Μάστορες τα φώτα σας!!

Με αφορμή την πρόσφατη αγορά του GSR από την προσφορά του κίτρινου μαγαζιού, θέλω να δούμε λίγο τι επιλογές και λογική συνέχεια πρέπει να υπάρχει σε επόμενη αγορά μου.
Άλλα εργαλεία μπαταρίας δεν έχω, αλλά και τα ηλεκτρικά μου είναι: ένα μικρό δράπανο, ένα μεγάλο πνευματικό του lidl με σκαπτικό, ένα πιστόλι θερμού αέρα και ένα πιστόλι θερμής κόλλας.

Οπότε, τι αξίζει να υπάρχει σε μπαταρία και τι όχι και τόσο;
Τι θα έπρεπε να αγοράσω next, αν ασχοληθώ με διάφορες κατασκευές ξύλου;

Τα επόμενα project που σχεδιάζω είναι:
ένα ντουλάπι μπάνιου
ράφια για το εργαστήρι (περίπου 25 τ.μ. είναι ο χώρος και είναι και αποθηκευτικός χώρος μαζί)
μια παπουτσοθήκη όρθια περιστροφική (σαν αυτή που είχε βγάλει το lidl)
θα ήθελα πολύ να φτιάξω παιδικά παιχνίδια, σαν αυτά που παρουσιάζετε, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να αγοράζω σέγα πάγκου χωρίς να έχω άλλα βασικά πράγματα.

Σε μπαταρίας:
Παλμικό κατσαβίδι (Bosch GDR ασυζητητί αφού έχεις πλέον τις 10βολτες μπαταρίες)

Σε ρεύματος:
Σέγα και δισκοπρίονο, αν και πλέον υπάρχουν αξιόλογες λύσεις και σε μπαταρίας.

Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα έρθουν κι άλλες προτάσεις από τους συναδέλφους.

Σε μπαταρίας:
Παλμικό κατσαβίδι (Bosch GDR ασυζητητί αφού έχεις πλέον τις 10βολτες μπαταρίες)

Σε ρεύματος:
Σέγα και δισκοπρίονο, αν και πλέον υπάρχουν αξιόλογες λύσεις και σε μπαταρίας.

Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα έρθουν κι άλλες προτάσεις από τους συναδέλφους.

To GDR γιατί; Δεν το είχα καν στο μυαλό μου.

Γιατί αφού το πάρεις, θα αναρωτιέσαι για ποιο λόγο βίδωνες χωρίς παλμικό όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.
Θελω να βαλω LED ταινια στα γραφεια των παιδιων μου για να μπορουν να διαβαζουν πιο ανετα.
Τα LED θα τοποθετηθουν στο κατω μερος απο τα ραφια ετσι ωστε να φεγγουν προς το γραφειο απο πανω προς τα κατω με συνδεση σε πριζα ρευματος.

Μπορει καποιος να μου πει

1.Τι θα χρειαστω.
2.Επειδη ειδα οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα Lumen, ποιο θα ειναι καλυτερο?
3.Καποιος οδηγος υπαρχει?

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

ΥΓ καθε ιδεα ειναι καλοδεχουμενη :)

Με αφορμή την πρόσφατη αγορά του GSR από την προσφορά του κίτρινου μαγαζιού, θέλω να δούμε λίγο τι επιλογές και λογική συνέχεια πρέπει να υπάρχει σε επόμενη αγορά μου.
Άλλα εργαλεία μπαταρίας δεν έχω, αλλά και τα ηλεκτρικά μου είναι: ένα μικρό δράπανο, ένα μεγάλο πνευματικό του lidl με σκαπτικό, ένα πιστόλι θερμού αέρα και ένα πιστόλι θερμής κόλλας.

Απο μπαταριας bosch-μιας και εχεις πλεον μπαταριες- αρχικα θα σου προτεινα μια σεγα χειρος. Ενα βασικο κοπτικο ειναι εντελως απαραιτητο να υπαρχει.
Επισης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χρησιμο γενικοτερα ειναι καποιο dremeloειδες. Το δεκαβολτο bosch ειναι το καλυτερο και ισχυροτερο που υπαρχει.

Για σεγα παγκου θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα την dremel, αν δεν ξεπερνας τα 2 εκατοστα παχος κοπης. Μπορει να κοψει και παραπανω αλλα σιγα σιγα.
Ειναι απιστευτα μικρη, ελαφρια και διαθετει τις καλυτερες (πιο γερες) λαμες για σεγα που υπαρχουν. Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλης μαρκας λαμες, αλλα δεν βλεπω κανενα προβλημα.

