Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Aγορά τροφοδοτικού 3,5Α

Αναζητώ ένα τροφοδοτικό με τα εξής χαρακτηριστικά:
απο που μπορώ να το αγοράσω σε καλή τιμη;

ευχαριστώ

Eνα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό switching θέλεις 12 volt στα 3,Α amper
Kάνε μια αναζήτηση στό Google και βρές το φτηνότερο,γιατί δέν ξέρω από ποιά περιοχή είσαι.

Eνα παραδειγμα είναι αυτό στά 4,5 Αμπέρ περισσότερα αμπέρ (Α) δέν έχεις πρόβλημα,λιγότερα νά μήν είναι

Ρίξε μιά ματιά καί στά Amarad

Eνα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό switching θέλεις 12 volt στα 3,Α amper
Kάνε μια αναζήτηση στό Google και βρές το φτηνότερο,γιατί δέν ξέρω από ποιά περιοχή είσαι.

Eνα παραδειγμα είναι αυτό στά 4,5 Αμπέρ περισσότερα αμπέρ (Α) δέν έχεις πρόβλημα,λιγότερα νά μήν είναι

Ρίξε μιά ματιά καί στά Amarad

με αυτο εδω (EU PLUG, 12V, 5A) ειμαι οκ;
βγαινει ~7 με τα μεταφορικά

με αυτο εδω (EU PLUG, 12V, 5A) ειμαι οκ;
βγαινει ~7 με τα μεταφορικά

Δέν βλέπω να αναφέρει ότι είναι switching (σταθεροποιημένο) ,ρώτα τόν πωλήτή άν είναι σταθεροποιημένο η κοίτα άλλο πού να αναγράφει καί τήν λέξη switching

Δέν βλέπω να αναφέρει ότι είναι switching (σταθεροποιημένο) ,ρώτα τόν πωλήτή άν είναι σταθεροποιημένο η κοίτα άλλο πού να αναγράφει καί τήν λέξη switching

s-l1600.jpg

το switching (σταθεροποιημένο) τι ακριβώς σημαίνει;
ειναι η παραπάνω διαφορά μεταξυ 3Α και 5Α οπου στο 5Α το καλώδιο ειναι αποσπώμενο;

το switching (σταθεροποιημένο) τι ακριβώς σημαίνει;
ειναι η παραπάνω διαφορά μεταξυ 3Α και 5Α οπου στο 5Α το καλώδιο ειναι αποσπώμενο;

Τό σταθεροποιημένο τροφοδοτικό κρατάει τήν τάση εξόδου γιά τήν περίπτωση σου τά 12 volt σταθερά, ανεξαρτήτως τό φορτίο πού έχεις φυσικά μέσα στά όρια π.χ τών 3,5 Αμπέρ.Ενώ αυτά πού δέν έχουν σταθεροποίηση η τάση εχει αυξομειώσεις.
Κανένα δέν αναγράφει switching η stabilized από αυτά πού μού δείχνεις,κοίτα να βρείς 12 volt στα 3,5 Αμπέρ η καί παραπάνω Αμπέρ,πού να αναγράφει δίπλα switching η stabilized.

Να σαι καλά.
Aυτό αγόρασε τό πρώτο λίνκ δηλαδή, τό καλώδιο πού πάει στά 220 volt στήν μπρίζα δηλαδή,δέν περιέχεται μέσα στήν συσκευασία,καί πρέπει να αγοράσεις.Το αναγράφει (Without power cord)

http://www.ebay.com/itm/AC-DC-12V-5...536861?hash=item4aef7d285d:g:2OQAAOSwTapV3tfB

Να σαι καλά.
Aυτό αγόρασε τό πρώτο λίνκ δηλαδή

http://www.ebay.com/itm/AC-DC-12V-5...536861?hash=item4aef7d285d:g:2OQAAOSwTapV3tfB

ειναι τροφοδοτικό για media player...

βρήκα και το κανονικό του εδω, αλλα ειναι σε 4πλασια τιμή

να προχωρήσω με αυτό που μου είπες;

ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές και καλή χρονια σε όλους!

ειναι τροφοδοτικό για media player...

βρήκα και το κανονικό του εδω, αλλα ειναι σε 4πλασια τιμή

να προχωρήσω με αυτό που μου είπες;

ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές και καλή χρονια σε όλους!

Υπολόγισε στο πρώτο τροφοδοτικό και το καλώδιο πού θά πάει στήν μπρίζα ποσο θά σού στοιχίσει άν δέν έχεις.
Τι να σού πω ότι πληρώνεις παίρνεις λένε,και τό πρώτο πάντος πληρεί τίς προδιαγραφές πού θέλεις,εσύ αποφασίζεις.
Επίσης καλές γιορτές και καλή χρονιά νά έχεις.

Όχι Παναγιώτη απλά είμαστε μεγάλα παιδιά....

Άσε Παύλο, το παραμαμίσαμε...

Εσύ το πας για μεταπτυχιακό στο ρούτερ. Να τα πάρεις αλλά μετά ΤΕΡΜΑ οι αγορές για ...φέτος.

Φετινές αγορές που παραλαμβάνω του χρόνου. Οπότε εγκράτεια...(λέμε και καμιά λαλακία για παρηγοριά, έτσι Μπάμπη;) :grandpa:

tactix-haw-thaay-aekhlmpcchabchinngaanaebbth-1-2-run-215803-siidam-2791-5010024-1-product.jpg

mZuZXdrZwPbBor74j9HzP7Q.jpg

00400987.jpg