Μάστορες τα φώτα σας!!

Σουλουπωμα για λογους αισθητικης η λειτουργικοτητας?
Υπαρχει στοκος ξυλου ανοιχτοχρωμος. Καπακι ειναι, ετσι? Δεν τραβαει κανα ζορι δηλαδη.

Ξυλοκολα μεσα στην ρωγμη και σφιξιμο με σφικτηρες και θα γινει πιο γερο απο καινουργιο!

Το δισκοπριονο gks 190 μπορει να χρησιμοποιηθει και για καθετες κοπες? Νομιζω γινεται.

Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω για τα εξης δισκοπριονα τι γνωμη εχετε, δεδομενου οτι η σεγα δεν βγαζει καλες ευθειες μακριες κοπες
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=2019

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9625#sxetizomena

Τι ακριβως κοπες και παχη θες να κοβεις?
Για ευθειες κοπες το καλυτερο εργαλειο ειναι το παγκοπριονο.
Δισκοπριονο χειρος θες και εναν οδηγο μαζι.

Το δευτερο στο λινκ ειναι φαλτσοπριονο, ειναι μονο για καθετες κοπες.

Η σεγα που εχεις λοξοδρομει στην πορεια. Λυση ειναι η βαση σεγας Neutechnik που εχει οδηγο που πιανει τη λαμα απο πανω και την κρατα ισια.

Το δισκοπριονο gks 190 μπορει να χρησιμοποιηθει και για καθετες κοπες? Νομιζω γινεται.
Εννοειται

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανείς???

κανονικά το αλουμίνιο θέλει ac tig.. αλλα και με mig υπό προϋποθέσεις κάνεις μαλλον την δουλειά σου.
υπάρχουν και ηλεκτρόδια αλουμινίου για την μμα και υπάρχουν και βέργες που κολλούν με προπάνιο..αμφιβολου όμως αποτελεσματος..

Θα δοκιμάσω με ξυλοκολλα. Σφικτηρα έχω με άνοιγμα μέχρι 30mm. Δε νομίζω να φτάνει.

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστώ φίλε - θα το πάρω. Κάτι σε φτηνό για τα ράφια στο εργαστήρι?

Δημήτρη απο τι υλικό είναι τα ράφια στο εργαστήριο σου?
Αν είναι μασίφ ξύλο δοκίμασε κάποιο βερνίκι εμποτισμού.

Χωρις σφικτηρα δεν θα κανεις δουλεια καθως θελει πιεση αρκετες ωρες και γινεται πετρα!

κανονικά το αλουμίνιο θέλει ac tig.. αλλα και με mig υπό προϋποθέσεις κάνεις μαλλον την δουλειά σου.
υπάρχουν και ηλεκτρόδια αλουμινίου για την μμα και υπάρχουν και βέργες που κολλούν με προπάνιο..αμφιβολου όμως αποτελεσματος..

Το μμα τι είναι?

Ευθειες κοπες μεχρι 1 με 1,20 μετρα περιπου και παχη συνηθως μεχρι 30 χιλιοστα.

Τι ακριβως κοπες και παχη θες να κοβεις?
Για ευθειες κοπες το καλυτερο εργαλειο ειναι το παγκοπριονο.
Δισκοπριονο χειρος θες και εναν οδηγο μαζι.

Το δευτερο στο λινκ ειναι φαλτσοπριονο, ειναι μονο για καθετες κοπες.

Η σεγα που εχεις λοξοδρομει στην πορεια. Λυση ειναι η βαση σεγας Neutechnik που εχει οδηγο που πιανει τη λαμα απο πανω και την κρατα ισια
Συνηθως ευθειες κοπες 1 με 1,20 μετρα και παχη συνηθως μεχρι 30 χιλιοστα

Συνάδελφοι σκέφτομαι γιά ένα "ντεμί" δυναμόκλειδο είδα αυτό τό ψηφιακό τό έχει δουλέψει η έχει ακούσει κάποιος κάτι ?
Μετά γιά κανονικό δυναμόκλειδο μέχρι 110 Nm τί γνώμη υπάρχει γιά τά Force ?

Μπορεί δηλαδή και αυτή ή μία inverter να κολλήσει αλουμίνιο?

υπάρχουν κάποια ηλεκτρόδια ,αλλά δεν έχω ακούσει να κάνουν καλή δουλειά...πόρους και τέτοια..
το αλουμίνιο πάντα θέλει πολύ καλό καθάρισμα... προσωπικά δεν έχω κολλήσει ποτέ...

http://www.erlikon.gr/online/content.aspx?mid=80

Έχω μια παλιά ξύλινη πόρτα και θέλω να την βάλω σε ένα άνοιγμα στο γκαράζ ώστε να βγαίνει στην αυλή.
Η πόρτα είναι 1,70χ60 .
Επειδή δεν εχω ξανακάνει ποτέ τέτοιο πράγμα έχει κανείς ιδέα τι ξύλο να αγοράσω για τη κάσα και τι διαστάσεις?
Γενικά ένας οδηγός εργασιών σε βήματα θα τα χρήσιμος.
Αν έχει κανείς εμπειρία και θέλει να βοηθήσει.