Απο μπαταριας bosch-μιας και εχεις πλεον μπαταριες- αρχικα θα σου προτεινα μια σεγα χειρος. Ενα βασικο κοπτικο ειναι εντελως απαραιτητο να υπαρχει.
Επισης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χρησιμο γενικοτερα ειναι καποιο dremeloειδες. Το δεκαβολτο bosch ειναι το καλυτερο και ισχυροτερο που υπαρχει.

Για σεγα παγκου θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα την dremel, αν δεν ξεπερνας τα 2 εκατοστα παχος κοπης. Μπορει να κοψει και παραπανω αλλα σιγα σιγα.
Ειναι απιστευτα μικρη, ελαφρια και διαθετει τις καλυτερες (πιο γερες) λαμες για σεγα που υπαρχουν. Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλης μαρκας λαμες, αλλα δεν βλεπω κανενα προβλημα.

Κάνω λίστα. χαχαχα
Μιχάλη το 10βολτο σκουπάκι αξίζει; Περισσότερο για οικιακή χρήση.

Houston we have a problem :(

Αυτό ειναι το επίπλο μπανιου της μάνας μου μαρμάρινο, το οποιο έσπασε οπως φαίνεται, σε μήκος καμια 50ρια ποντους σιγουρα, ολο το επιπλο ειναι περιπου 2 μέτρα. Δεν υπάρχει προβλημα σταθερότητας γιατι ετσι και αλλιως ακουμπάει πανω στο επιπλο, εσπασε εκει στο σημειο που ειναι κολημένο με τον τοίχο, γιατι η γιαγια εχει καποια θεματάκια και στερεώνεται πανω στον παγκο για να περπατησει μεσα στο μπανιο και εγινε το κακο.

Για αλλαγή εννοείται δεν παιζει το σενάριο, τι μπορούμε να κάνουμε τωρα? Να το γεμισω με κατι (σιλικονη ας πουμε?) "μάλλον" το σπασιμο ειναι μέχρι κατω κατω θα γεμίσει? Το θεμα ειναι προτίστως να μην περνάνε νερα κάτω και μετα το οπτικό αλλα ερχεται σε 2η μοιρα. Υπάρχει κατι ειδικό για μάρμαρα?

Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, ειδικά απο μαρμαρά :)

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κωστα,που δίνουν αυτές;
Παράλληλα δουλεύουν ή εναλλάξ;

Α. Το σύστημα ασφάλισης των ελαστικών σωλήνων είναι από κύκλωμα υδροβολής νερού υπερυψηλής πίεσης.

Β. Οι αντλίες τροφοδοτούν δυο κυκλώματα ψεκασμού αναγωγικών μέσων. Η μια είναι spare της άλλης.

Α. Το σύστημα ασφάλισης των ελαστικών σωλήνων είναι από κύκλωμα υδροβολής νερού υπερυψηλής πίεσης.

Β. Οι αντλίες τροφοδοτούν δυο κυκλώματα ψεκασμού αναγωγικών μέσων. Η μια είναι spare της άλλης.

Θα ....... πάρω δύο έτσι για να υπάρχουν... ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστούν... :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :firstprize:

Έχω δουλέψει πολύ μεγαλύτερες αλλά τόσο μεγάλη πίεση,οχι.
Τρομακτικα νούμερα,να τα σκέφτεσαι και να είσαι διπλα....

Τα επόμενα project που σχεδιάζω είναι:
ένα ντουλάπι μπάνιου
ράφια για το εργαστήρι (περίπου 25 τ.μ. είναι ο χώρος και είναι και αποθηκευτικός χώρος μαζί)
μια παπουτσοθήκη όρθια περιστροφική (σαν αυτή που είχε βγάλει το lidl)
θα ήθελα πολύ να φτιάξω παιδικά παιχνίδια, σαν αυτά που παρουσιάζετε, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να αγοράζω σέγα πάγκου χωρίς να έχω άλλα βασικά πράγματα.

Γιωργο μετα τα GSR GSB & το παλμικο επεται η σεγα και το ΡΑΔΙΟΔΩΝΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!

Ράδιο + Αηδωνάκι, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα. Ναι, ακούγεται τόσο όμορφα.

Έχω δουλέψει πολύ μεγαλύτερες αλλά τόσο μεγάλη πίεση,οχι.
Τρομακτικα νούμερα,να τα σκέφτεσαι και να είσαι διπλα....

Α. Αυτές είναι από τις πιο μικρές αντλίες. Υπάρχουν άλλες οι οποίες τραβούν νερά από την θάλασσα για την ψύξη εδράνων - κουζινέτων, που είναι σαν περίπτερα.

Β. Η χρήση των υδροβολών γίνεται μόνο από εκπαιδευμενα άτομα κ με ειδικό εξοπλισμό. Οι κίνδυνοι βέβαια πάντα εγκυμονούν.