pierrovander
Established Member
- 9 January 2017
- 292
Ευχαριστω πολυΌχι αναγκαστικά.Μπορείς κάλλιστα να βάψεις με υδατοδιαλυτό χρώμα και να λουστράρεις με πολυουραιθανικό πχ βερνίκι.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολυΌχι αναγκαστικά.Μπορείς κάλλιστα να βάψεις με υδατοδιαλυτό χρώμα και να λουστράρεις με πολυουραιθανικό πχ βερνίκι.
Σπύρο, μακάρι να πάρεις σωστές απαντήσεις αλλά, έχω την εντύπωση οτι, όσο καλές φωτογραφίες και να ποστάρεις, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι στο περίπου. Δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η τεχνογνωσία στα μέλη εδώ μέςα ώςτε να ξεχωρίζουν ακριβώς ποιό είναι ποιό μεταξύ πανομοιότυπων ξύλων.
Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Βάλε τις φωτογραφίες και βλέπουμε. :nounder:
Όχι αναγκαστικά.Μπορείς κάλλιστα να βάψεις με υδατοδιαλυτό χρώμα και να λουστράρεις με πολυουραιθανικό πχ βερνίκι.
Αυτο που μου ειπαν οτι θα πρεπει και το χρωμα και το βερνικι να ειναι ιδιου διαλυτη(νερο η white spirit) ισχυει;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτη την περιπτωση η βαφη πρεπει να στεγνωσει 100% και για πανω απο 15 μερες για σιγουρια. Αν βαλεις πολυουρ. και εχει μεινει ενα ιχνος νερου, σταδιακα λογω της εξατμισης φουσκωνει και τη πολυουρεθανη η οποια στεγνωνει γρηγοροτερα
Εμένα για οξυά μου μοιάζει..
Είναι λευκό ξύλο, σκληρό και έχει καφέ γραμμές όπως βλέπεται και στην κοπή. Ξυλουργός που του έδειξα τη φώτο είπε φλαμουριά.Οξυά κατά 99%.
Είναι λευκό ξύλο, σκληρό και έχει καφέ γραμμές όπως βλέπεται και στην κοπή. Ξυλουργός που του έδειξα τη φώτο είπε φλαμουριά.
Ίσως, κάποιος που το είδε από κοντά σίγουρα είδε καλύτερα τις λεπτομέρειες.
Τώρα που λες λευκό και σκληρό σίγουρα δεν είναι οξυά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.