Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κύριοι, μάλλον εδώ είναι η λύση που ψάχνετε.
http://www.koudounasonline.gr/ueikk-p-1880.html

Τον έχω εδώ κι ενάμισι χρόνο, είναι πολύ απλή κατασκευή, τον τραβάς με το χέρι και ανοίγει, τον ξαναΖμπρώχνεις μέσα και κλείνει.
Είναι ανεξάρτητος από την πόρτα του ντουλαπιού. Το εσωτερικό πλαστικό δοχείο του έχει τέτοια διάσταση ώστε να του φορέσεις μια σακούλα σουπερ μαρκετ.
Ολη η κατασκευή είναι πολύ εύκολα αποσπώμενη από τη βάση ώστε να βγαίνει και να πλένεται. Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Καλος φαινεται αλλα... Η εμπειρια μεχρι στιγμης που με ενα κλικ πετας, δεν ξεχνιεται. :BDGBDGB53:
Εδω πρεπει να ανοιξεις το ντουλαπι και μετα να ανοιξεις το καδο.
Οι οδηγοι ειναι μεταλλικοι ή πλαστικη? αν δεσεις πχ ενα σκοινακι στο καδο τραβιεται με το πορτακι?

Πλαστικό είναι όλο εκτός από τις μεταλλικές ράγες στις οποίες και τραβιεται πολύ εύκολα.
Εχεις δίκιο για το θέμα της συνήθειας και των δύο κινήσεων για να πετάξεις το σκουπίδι, αλλά στο συγκεκριμένο δε γίνεται αλλιώς. Εγώ το συνήθισα γρήγορα πάντως.
Σκοινάκι που λες δε θα έβαζα, διότι έτσι δεν θα το τραβάει σε ευθεία διεύθυνση, αλλά υπό συνεχώς μεταβαλλόμενη γωνία.
Η επόμενη λύση που σκέφτομαι είναι κάποιος κάδος συρόμενος που θα έχει ως πρόσοψη την ίδια την πόρτα του ντουλαπιού, αλλά εκεί πας για μεγάλο και πιο ακριβό που θα σου φάει και όλο το ντουλάπι.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Περί τσίπουρου ο λόγος και, αν και δεν είμαι πότης, δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Σήμερα πετάχτημο μια βολτίτσα μέχρι Βόλο για μια δουλίτσα κι όταν τελειλωςα, εκτός από λουκούμια του παπού και χαλβά Βόλου που ήταν τα must, είπαμε να πιούμε κι ένα τσιπουράκι πριν το δρόμο της επιστροφής.
Τελικά ρε παιδιά κάθε φορά που ανεβαίνω επιβεβαιώνω το "τίποτε δεν είναι τυχαίο". Υπάρχει κάποιος λόγος που τα τσιπουράδικα του Βόλου είναι τα πιο διάσημα στην Ελλάδα. Φανταστικοί μεζέδες... :worshippy:
Και μιλάμε για παραλία... Που να πήγαινα και προς Νέα Ιωνία.
Κύριε Μπάμπη θα σε μαλώσω...ήρθες Βόλο και τσιμουδιά;

Μηπως εννοείς τσιμουδιά ;
Γιατι η τσικουδιά ειναι κρητική

Sent from my iPad using Tapatalk

mpartzas-kouzines-evita12.jpg

block02_big.jpg

ebacf04545ba0b9136f0633b1d2b922c.jpg
Αυτά δεν σας αρέσουν δηλαδή ?

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μας αρεσουν. Ειδικά το τελευταίο. Που θα τα βρούμε και πόσο?

