Μάστορες τα φώτα σας!!

toasted ,
μην πας τόσο ψηλά .Αν θες Bosch κοίτα εδώ https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7368 , δεν παίρνει βέβαια μισόιντζα .Αν ο πάγκος είναι απόλυτο κριτήριο αγοράς , θέλει σκέψη , αλλά και 500 φεύγα για ρούτερ είναι κάπως ........too much .

Αυτό λέω ρε Νίκο. Είναι υπέρβαση, αλλά σε οτιδήποτε "επαγγελματικό" φτάνεις 3+ κατοστάρικα. Μήπως να;;;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

toasted ,
μην πας τόσο ψηλά .Αν θες Bosch κοίτα εδώ https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7368 , δεν παίρνει βέβαια μισόιντζα .Αν ο πάγκος είναι απόλυτο κριτήριο αγοράς , θέλει σκέψη , αλλά και 500 φεύγα για ρούτερ είναι κάπως ........too much .

Και αυτό που βάζεις καλό είναι αλλά η έκδοση που έχει ο Γερμανός είναι καλύτερη (ψηφιακή μέτρηση ύψους) και με L-boxx και 35 ευρώ κάτω (που σίγουρα μέσω email μπορεί να πέσει λίγο πιο κάτω).

Νικο αν επενδυσεις σε ρουτερ τραπεζιου θα πας σε 1/2 οπωσδηποτε.
Εχει την μεγαλυτερη ποικιλια σε κοπτικα και για εμενα ειναι και τα ασφαλεστερα.

Να σου πω την σκεψη μου τι θα εκανα και σκεφτομαι???

KW1600 και την διαφορα δωσε την σε καλα κοπτικα.

Δυνατο ειναι, ρυθμιζομενο ειναι, μεγαλη βυθηση εχει, κατω απο το τραπεζι θα ειναι δε σε νοιαζει το βαρος οποτε γτ να μην το επιλεξεις-επιλεξω???

Last edited:
Αν είναι μόνιμα κάτω από το τραπέζι, θα κρατήσω για αυτό το pof. Θέλω να το δώσω όμως και να έχω ένα Κ πιο all-round εργαλείο. Η άλλη λύση για εμένα είναι κάποιο πιο οικονομικό, αλλά πάντα μπλέ , πρασινομπλε, ή κίτρινο. Έχω αποφασίσει να παίρνω μόνο αυτά πλέον. Ακόμα Κ πλάνη ή πολυεργαλείο που έχω πράσινα Bosch, χωρίς να έχω ουσιαστικό παράπονο, τα νιώθω λάθος σαν επιλογή.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αν είναι μόνιμα κάτω από το τραπέζι, θα κρατήσω για αυτό το pof. Θέλω να το δώσω όμως και να έχω ένα Κ πιο all-round εργαλείο. Η άλλη λύση για εμένα είναι κάποιο πιο οικονομικό, αλλά πάντα μπλέ , πρασινομπλε, ή κίτρινο. Έχω αποφασίσει να παίρνω μόνο αυτά πλέον. Ακόμα Κ πλάνη ή πολυεργαλείο που έχω πράσινα Bosch, χωρίς να έχω ουσιαστικό παράπονο, τα νιώθω λάθος σαν επιλογή.

Κερδίσαμε κάνα Jokeraki ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Κερδίσαμε κάνα Jokeraki ? :flipout:
Όχι. Πήρε ένα φίλος και ζήλεψα. Αυτός υποσχέθηκε στη γυναίκα του να της πάρει καινούριες κουρτίνες Κ την έψησε.
Εγώ είπα στη δικιά μου χθες :
-σεξάκι ή ρούτερ;
- Το gmf να πάρεις!! Μου απάντησε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Όχι. Πήρε ένα φίλος και ζήλεψα. Αυτός υποσχέθηκε στη γυναίκα του να της πάρει καινούριες κουρτίνες Κ την έψησε.
-σεξάκι ή ρούτερ;

Το εχετε εκει στη Πατρα το χιουμορ πληθωρικο. :flipout:

-σεξάκι ή ρούτερ;

:flipout::SFGSFGSF::flipout::SFGSFGSF:

-σεξάκι ή ρούτερ;

Το δοκιμασα και εγω αυτο και τωρα...... εχω ολα τα 18βολτα "σεξακι" και μαλλον θα παρω και πλανη "σεξακι". :bigcry:
Καλα εργαλεια τα "σεξακι" αλλα αποδιδουν μονο σε συγκεκριμενες ωρες και παθαινουν συχνα βλαβες.
Απο το τιποτα ομως καλα και τα σεξακι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Το εχετε εκει στη Πατρα το χιουμορ πληθωρικο. :flipout:
Ποτέ δεν αστειεύομαι με τέτοια θέματα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το δοκιμασα και εγω αυτο και τωρα...... εχω ολα τα 18βολτα "σεξακι" και μαλλον θα παρω και πλανη "σεξακι". :bigcry:
Καλα εργαλεια τα "σεξακι" αλλα αποδιδουν μονο σε συγκεκριμενες ωρες και παθαινουν συχνα βλαβες.
Απο το τιποτα ομως καλα και τα σεξακι.
Ιαλορουνικο γρήγορα!!

-σεξάκι ή ρούτερ;

χα χα χα χα χα
εγώ πάντως που προσπάθησα (και μάλιστα πολλές φορές για να διωξω τον παράγοντα στατιστικό λάθος) με τον ίδιο τρόπο...απέτυχα, ήθελε σεξάκι όλες τις φορές...ότι πήρα το πήρα "κρυφά"...και κάποιες φορές αγοράζοντας μαζί μίξερ , stirella, ψυγείο, κινητό, κλπ....

χα χα χα χα χα
εγώ πάντως που προσπάθησα (και μάλιστα πολλές φορές για να διωξω τον παράγοντα στατιστικό λάθος) με τον ίδιο τρόπο...απέτυχα, ήθελε σεξάκι όλες τις φορές...

Άρα Σώτο αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζεσαι καλύτερο εργαλείο... :flipout:

Ρε μάγκες, έχω πάρει ένα εκκεντρο της skil και κάτι γυαλοχαρτα morris.
Νιώθω ότι τα γυαλοχαρτα δεν είναι της προκοπής. Δεν τριβουν καλά, χαλάνε γρήγορα κλπ.
Εσείς τι χρησιμοποιείτε;
Είδα κάτι wolfcraft κορουνδιου και κάτι bosch στον Νετσικα. Τι λένε αυτα; ξέρει κανεις;