Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αυτό το έχει και ο wwmm και το διαφημίζει όλη την ώρα. Πρέπει να είναι κομματάκι ακριβό....

Καλημέρα

Όταν λεμε wwmm ? (για εμας του ηλικιωμένους)

Η Ασφάλεια ποτέ δεν είναι ΑΚΡΙΒΗ !

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Για σκουπακι γενικης-οικιακης χρησης δεν θα το συνιστουσα. Εκει χρειαζεσαι μεγαλυτερο σε ισχυ.
Ενα 18βολτο πχ. Ryobi σκουπακι που εχω, ειναι ιδανικο.

Thank you. Έχω βάλει στο μάτι ένα 18v της Nilfisk, απλά έλεγα μήπως...

Σας ευχαριστω πολυ κυριοι για την βοήθεια σας.
Κι ο φίλος μου επίσης.
Θα τα αναζητήσουμε στον Καυκά και βλέποντας και κάνοντας.

Ναι αλλά δεν μου απάντησες αν σου κάνουν.
Δεν σε ρώτησα τυχαία, αν σου κάνουν μπορώ να σου δώσω.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλημέρα

Όταν λεμε wwmm ? (για εμας του ηλικιωμένους)

Η Ασφάλεια ποτέ δεν είναι ΑΚΡΙΒΗ !

Καλημέρα νομίζω ότι αναφέρεται σε αυτόν ο Νίκος - Diabolic :
https://youtu.be/0iL7-zdeZ7c

γιατί όντως το διαφημίζει συνέχεια.

Σε μια πολύ γρήγορα αναζήτηση είναι αυτό:
microjig GRR Ripper

και δεν το λες και φτηνό

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Το "σπρωχτήρι" από Ελλάδα θα ήθελα να το έβρισκα.

Νομίζω ότι ο κοντινότερος retailer είναι Ιταλία ο οποίος το δίνει 93 χωρίς μεταφορικά.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορείς να πάρεις feather boards για να στερεώσεις στον φράχτη και πριν την λεπίδα όπως επίσης και στο router table σου και να φτιάξεις pushing sticks μόνος σου.
Το παραπάνω εργαλείο πολύ καλό αλλά ελαφρώς εξεζητημένο.

Από την άλλη με τόσες κοπές που κάνεις καθημερινά μπορεί για σένα να αξίζει τα λεφτά του. :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Νομίζω ότι ο κοντινότερος retailer είναι Ιταλία ο οποίος το δίνει 93 χωρίς μεταφορικά.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορείς να πάρεις feather boards για να στερεώσεις στον φράχτη και πριν την λεπίδα όπως επίσης και στο router table σου και να φτιάξεις pushing sticks μόνος σου.
Το παραπάνω εργαλείο πολύ καλό αλλά ελαφρώς εξεζητημένο.

Από την άλλη με τόσες κοπές που κάνεις καθημερινά μπορεί για σένα να αξίζει τα λεφτά του. :firstprize:

Ευχαριστώ.

Το "σπρωχτήρι" από Ελλάδα θα ήθελα να το έβρισκα.

Κωστα, καλο το σμπρωχτηρι αλλα οπως το βλεπω η πλακα που εχεις το δισκοπριονο θα πρεπει να γλυστραει σαν χελι. Δεν θυμαμαι τι εχεις, αλλα αν ειναι diy με κοντρα πλακε, πχ οπως εμενα τομπρος κοπη τεμαχιο και η επιφανεια αυτου εχουν αυξημενο συντελεστη τριβης. Οποτε το σμπρωχτηρι που πιανει το υλικο με επαφη βασιζομενο στην επιφανειακη τριβη ισως σου δημιουργησει προβλημα.

Οι λαβες του κοντου με τα γυαλακια δεν σου κανουν, ειναι πολυ καλες?

