Ειδικα για τις βιδες μαλλον θα πρεπει να μεταφερονται.. ποια λες φιλε pierrovander μεταβλητα χωρισματα..;
Μπορείς να κάνεις ένα πλαίσιο από λεπτό κόντρα πλακέ με χωρίσματα το οποίο στις άκρες να έχει χερούλια και μπορεί να αφαιρείται όποτε εσύ θες.
Ειδικα για τις βιδες μαλλον θα πρεπει να μεταφερονται.. ποια λες φιλε pierrovander μεταβλητα χωρισματα..;
Αυτο ακριβως εννοωΜπορείς να κάνεις ένα πλαίσιο από λεπτό κόντρα πλακέ με χωρίσματα το οποίο στις άκρες να έχει χερούλια και μπορεί να αφαιρείται όποτε εσύ θες.
Υπαρχει δεν μπορει, καποιο εργαλειο βοηθειας βιδωματος/κεντραρισματος?
Ηθελα να κεντραρω τη βιδα στις τρυπες του μεντεσε ή αλλων εξαρτηματων και παιδευομουν με το ματι.
Υπαρχει τρυπανακι κεντραρισματος, ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια, να κανει προτρυπημα για μεντεσεδες. Ειχε βγαλει και το λιντλ νομιζω σε καποια φαση.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ αργά στο τρύπημα τα συγκεκριμένα. Καιγόντουσαν για πλάκα!
Υπαρχει τρυπανακι κεντραρισματος, ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια, να κανει προτρυπημα για μεντεσεδες. Ειχε βγαλει και το λιντλ νομιζω σε καποια φαση.
Προτρύπημα με ψιλό τρυπανάκι.
Κατά προτίμηση μετάλλου γιατι το ξυλοτρύπανο σπάει εύκολα (2-2.5 mm).
Μπορείς να κάνεις ένα πλαίσιο από λεπτό κόντρα πλακέ με χωρίσματα το οποίο στις άκρες να έχει χερούλια και μπορεί να αφαιρείται όποτε εσύ θες.
Ταπεράκια πλαστικά είναι η καλύτερη λύση ... και από διάφορα δοχεία κομμένα. Είναι ανεξάρτητα,βγαίνουν και μπαίνουν αμέσως ...και αφιερώνεις τον χρόνο σου σε άλλες κατασκευές.
πλαστικα σκαφακια : μπαινουν – βγαινουν – ταχτοποιουνται καθαριζονται ευκολα – μπαινουν στη σειρα που θες ή που θα σε εξυπηρετει στο μελλον ευκολα και γρηγορα.
Πολύ αργά στο τρύπημα τα συγκεκριμένα. Καιγόντουσαν για πλάκα!
Προτρύπημα με ψιλό τρυπανάκι.
Κατά προτίμηση μετάλλου γιατι το ξυλοτρύπανο σπάει εύκολα (2-2.5 mm).
Αυτο ειναι το bit. Τοποθετεις τον μεντεσε εκει που θελεις, κανεις το προτρυπημα και μετα βαζεις τη βιδα. Θεωρειται δεδομενο οτι θα κανεις προτρυπημα. Αν για καποιο λογο θελεις να το αποφυγεις, τοτε δε βλεπω αλλο τροπο περαν του να κεντραρεις κατευθειαν τη βιδα με το ματι.
Αλλα γιατι δε θελεις να κανεις την τρυπα πρωτα;
http://www.ebay.com/itm/Self-Center...%3D711-164882-2056-1%26rvr_id%3D1174387497210
Αυτο ελεγα αλλα δεν θυμομουν οτι ηταν με τρυπανι. Δεν χρειαζεται το προτρυπημα, η βιδα σφιγγει καλυτερα ετσι.
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!
Μήπως έχει κάποιος από την παρέα το πλυστικο bosch aquatak 1200 plus;
Ναι, σκουπίδι !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του χρόνου με υγεια.
Sent from my iPad using Tapatalk
Φίλε Γιώργο, δεν το εχω. Ειναι για επισκευή.
Εχω μονο το manual (ηλεκτρονική μορφή) που προφανώς εχεις κι εσυ.
Για τα λεφτα του, δεν άξιζε.
Τρύπησε το λάστιχο, χάνει πολυ νερό απο το πιστόλι (εξ ου και η επισκευή) άρα δεν εχει πλέον πίεση και το ανταλλακτικό του κοστίζει όσο ενα καινούργιο πλυστικο.
Και μη φανταστείς καμία τρελή χρήση. Το αντίθετο θα έλεγα.
Για Bosch με τιμη Bosch λέω οτι για μένα ειναι σκουπίδι.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.