Αν ειναι για λείανση, τοτε μάλλον οπως τον είδα στην φωτο, ειναι πιο φαρδύς απο τον μεταλλικό για να περιορίζει τους σπινθήρες να πετάγονται γύρω-γύρω.
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλημέρα.
Γενική Παρατήρηση
Με τον ΟΠΟΙΟΝ δίσκο κοπής δεν κάνουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ λείανση.
Είναι μόλις 1 ή 2 mm πάχος & αν του ασκηθεί πίεση θα σπάσει πολύ εύκολα & τμήματα αυτού θα εξοστρακιστούν παντού.
Καλημέρα.
Γενική Παρατήρηση
Με τον ΟΠΟΙΟΝ δίσκο κοπής δεν κάνουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ λείανση.
Είναι μόλις 1 ή 2 mm πάχος & αν του ασκηθεί πίεση θα σπάσει πολύ εύκολα & τμήματα αυτού θα εξοστρακιστούν παντού.
Άντε πες το στους μάστορες αυτό.
Και εγώ για κανένα γρεζάκι μπορεί να τον χρησιμοποιήσω ως λείανσης αλλά πάντα με γυαλιά προστασίας.
Βέβαια εγώ μέταλλο κόβω μια φορά το 6μηνο!!!![]()
Καλημέρα.
Ρε ούτε ξύλινη σκλήθρα δεν πρέπει να τροχίσεις.
Η ζημιά γίνεται & την μια φορά στο 6μηνο (μακριά από τον καθένα) & τα κομμάτια δεν επιλέγουν το που θα πάνε (μάτια με γυαλιά ή κεφάλι με κράνος). Συνήθως πάνε στον απέναντι φίλο μας ή συγγενή μας ...........................!!!
............Πάω για ένα ζεστό τσάι με μέλι, πρωινιάτικα.
3 φορές.
Οι 2 θυμάμαι ήταν για ένα ποδήλατο και ένα υποπλαίσιο Yamaha R1.
Σε όλες τις φορές ήταν άψογοι και ιδιαίτερα γρήγοροι!
Μήπως θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος για τον τύπο τρυπανιού για μαγνητικό δράπανο για τρύπα Φ13, Φ17 σε μπάρα χαλκού. Τα normal για χάλυβα δεν τα καταφέρνουν καλά και αποδοτικά.
Κοβαλτίου ή καρβιδίου. Αλλά και του χάλυβα αν είναι καλής ποιότητας, με αργές στροφές και καλό λάδι κοπής πρέπει κανονικά να κάνουν δουλειά. Μάλλον κάνεις κάτι λάθος; (...πολλές στροφές, απουσία λιπαντικού)
Συμφωνώ.
Κατέβασε στροφές.
Το μαγνητικό δράπανο που έχω δεν έχει ρύθμιση στροφών. Δύο κουμπιά on/off μόνο. Για λιπαντικό κοπής τι προτείνεται ??
Σε πρόλαβα ...το έβαλα στο αντίστοιχο νήμα.
Δες εδώ κ θα καλυφθείς σε όλα.
http://www.supereverything.gr/2015/08/pos-tripame-metallo.html
:grandpa: Κ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Έχει σε αυτό το site k σχόλια για τα εργαλεία του Lidl κλπ κλπ
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, πράγματι πολύ κατατοπιστικό το άρθρο.
http://legacy.bestprice.gr/item/2151342686/bosch-gsa-108v-li-solo.html
Μαλλον η επομενη μπλε αγορα μου τον αλλο μηνα το θελω για κλαδεματακια πιο πολυ στον κηπο .κανει;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.