Μάστορες τα φώτα σας!!

Δεν θα τυλιγεται γιατι σε μικρη ρυθμιση ροπης και αφου εχει κλεισει το ψαλιδι θα σκαζει το γραναζι του δραπανου. Δηλαδη θα κανει μονο μιση στροφη το δραπανο και μετα θα επανερχεται (αν γινεται) με το ελατηριο. Νομιζω πως θα πρεπει να πειραξεις και το φρενο του δραπανου, αν εχει.

Σε μικρη ρυθμιση ροπης δεν θα κλεινει το ψαλιδι να κοψει το ξυλο.

Μόνο με τροχαλία μέσα στον σωλήνα γίνεται, με έκκεντρο δεν γίνεται να υπάρχει άξονας από μπροστά γιατί θα τυλίγεται το συρματόσχοινο συνεχώς.

Άλλο εργαλείο; Άλλη προσέγγιση;

και με εκκεντρο δυο κομματιων (δυο κομματια ενωμενα, ενα δεμμενο στον αξονα περιστροφης και ενα στο εκκεντρο και το οποιο θα δενει την στο εξω μερος στην βαση) λιγο πιο δυσκολο ΑΛΛΑ γινεται φιλε μου...
βλεπε στροφαλος φωτογραφιας...
large_Strofalos.JPG

Ευγενιε δεν γινεται να υπολογισει κανεις την διαρκεια λειτουργιας του μοτερ για να κανει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κοπη το ψαλιδι.
Αν ειναι να δουλευει σαν ραπτομηχανη τι να το κανεις???????

Ευγενιε δεν γινεται να υπολογισει κανεις την διαρκεια λειτουργιας του μοτερ για να κανει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κοπη το ψαλιδι.
Αν ειναι να δουλευει σαν ραπτομηχανη τι να το κανεις???????

...οσο θα πατας τον διαοπτη αυτο θα ανοιγοκλεινει...
φανταζομαι οτι το ιδιο συμβαινει και με το ηλεκτικο οσο το πατας αυτο ανοιγοκλεινει...δλδ δεν θελει οσα πατηματα τοσα και κοψιματα...
Πιστευω οτι αν καποιος θελει να δοκιμασει/πειραματιστει με το παραπανω αξιζει τον κοπο...μιλαμε για πατεντα αρα θελει δοκιμες...

Καλημέρα!
Γνωρίζει να μου πεί κάποιος που μπορώ να βρώ τέτοιους τροχούς?
Workbench castors 01.jpg

Μάστορες, θα βρώ στο εμπόριο κάποια προσθήκη να προσθέσω σε ένα κολονάτο τρυπάνι ώστε να γίνει σαν κάθετο τορνάκι; Στην ουσία με ενδιαφέρει το "πιάτο" για μαγκώνω πάνω τα διάφορα ξύλα που θέλω.. Σαν ένα μεγάλο τσοκ δλδ...

Μάστορες, θα βρώ στο εμπόριο κάποια προσθήκη να προσθέσω σε ένα κολονάτο τρυπάνι ώστε να γίνει σαν κάθετο τορνάκι; Στην ουσία με ενδιαφέρει το "πιάτο" για μαγκώνω πάνω τα διάφορα ξύλα που θέλω.. Σαν ένα μεγάλο τσοκ δλδ...

Κάτι τέτοιο αλλά σε κάθετο;

http://www.banggood.com/Double-Bear...i-Lathe-p-1096823.html?p=JV020161982792016092

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ή σαν αυτό

http://www.banggood.com/MT2-Precisi...ck-Stock-p-938413.html?p=JV020161982792016092

Και αντε βρες το κεντρο....
Πολυ δυσκολο πιστευω.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που έβαλα ναι, δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο σαν μεγάλο ΤΣΟΚ που να γίνεται η σύσφιξη προς το κέντρο;

Λοιπόν...φέρνει συχνά ο παλετας ενα γαματο με 40 ευρώ. Αλλά άμα είναι να τριψεις μια φορά το χρόνο έλα πάρε το δικό μου να κάνεις δουλεια
Τώρα ειδα το ποστ σου με συγχωρείς που δεν απάντησα νωρίτερα...
Να σαι καλα...σε ευχαριστώ πολυ για την προσφορά...
Αλλα ολο και καποιο τρίψιμο βγαινει οπότε θα πρεπει να παρω ενα να εχω...και πολυ το εχω καθυστερήσει...
Απο τον παλέτα περασα μια φορα...αλλα δεν είχα πετύχει κατι...

Όπως και να εχει εκτιμώ την προσφορά σου...

Υγ. Ο Σάκης που ειναι...γιατι δεν παρεμβαίνει Χαχαχαχαχαχαχα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα εργαλειοφορο για να τακτοποιήσω πια τα εργαλεία χειρός. Βλέπω ότι στην Ελλάδα ο μόνος που έχει facom είναι ο xideas. Θέλω τον jet3+ αλλά δεν τον βρίσκω. Έχει κανείς άλλη λυση ; http://www.ultimategarage.com/Facom/jetideas.html Κ μερικές φωτογραφίες.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα εργαλειοφορο για να τακτοποιήσω πια τα εργαλεία χειρός. Βλέπω ότι στην Ελλάδα ο μόνος που έχει facom είναι ο xideas. Θέλω τον jet3+ αλλά δεν τον βρίσκω. Έχει κανείς άλλη λυση ; http://www.ultimategarage.com/Facom/jetideas.html Κ μερικές φωτογραφίες.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Νίκο. Η Facom ανήκει στο γκρουπ Stanley-Black & Decker. Απο εκεί θα ξεκίναγα την αναζήτηση εμπόρου/μοντέλου. Εχουν έδρα στη Γλυφάδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Νίκο

Πέρασε ένα απόγευμα & από τον Μητρόπουλο Κ. στην Ερμού.
Εκεί θα βρεις άμεσα λύση ή μέσω κάποιου προσπέκτους θα βρείτε μαζί τον κατάλληλο για εσένα εργαλειοφόρο & αυτός θα σου τον παραγγείλει άμεσα.