Μάστορες τα φώτα σας!!

Ουτε δουλεια θα κανεις με παλμικο,ουτε σκονη θα εχει,γιατι η κολλα εχει γινει σαν γυαλι...

Βαλε πατοχαρτο πανω σε δραπανο και ευχησου η κολλα να μην ηταν πολύ δυνατη...

Φθηνή (& επί χρόνια λύση): Λίγο βρέξιμο σε όλη την επιφάνεια, ένα τριβείο χειρός, μάσκα σκόνης για το πρόσωπο & είσαι έτοιμος.

Αυτο Κωστα ειναι το ιδανικο και εγω το εχω ζηλεψει πολλες φορες και να σου πω κακως δε το πηρα οταν ετριβα στοκους στο σπιτι.
Τωρα ομως το παλικαρι πρεπει να δει τι μπορει να κανει με τον αξοπλισμο που διαθετει.

Για τι επιφανεια μιλαμε σε τμ?

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αυτο Κωστα ειναι το ιδανικο και εγω το εχω ζηλεψει πολλες φορες και να σου πω κακως δε το πηρα οταν ετριβα στοκους στο σπιτι.
Τωρα ομως το παλικαρι πρεπει να δει τι μπορει να κανει με τον αξοπλισμο που διαθετει.

Για τι επιφανεια μιλαμε σε τμ?

Αν είναι για έναν τοίχο my opinion is: Hands with radio music + frappe (or minaristo cafe).

Vise grips - ¨σκύλες¨ για μηχανουργούς

Καλησπερα,

Προσπαθω να βρω στην Ελλάδα τις ειδικες πένσες του τίτλου χωρις αποτέλεσμα (για αναζητηση στο νετ : vise grip 11r). ΙΔανικα θα με ενδιέφερε το αμερικανικο προιον που πλεον γνωριζω οτι εχει χασει την παλια του αιγλη απο την στιγμη που η εταιρεια αγοραστηκε απο την irwin.

Το ebay βεβαια ειναι γεματο απο δαυτα αλλα με τα μεταφορικα στο θεο δεν αξιζει τον κοπο....

ΘΑ συμβιβαζομουν και με καποια εναλλακτικη προταση, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.....

Αν καποιος γνωριζει καποιο καταστημα με παλιο στοκ ή κατι ισαξιο ποιοτικα θα ημουν υποχρεος

Ευχαριστω.

Re: Vise grips - ¨σκύλες¨ για μηχανουργούς

Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα στην Στερεωτικη στην Θεσ/νικη!
http://www.stereotiki.gr/store4/american-tool-vise-grip-1502el4.html

Νικο θα συγχωνευσω το θεμα στου στο νημα αποριες μαστορων για να μην πλατιαζουμε σε θεματα.

Απάντηση: Vise grips - ¨σκύλες¨ για μηχανουργούς

Καλησπερα,

Προσπαθω να βρω στην Ελλάδα τις ειδικες πένσες του τίτλου χωρις αποτέλεσμα (για αναζητηση στο νετ : vise grip 11r). ΙΔανικα θα με ενδιέφερε το αμερικανικο προιον που πλεον γνωριζω οτι εχει χασει την παλια του αιγλη απο την στιγμη που η εταιρεια αγοραστηκε απο την irwin.

Το ebay βεβαια ειναι γεματο απο δαυτα αλλα με τα μεταφορικα στο θεο δεν αξιζει τον κοπο....

ΘΑ συμβιβαζομουν και με καποια εναλλακτικη προταση, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.....

Αν καποιος γνωριζει καποιο καταστημα με παλιο στοκ ή κατι ισαξιο ποιοτικα θα ημουν υποχρεος

Ευχαριστω.

Τα μεταφορικά από Amazon.de είναι 9,50 ευρώ για το παρακάτω :

IRWIN Vise-Grip 11R Locking C Clamp Regular Tip 275mm (11in) =>29,74+9,50=38,84

https://www.amazon.de/gp/product/B00382SQ08/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

vise grip 11r.jpg

Χρονιο προβλημα που ταλανιζει αρκετους.
Και γω εχω κατι σοβαδες που μαζι με τα μερεμετια δημιουργουν μια κατασταση οτι ναναι!
Μηπως να παιρναμε ενα ομαδικο τριβειο τοιχου για ολους? :fahne90:

Λοιπόν, εδώ έχουμε μία από τις προβληματικές κολόνες, η πλευρά που "βλέπει" τον ήλιο
και η πίσω πλευρά που δεν "βλέπει" ήλιο.

1.jpg
2.jpg

3.jpg
4.jpg

Τι λέτε?
τρίψιμο - στοκάρισμα - τρίψιμο - βάψιμο?

νομίζω η πλάνη είναι υπερβολή

ένα τρίψιμο με έκκεντρο παλμικό για πολύ πολύ γρήγορα
και μετά αστάρι-βερνίκι (εγώ προτιμώ του νερού)

αν έχεις πολύ όρεξη κάνεις και το στοκάρισμα
αλλά πιστεύω θα διπλασιάσεις τον κόπο αφού θα θέλει και 2ερο χέρι τρίψιμο