σας βρήκα,
Αχχ μη μου το θυμίζεις (την κασσετίνα της Wiha), σας είχα προλάβει όταν περιμένατε την παραλαβή αλλιώς…

Σαραντη καλως ηρθες!
Μακαρι να ειχες προλαβει το σετ με την κασσετινα της wiha!!!

Καλημέρα σε όλους,
Είμαι στην έρευνα για να αγοράσω ένα καλό σετ πενσικά. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη σειρά STANLEY Fat Max. Τα έχει κανείς? αξίζουν τα λεφτά τους ή να δώσω αρκετά παραπάνω και να πάω σε Knippex? Yπάρχει κάποια άλλη μάρκα που θα μου προτείνατε?

Τα λεφτά τους τα STANLEY Fat Max τα αξίζουν, κατ' εμένα ανάλογος την τιμή που τα βρίσκεις. Βέβαια εξαρτάται για ποια χρήση τα θέλεις γιατί τα αντιπαραβάλεις με τα knipex που αποτελούν κατά την γνώμη μου από τις κορυφαίες επιλογές αν όχι την κορυφαία όσον αφορά τα πενσοειδή.