Κωστα, καλο το σμπρωχτηρι αλλα οπως το βλεπω η πλακα που εχεις το δισκοπριονο θα πρεπει να γλυστραει σαν χελι. Δεν θυμαμαι τι εχεις, αλλα αν ειναι diy με κοντρα πλακε, πχ οπως εμενα τομπρος κοπη τεμαχιο και η επιφανεια αυτου εχουν αυξημενο συντελεστη τριβης. Οποτε το σμπρωχτηρι που πιανει το υλικο με επαφη βασιζομενο στην επιφανειακη τριβη ισως σου δημιουργησει προβλημα.

Οι λαβες του κοντου με τα γυαλακια δεν σου κανουν, ειναι πολυ καλες?

Καλημέρα Νεκτ.
Α. Δεν θυμαμαι τι εχεις, ----> Bosch PTS 10.

Β. Οι λαβες του κοντου με τα γυαλακια ---> ? ? ?

Ναι αλλά δεν μου απάντησες αν σου κάνουν.
Δεν σε ρώτησα τυχαία, αν σου κάνουν μπορώ να σου δώσω.
Μπάμπη μου καλησπέρα
Δεν το κατάλαβα ότι έχεις
Δεν τα έχω εγώ γιατί είναι φίλου, σε Φ/Β πάνελ που πήρε πρόσφατα.
Αν δεν βρει στην αγορά, ίσως σε χρειαστώ

Ευχαριστώ και παλι.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Η ερωτηση απευθυνεται κυριως στον Δημητρη (Weather) λογω εμπειριας στο αντικειμενο, αλλα και σε οποιον αλλον γνωριζει.
Ψαχνω να βρω μεγαλο πλαστικο φρεατιο με καπακι για να καλυψω καποια κατασκευη μεσα στο εδαφος. Τελευταια φορα πριν απο χρονια που ειχα χρειαστει ενα για να αντικαταστησω τα "σπιρτοκουτα" που ειχαν βαλει σε ηλεκτροβανες, το ειχα παρει απο μαγαζι με γεωργικα, και τα ειχα πληρωσει πανακριβα.
Ποια ειναι η "πηγη" αυτων, το πρωτο "χερι" δηλαδη, για μειωση κοστους;

Σε ένα κατάστημα με υδραυλικά θα πας. Πρόσεχε όχι χρωνατοπωλειο με υδραυλικά αλλά μόνο υδραυλικά π.χ. Κατσαφανας στον άγιο Δημήτριο

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κάνουν αυτά για πότισμα.

Πάρε οποιο πλαστικό καπάκι σου κάνει,απο διαστάσεις,μαζι με την πατουρα του και χτισε το υπόλοιπο.

Η ερωτηση απευθυνεται κυριως στον Δημητρη (Weather) λογω εμπειριας στο αντικειμενο, αλλα και σε οποιον αλλον γνωριζει.
Ψαχνω να βρω μεγαλο πλαστικο φρεατιο με καπακι για να καλυψω καποια κατασκευη μεσα στο εδαφος. Τελευταια φορα πριν απο χρονια που ειχα χρειαστει ενα για να αντικαταστησω τα "σπιρτοκουτα" που ειχαν βαλει σε ηλεκτροβανες, το ειχα παρει απο μαγαζι με γεωργικα, και τα ειχα πληρωσει πανακριβα.
Ποια ειναι η "πηγη" αυτων, το πρωτο "χερι" δηλαδη, για μειωση κοστους;

Δημήτρη Ελληνικά είναι,αλλά δέν τό έχω ψάξει παραπανω
Πάντος γύρω στά 30 καί κάτι ευρώ,στοιχίζει τό μεγάλο γιά 6 ηλεκτροβάνες,καί τό μικρότερο κοντά στά 18 ευρώ γιά 4 ηλεκτροβάνες

https://www.google.gr/search?q=φρεά...t5JPPAhVL3SwKHY3YAfkQ_AUICCgB&biw=800&bih=447

ΟΚ...
Όποτε θες μου λές. Έχω αρκετά...

Μπάμπη οι φίλος μου τα βρήκε στοκ Καυκά οποτε λήξη συναγερμού. Ευχαριστω και πάλι.

Sent from my iPad using Tapatalk