Αυτο ειναι για οικολογους.
Στο μεγαλο σκουπιδια, στο πρασινο το χαρτι, στο μπλε το μεταλλο και στο κιτρινο...τα καμμενα Dewalt :guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αυτο ειναι για οικολογους.
Στο μεγαλο σκουπιδια, στο πρασινο το χαρτι, στο μπλε το μεταλλο και στο κιτρινο...τα καμμενα Dewalt :guitarist:

:flipout:μεκαψες με το τελευταιο!
Χαχαχαχα

Χα, χα, χα
Ωχ μη σ ακούσει ο Κυριάκος, θα φας μπάν

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ερώτηση:

Διαμορφώνω σιγά σιγά την αποθήκη του σπτιου και θέλω να βάψω ένα τοίχο από μπετόν στον οποίο δεν έχει γίνει λείανση και ούτε και το σκέφτομαι γτ είναι μεγάλη διαδικασία.

Οπότε τι διαδικασία ακουλουθώ?Αστάρωμα και βάψιμο ή υπάρχει κάτι άλλο?

Εγω εχω δει να χρησιμοποιουν αρκετοι στο youtube το 10βολτο σκουπακι της μπος σε δισκοπριονα χειρος.ειναι μεσα στο χρηματικο οριο που λες.αμα εχεις και τις μπαταριες ακομα καλυτερα.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω εχω δει να χρησιμοποιουν αρκετοι στο youtube το 10βολτο σκουπακι της μπος σε δισκοπριονα χειρος.ειναι μεσα στο χρηματικο οριο που λες.αμα εχεις και τις μπαταριες ακομα καλυτερα.

Καλησπέρα. Για δώσε κάνα link ή τον τύπο του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ για ομαδική παραγγελία ενδιαφέρομαι αν καταλήξουμε κάπου.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ερώτηση:

Διαμορφώνω σιγά σιγά την αποθήκη του σπτιου και θέλω να βάψω ένα τοίχο από μπετόν στον οποίο δεν έχει γίνει λείανση και ούτε και το σκέφτομαι γτ είναι μεγάλη διαδικασία.

Οπότε τι διαδικασία ακουλουθώ?Αστάρωμα και βάψιμο ή υπάρχει κάτι άλλο?

Αυτο ακριβως!
Αν ομως εχεις ορεξη περνα το τοιχο εστω με μια σπατουλα σκληρη να φυγουν τα χοντρα οσο γινετε και στοκαρισε τυχων λακουβιτσες ή τρυπες. Ετσι θα βελτιωσεις την εικονα του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία σκούπα "φορητή" για το αμάξι κ για το ξυλουργικό εργαστήριο.
Eπαναφορτιζόμενη ? Μπαταρίας?
Budget max 120 .

Που να κοιτάξω?

Εμπειρίες από υπάρχουσες?

http://www.toptenreviews.com/home/vacuum-carpet-cleaning/best-handheld-vacuums/

https://www.amazon.com/DEWALT-DCV51...ower-hand-tools&ie=UTF8&qid=1477671703&sr=1-4

Να παρεις καποιο σολο για να δουλεψεις μπαταριες απο τα ηδη υπαρχοντα εργαλεια σου.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία σκούπα "φορητή" για το αμάξι κ για το ξυλουργικό εργαστήριο.
Eπαναφορτιζόμενη ? Μπαταρίας?
Budget max 120 .

Που να κοιτάξω?

Εμπειρίες από υπάρχουσες?

http://www.toptenreviews.com/home/vacuum-carpet-cleaning/best-handheld-vacuums/

https://www.amazon.com/DEWALT-DCV51...ower-hand-tools&ie=UTF8&qid=1477671703&sr=1-4

Για το DEWALT εχεις 20βολτη μπαταριά? Kαι εισαι σιγουρος οτι κυκλοφορει ευρωοη αυτό?

Last edited:
Λοιπόν ανεβηκα ταράτσα κ έχω 2πλη μπαταρία κ φορτιστή από το γωνιακό κατσαβίδι της Bosch που έχω, οπότε "ψήνομαι" για την πρόταση του vagos08.

Θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα κ για κάποια άλλη δοκιμασμένη πρόταση κ θα αποφασίσω.
Σας ευχαριστώ.