inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Με αφορμή την πρόσφατη αγορά του GSR από την προσφορά του κίτρινου μαγαζιού, θέλω να δούμε λίγο τι επιλογές και λογική συνέχεια πρέπει να υπάρχει σε επόμενη αγορά μου.
Άλλα εργαλεία μπαταρίας δεν έχω, αλλά και τα ηλεκτρικά μου είναι: ένα μικρό δράπανο, ένα μεγάλο πνευματικό του lidl με σκαπτικό, ένα πιστόλι θερμού αέρα και ένα πιστόλι θερμής κόλλας.
Οπότε, τι αξίζει να υπάρχει σε μπαταρία και τι όχι και τόσο;
Τι θα έπρεπε να αγοράσω next, αν ασχοληθώ με διάφορες κατασκευές ξύλου;
Τα επόμενα project που σχεδιάζω είναι:
ένα ντουλάπι μπάνιου
ράφια για το εργαστήρι (περίπου 25 τ.μ. είναι ο χώρος και είναι και αποθηκευτικός χώρος μαζί)
μια παπουτσοθήκη όρθια περιστροφική (σαν αυτή που είχε βγάλει το lidl)
θα ήθελα πολύ να φτιάξω παιδικά παιχνίδια, σαν αυτά που παρουσιάζετε, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να αγοράζω σέγα πάγκου χωρίς να έχω άλλα βασικά πράγματα.
Άλλα εργαλεία μπαταρίας δεν έχω, αλλά και τα ηλεκτρικά μου είναι: ένα μικρό δράπανο, ένα μεγάλο πνευματικό του lidl με σκαπτικό, ένα πιστόλι θερμού αέρα και ένα πιστόλι θερμής κόλλας.
Οπότε, τι αξίζει να υπάρχει σε μπαταρία και τι όχι και τόσο;
Τι θα έπρεπε να αγοράσω next, αν ασχοληθώ με διάφορες κατασκευές ξύλου;
Τα επόμενα project που σχεδιάζω είναι:
ένα ντουλάπι μπάνιου
ράφια για το εργαστήρι (περίπου 25 τ.μ. είναι ο χώρος και είναι και αποθηκευτικός χώρος μαζί)
μια παπουτσοθήκη όρθια περιστροφική (σαν αυτή που είχε βγάλει το lidl)
θα ήθελα πολύ να φτιάξω παιδικά παιχνίδια, σαν αυτά που παρουσιάζετε, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να αγοράζω σέγα πάγκου χωρίς να έχω άλλα βασικά πράγματα.