Εβγαλες συμπερασμα λες και εισαι η TUV......
Μα προχθες μολις καποιος, δεν θυμαμαι ποιος, σχολιαζε για τη ποιοτητα των μυτων της makita. Δοκιμασα κ γω προσφατα μια, αυτες που δουλευω ειναι dewalt και ειναι κατωτερες με διαφορα, οχι ασχημες ομως.
Εγώ τό έγραψα Νεκτάριε αλλά όχι από όλες,απο αυτές τίς 3 πού τεστάρισα από τίς Makita gold-wiha maxxtor -Milwaukee X30 η καλύτερη πού κάθετε ακριβώς πάνω στήν κατσαβιδόλαμα η βίδα καί δέν κουνιέται ούτε χιλιοστό σχεδόν,είναι η Makita.
Aπό θέμα αντοχής δέν έχω φτάσει ακόμα τά όρια τους γιά νά το διαπιστώσω.
Ναι αλλα οταν μιλας για τετοια ακριβεια γιατι να υποθεσεις οτι ειναι η κατσαβιδολαμα λαθος και οχι το κεφαλι της βιδας που ειναι δεκαδες φορες φτηνοτερη (και πιθανως κινεζικη)?
Μα αν δουλευει την ιδια βιδα το τεστ ειναι αξιοκρατικο.
Ναι αλλα οταν μιλας για τετοια ακριβεια γιατι να υποθεσεις οτι ειναι η κατσαβιδολαμα λαθος και οχι το κεφαλι της βιδας που ειναι δεκαδες φορες φτηνοτερη (και πιθανως κινεζικη)?
Εγώ τό έγραψα Νεκτάριε αλλά όχι από όλες,απο αυτές τίς 3 πού τεστάρισα από τίς Makita gold-wiha maxxtor -Milwaukee X30 η καλύτερη πού κάθετε ακριβώς πάνω στήν κατσαβιδόλαμα η βίδα καί δέν κουνιέται ούτε χιλιοστό σχεδόν,είναι η Makita.
Aπό θέμα αντοχής δέν έχω φτάσει ακόμα τά όρια τους γιά νά το διαπιστώσω.
Ευχαριστώ.Δεν πουλαω κολλα απλά την συστήνω. Φέρνω για προσωπική χρήση κατά καιρούς και καμία φορά εδινα αλλά σταμάτησα για να γλυτώσω σχόλια τύπου είναι αντιδεοντολογικό να κάνεις διαφήμισή και τα σχετικα σακηκα
μου έχει τύχει να προσπαθώ να βγάλω την βίδα από την μύτη με το χέρι και να μην μπορώ.. τρομερή εφαρμογή...μύτες lidl...από ποιότητα μεταλλου δεν ξέρω...πάντως τρυπανοβιδεσ σε 3μμ κοιλοδοκο τις εβαλαν χωρίς παρατραγουδα( και σε ότι αλλο τισ έχω χρησιμοποιήσει κατα καιρουσ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.