costas1965
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!
Σε ευχαριστώ. Απλά, κατανοητά κ μεστά τα γραφόμενα σου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλημέρα. Ρωτήθηκα από φίλο, δεν ήξερα κ για αυτό ρώτησα.
Το συγκεκριμένο δεν το έχω. Από την έρευνα που έκανα όταν ήταν να αγοράσω κάτι αντίστοιχο και το είχα δει απο κοντά μου φάνηκε εξαιρετικό σαν ποιότητα. Ένα κατ' εμέ μειονέκτημα που έχει (εκτός από την τιμή του) είναι η μικρή επιφάνεια της άνω κοπής (τραπέζι) αλλά αυτό είναι κάτι σχετικό καθώς οι ανάγκες και η χρήση του καθενός διαφέρουν. Επίσης αυτό του δίνει το πλεονέκτημα χαμηλότερου βάρους, κάτι που ενδιαφέρει σίγουρα τους επαγγελματίες.
Σαν εργαλείο είναι εξαιρετικό και πολύ χρηστική η λειτουργία άνω και κάτω κοπής. Κάποιες φορές μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν "παγκοπρίονο" αν και έχει περιορισμό στη γωνία κοπής (μόνο μέχρι 45 μοίρες με βάση τον οδηγό) αλλά και στις μεγάλες διαστάσεις.
Αυτό που έχω εγώ (Femi 732) παίρνει και γωνιάστρα στο πάνω τραπέζι και αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
Εάν θές ρίξε μια ματιά και στη Femi η οποία έχει μεγάλη ποικιλία σε τέτοιου είδους εργαλεία και έχει και πολύ καλό όνομα στην αγορά. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και εισάγονται στην Ελλάδα απο την UNIMAC.
Σε ευχαριστώ. Απλά, κατανοητά κ μεστά τα γραφόμενα σου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κωστα αν εχεις χωρο μην το παρεις.
Εξυπηρετει μονο στην φορητοτητα για μαστορες που την χρειαζονται.
Κατα τα λοιπα κανει τα υπολοιπα στο 70%
Καλημέρα. Ρωτήθηκα από φίλο, δεν ήξερα κ για αυτό ρώτησα.